2777
2789
عنوان

حق با کیه؟

147 بازدید | 19 پست

شنبه جشن فرستادن دختردایی شوهرمه که بره ماه عسل (اینا خانوادگی عادت دارن هیچ جشنی نمیگیرن فقط یه جشن کوچیک زنونه میگیرن که کادوها رو جمع کنن و برن ،حتی جشن نامزدی و عقدم نداشت)

حالا واسه عقد همین مامانش ز زد به کل خانواده شوهرم و همشون رو دعوت کرد برا عقد فقط به من و شوهرم نگفت

ما هم خیلی ناراحت شدیم حتی شوهرم چندبار جلو خانوادش ‌گفت من پا تو عروسیش نمیذارم

شوهرم خیلی ساده و سریع همه چی رو فراموش میکنه

حالا یه مدت که گذشته میگه نه من یه چی گفتم

حالا نهایتش نمیریم ولی میگیم شهرستان بودیم

من میگم نه چرا دروغی بگیم که باور نکنن و فک کنن از قصد نرفتیم

نمیریم ولی بهشون میگیم سر اون قضیه ناراحت بودیم که نیومدیم

ضمنا خواهر همین عروس که جاری بزرگه خودمم میشه اون سری برا جشن دخترعمه ش که دخترخاله شوهرم بود دعوت نشد شوهرش ز زد قشنگ گلگیش رو کرد همه هم بهش گفتن خوب کاری کردی

حالا شوهرم به من میگه نه ول کن تو خوشت میاد بحث کنی و...

همیشه هرچیزی که خواستم رو به سختی بدست آوردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم اگر میفهمن که دروغ گفتید و شهرستان نرفتید خودشون میفهمن که ناراحتید

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
به نظر من نرو؛ خودشون متوجه دلیلش میشن ولی چه جالبن؛ بدون جشن کادو میخوان    

صددرصد که نمیرم ولی علتشو نمیدونم واقعیت رو بگم یا نه

خب عزیزم اگر میفهمن که دروغ گفتید و شهرستان نرفتید خودشون میفهمن که ناراحتید

نه اتفاقا هیچ شکی نمیکنن

و حالا چون من غریبه م تو خانواده شون میگن خودشو به ما نمیگیره و نمیذاره پسرمونم ارتباط داشته باشه و کلی حرف پشت سرم میگن

صددرصد که نمیرم ولی علتشو نمیدونم واقعیت رو بگم یا نه

نمیخواد واقعیتو بگی؛ چون همسرت موافق نیست؛ بهتره دلخوری پیش نیاد؛ این موضوع خیلی  کم اهمیته

در هر حالت اشتباهه😕    حسرت خوردنو میگم☺
شوهر منم مثل شموهر خودته ولی من کار خودمو میکنم

آره منم خیلی دوست دارم گله م رو بکنم که فک نکنن ما نمیفهمیم

ولی از یه طرفم حوصله حرف و حدیثاشون پشت سرم بعدا رو ندارم

نه اتفاقا هیچ شکی نمیکنن و حالا چون من غریبه م تو خانواده شون میگن خودشو به ما نمیگیره و نمیذاره پس ...

اگه اینطورن پس بهتره همسرت واقعیتو بگه

آره منم خیلی دوست دارم گله م رو بکنم که فک نکنن ما نمیفهمیم ولی از یه طرفم حوصله حرف و حدیثاشون پشت ...

من گله نمیکنم مثلا به مادرشوهرم میگم اونا نیومدن واسم منم نمیام شما برین راحت و خوب 

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   
نه اتفاقا هیچ شکی نمیکنن و حالا چون من غریبه م تو خانواده شون میگن خودشو به ما نمیگیره و نمیذاره پس ...

عزیزم خودت گفتی به شوهرم من میگم نه چرا دروغی بگیم که باور نکنن و فک کنن از قصد نرفتیم

خب از قصد یعنی چی؟😲😲😲😲

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
نمیخواد واقعیتو بگی؛ چون همسرت موافق نیست؛ بهتره دلخوری پیش نیاد؛ این موضوع خیلی  کم اهمیته

شوهرم همیشه همینطوره فوق العاده محافظه کاره

همیشه از کنار رفتار اشتباه دیگران راحت میگذره و این باعث شده همه هرجور دوست دارن رفتار کنن 

عزیزم خودت گفتی به شوهرم من میگم نه چرا دروغی بگیم که باور نکنن و فک کنن از قصد نرفتیم خب از قصد ...

از قصد از نظر اونا یعنی من بخوام ارتباطی نداشته باشم بدون دلیل

شوهرم همیشه همینطوره فوق العاده محافظه کاره همیشه از کنار رفتار اشتباه دیگران راحت میگذره و این باع ...

دل بزرگی داره؛ ولی به جاش حرمتش زیاد حفظ نمیشه..