2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اونور

یعنی چی اونور ؟ من تازه عضو شدم خیلی وارد نیستم میشه بهم درخواست دوستی بدید و بعد جداگونه بهم پیام بفرستید

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
یعنی چی اونور ؟ من تازه عضو شدم خیلی وارد نیستم میشه بهم درخواست دوستی بدید و بعد جداگونه بهم پیام ب ...

همون منظورم درخواست دوستی بده بیا اونور بحرفیم مشکلتو بگو

عزیزم خوندم کلملا واقعیته خیلی اتفاق جالبی افتاده 

همیشه برام سوال بود دنبال چی بودن؟؟

حس ترس نداشتم انگار یه جور سرگرمی بود براشون.

نمیدونم شایدم خواستن خودی نشون بدن و برن😀

هرچی بود واسه اون زمان خیلی باحال بود😀

من تا چندسال منتظرشون بودم بخدا.میگفتم اونا با معرفتن بازم میان سربزنن😅

بس که بی آزار بودن بخدا😅😃

ولی دراین برهه زمانی ازشون ممنونم که نمیان پیشم.هرجا هستن خوش و خرم باشن الهی فقط دیگه سمت من نیان که من دیگه اون آدم شجاع سابق نیستم😕

ازبس شبا تنهایی فیلم ترسناک دیدم ترسو شدم.اصلا روحیه م داغون شد بخدا.خیلی به خودم ظلم کردم.

مثلا سالای اول ازدواجم خیلی با خواهرشوهرای مجردم صمیمی بودیم.باور کن ده بار بیشتر تو تاریکی و حیاط بزرگ خونه شون شب و نصف شب به بدترین روشا میترسوندنم ولی من اصصصصلا ککم نمیگزید. شاخ درمیووردن از تعجب اما حالا از دیدن سایه ی خودمم سکته ناقص میزنم🙈

خلاصه اگر موفق شدی و دیدیشون و باهاشون ارتباط برقرار کردی سفارش منو بهشون بکن که هیچوقت سمتم نیان😉

با این پشتکاری که من در شما میبینم بعید نیست بهشون برسی😁

ب چ چیزایی علاقه داره چیاتوورمیداره بیشتر

وسایل شخصی!

گیره،گل سر،مداد و... ی سری روسری برد،آورد گذاشت وسط تختم!!!

با اینکه من روی تخت اولین جاییه ک میگردم😐جلو چشمم!

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
تعریف کن عزیزم 

یه روز مهمون داشتم یهو دراز کشیدم پای بخاری وخوابم برد بیدارشدم چشمم تانصفه بازبودوکل بدنم بی حس شده بچد یهو جنه رو دیدم رو سرم همش میگفت خوابیدیییی خوابیدیییی.؟؟؟انگارمیخواست بگه مگه مهمون نداری چرا خوابیدی.بعدش به سرعت برق و باد رفت سمت اشپزخانه قابلمه هارومیکوبید بهم ظرفارو میزد روهم رفت حیاطو جاروکرد کلا همه اتفاقا کمترازیه دقیقه اتفاق افتاد حیاطمون برق میزد حتی باغچه هم تمیزشده بودددد.باورتون نمیشه غذای اونشبم اینقدخوشمزه بود هنوز که یک سال گذشته مهمونام ازش تعریف میکنن.

وسایل شخصی! گیره،گل سر،مداد و... ی سری روسری برد،آورد گذاشت وسط تختم!!! با اینکه من روی تخت اولین ...

یامونثه یامذکره میبره واس دوسدخترش😅😅😅😅

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز