2777
2789
عنوان

بعد از سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 37 پست
یک ماه و پنج روز تاخیر داشتم  آزمایش خون و بیبی چک منفی بود

منفیه نگران نباش!  تخم شوید بخور میاد

هرروز صبح چایی زعفرون دم کن بخور! 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم یه بار سقط داشتم 

هفته ده خود به خود افتادم رو دور خونریزی 

از دردی ک کشیدم هرچی بگم کم گفتم البته کامل دفع نشد و کورتاژم کردن

ده روز خونریزی داشتم بعدش قطع شد

بیست روز بعد پریود شدم 

کاش میرفتی بیمارستان زیر  نظر دکتر 

نباید انقد طولانی بشه خونریزیت

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
تخم شوید و ازکجاباید بگیرم

عطاری ها دارن!  احتمالا تنبلی داشته باشی انقد عقب افتاده

پریود که شدی از روز 5 تا 25 سیکلت صبح و عصر دمنوش رازیانه بخور مرتب میشه! 

رازیانه هم عطاری ها دارن... بگیر آسیاب کن هربار تو یه لیوان آب‌جوش یه قاشق بریز، درشو بذار دم بکشه! 

بعد یه ربع با یه قاشق عسل شیرین کن بخور

من 5ماهه میخورم سر 28 روز پریودم میاد

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
ممنون عشقم

فدات😘

عزیزم منم یه بار سقط داشتم  هفته ده خود به خود افتادم رو دور خونریزی  از دردی ک کشیدم هر ...

از دردش نگوووو که همدردتم متاسفانه...البته برای من درد روحیش خیلی سنگین تر بود...

خونریزی ندارم که.گهگاه لکه بینی دارم مخصوصا وقتی زیاد سرپا باشم یا کار سنگین انجام بدم.دوستم تا دو‌ماه بعد از سقطش خونریزی داشت...کلافه کننده س

از دردش نگوووو که همدردتم متاسفانه...البته برای من درد روحیش خیلی سنگین تر بود... خونریزی ندارم که. ...

نه من فقط ده پونزده روز

یک سال و دوماه گذشته هنوز حال روحیم خوب نشده و به نظرم هیچوقت خوب نشه 

همه واسشون عادی شد و فراموش کردن اما خودم همچنان به یادشم و روحیم داغونه اما نمیذارم کسی بفهمه

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹