2777
2789
عنوان

بعد از سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 37 پست
من بیمارستان سقط کردم، خیلی مطمئن تره چون دائم چک میکنن علائم حیاتی و...  اما مسکن و اینا هییی ...

چرا مسکن نمیزنن؟

من تو عقد هستم پری نشدم همش میترسم باردار باشم 

اگه باشم باید سقط کنم ولی خیلی میترسم

یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا مسکن نمیزنن؟ من تو عقد هستم پری نشدم همش میترسم باردار باشم  اگه باشم باید سقط کنم ولی خی ...

برای سقط مسکن نمیزنن میگن چون بچه کامل نشده حرکت هم نداره خودش بیاد بیرون تو باید تا میتونی زور بزنی و تلاش کنی بیاد بیرون اگه مسکن و بیحسی بزنن درست و کامل دفع نمیشه بچه و ما. به کورتاژ میرسه.

اگه حامله بودی خواهشاً سقط نکن پدر رحمت درمیاد و ضعیف میشی.

برای سقط مسکن نمیزنن میگن چون بچه کامل نشده حرکت هم نداره خودش بیاد بیرون تو باید تا میتونی زور بزنی ...

نمیتونم نگهش دارم اگه باردار باشم 

من خیلی ضعیفمو خیلی طاقت دردم کمه ولی استرس دارم

فکر سقط خیلی میترسونم

نمیتونم نگهش دارم اگه باردار باشم  من خیلی ضعیفمو خیلی طاقت دردم کمه ولی استرس دارم فکر سقط خ ...

سقط سخت نیست یه دفعه ای و بعدش که تموم میشه آرامش عجیبی داره.چون خود بدن هورمون های کاهش درد رو ترشح می‌کنه و آروم میشی.سقط اگه ماه اول باشه که اصلا ممکنه خودتم نفهمی و فقط یکم درد و خونریزی داشته باشی.

سقط سخت نیست یه دفعه ای و بعدش که تموم میشه آرامش عجیبی داره.چون خود بدن هورمون های کاهش درد رو ترشح ...

من 17تیر پری شدم

ماه قبلم ک نشدم

الان ۴شهریوره و هنوز پری نشدم

یک ماه و چهار روز

بیبی و آزمایش خون دادم منفی بوده شاید زود دادم شاید اشتباه شده ب نظرت باردارم 

من 17تیر پری شدم ماه قبلم ک نشدم الان ۴شهریوره و هنوز پری نشدم یک ماه و چهار روز بیبی و آزمایش خ ...

نه اگه آزمایش دادی منفی بوده نیستی آزمایش هفته اولم باشی مشخص می‌کنه .نگران نباش همین استرس هم پریودی رو تا منظم می‌کنه برو دکتر بهت پروژسترون بده پریود بشی.شاید پلی کیستیک هستی که نشدی.

نه اگه آزمایش دادی منفی بوده نیستی آزمایش هفته اولم باشی مشخص می‌کنه .نگران نباش همین استرس هم پریود ...

دکتر زنان برم بهم امپول بده؟

دکتر زنان برم بهم امپول بده؟

قرص پروژسترون منم نشدم یه ماه رفتم بهم یه بسته پروژسترون داد خوردم تا پریود شدم بعدش قطع کرد البته من ولیکیستیک بودم متفورمین هم داد که بعد اون منظم شده.دوران عقد زیاد  نامنظم میشه هورمونها.حالا دکتر زنان برو قبل عروسیت هم مطمین شو عفونت نداری.

به قول مامانم کمرت شل شده یعنی ضعیف شدی غذاهای مقوی و گرم بخور.

دکترم یه قرص داده که آهن و ویتامین و اینا داره و دارم میخورم روزی یکی..بعد از سقط کاچی و‌شیره انگور و قلوه و‌اینا هم خوردم...دیگه چه‌کنم؟!

عزیزم علت سقط نی نیتون چی بود؟

ضربان قلبش از کار افتاد...دلیل خاصی هم نداشت!!! دکترم گفت خیلی رایجه این مشکل و سقط هم رایج هست و تا سه تا سقط طبیعیه!!!! و تازه بعد از سه تا سقط باید رفت دنبال درمان،من که کشش ندارم واقعا!همین یکی خیلی اذیت شدم...

چرا مسکن نمیزنن؟ من تو عقد هستم پری نشدم همش میترسم باردار باشم  اگه باشم باید سقط کنم ولی خی ...

مثل زایمانه تقریبا! فک میکنم مسکن انقباض ها رو هم قطع میکنه.... دیگه سقط نمیشه

چندروز تأخیر داشتی؟!  یه آزمایش بده اگه مثبت بود بیا داروگیاهی بگم بهت واسه سقط

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
مثل زایمانه تقریبا! فک میکنم مسکن انقباض ها رو هم قطع میکنه.... دیگه سقط نمیشه چندروز تأخیر داشتی؟! ...

یک ماه و پنج روز تاخیر داشتم 

آزمایش خون و بیبی چک منفی بود