2777
2789
عنوان

ضد آفتاب

739 بازدید | 21 پست

چه ضد افتابی خوبه ؟ قیمت مهم نیست

من هر کرم پودری به صورتم میزنم نمیسازه و رو صورتم یجوریه..

ضد افتادب آردک میزنم خم یکم سفید میکنه هم قشنگ رو صورتم خوبه و تابلو نمیشه...

دیگه چه ضد افتابی هس ک سبک باشه و سفید کنه

گفتن ضدافتاب سی سی هم خوبه ..

نظر بدین

ضد آفتاب لاکچری کوین سه میلیون و خرده ای

ضد آفتاب ویتابلا یک و نیم میلیون

🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ضد آفتاب لاکچری کوین سه میلیون و خرده ایضد آفتاب ویتابلا یک و نیم میلیون

و ضد آفتاب هایی بسیار سبک هستند و حالت گچی ندارن

🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤

سنتلا خیلی خوبه سبک هست ولی من ایندفعه حواسم نبود بی رنگ خریدم سفید نمیکنه رنگیش خبع ۲ میلیون۸۰۰ گرفتم ❤️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

سفید میکنن ؟

اصلااااا

جنسشان فوق العاده عالیه

اگه لاکچری کوین بخوای اصلا نیاز به تمدید نداری در طول روز

ولی ویتابلا هر سه ساعت باید تمدید بشه

بافت هر دو هم عالیه و هیچ گونه مواد مضر داخلش نداره

لاکچری کوین فرانسویه