2777
2789
عنوان

ضد آفتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 21 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلاااااجنسشان فوق العاده عالیهاگه لاکچری کوین بخوای اصلا نیاز به تمدید نداری در طول روزولی ویتابلا ...

من دنبال چیزیم که هم ضدافتاب باشه هم یکم سفید کنندهگی داشته باشه ک لازم نباشع کرم پودر و ... بزنم

من دنبال چیزیم که هم ضدافتاب باشه هم یکم سفید کنندهگی داشته باشه ک لازم نباشع کرم پودر و ... بزنم

تو رنگیشو میخوای میخوای؟

🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤

اصلا مگه همچین برندی اصل و فیک داره ؟😂😂

کجای کاری از هر چیزی فیکشم میزنن

🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤

سنتلا خیلی خوبه من مدیکوب هم داشتم راضیم توکوبو کرمیش هم خوبه همشون هم برای زیر میکاپ هم اوکین

میکاپ نمیکنم عزیزم. فقط یه ارایش سادع در حد ریمل و رژ لب و کرم پودر .. ک کرم پودر ب صورتم نمیسازه بحاش ضد اعتای میخام ک سفید کنه .همین

میکاپ نمیکنم عزیزم. فقط یه ارایش سادع در حد ریمل و رژ لب و کرم پودر .. ک کرم پودر ب صورتم نمیسازه بح ...

سنتلا یه مدل داره سفید کنندس یکم اونو بگیر جوش هم نمی زنی

مراقب تایپ کردنت باش پشت هر اکانتی قلبی می تپه🫀

اخ اخ فقط لافارر عشق منه ببین سه ماهه هر چی پس انداز کردم دادم ضدآفتاب و لایه بردار و ابرسان لافاااارررر عاشقشونممممممممم

قشنگ پوست رو یه جوری کاور میکنه انگار کرم پودر زدی فوق العاده پوشش دهی خوبی داره تازه به مرور زمان لک ها رو کمرنگ میکنه