2821
2789
عنوان

بعد از سقط

739 بازدید | 37 پست

۲۲تیر سقط داشتم چون قلب جنینم از کار افتاد.بعدش دکتر قرص داد و بقایاش هم سقط شد و سونوگرافی هم دادم و همه چیز خوب بود.تا یک هفته بعدش هم خونریزی خفیف داشتم.یک ماه بعدش دلدرد و کمردرد داشتم و خونریزی که به حساب پریود گذاشتم.الان خونریزی ندارم ولی وقتی بهم فشار میاد یه ذره لکه بینی دارم.مثلا مسافرت بودم و زیاد راه رفتم و لکه بینی خفیف داشتم یا امروز که کلی توی خونه کار کردم کمردرد گرفتم و شب هم یه لخته کوچیک دیدم و دلدرد خفیف هم دارم.علایم عفونت رو ندارم.بنا بر سونو هم بقایا ندارم.کسی تجربه این حالت رو داره؟!

بعد سقط هرچیزیییی ممکنه طبیعی باشه! 

من ی بار میزنه زرتی پری میشم، یه بار 4،5روز لک میبینم بعد میاد

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم.....ناراحت شدم....ازکجافهمیدی قلبش ازکارافتاده؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
سخت بود سقط؟

من بیمارستان سقط کردم، خیلی مطمئن تره چون دائم چک میکنن علائم حیاتی و... 

اما مسکن و اینا هیییچ نمیدن، میگن دردشو باید کشید!  وحشتناکه ها! انقباض های زایمانی شدیییید

درحدی که بگم بهت من دستم هم شکسته بود هم دررفته بود تحمل کردم یه قطره اشک نریختم... سر سقط یه بند گریه کردم! 6ساعت طول کشید😭😭😭

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
عزیزم.....ناراحت شدم....ازکجافهمیدی قلبش ازکارافتاده؟

رفتم سونو واسه چکاپ و‌گفتن قلبش نمیرنه.یه سونو دیگه‌هم رفتم همین رو گفت.سونوی واژینال هم رفتم و‌همین رو‌گفت.دکتر گفت بدون دارو سقط میشه.یه هفته بعد سقط شد با خونریزی شدید...یه شب تا صبح تو‌حموم بودم.دکترم بعدش گفت کاش میومدی بیمارستان.ولی انقدر خونریزیم شدید بود که نمیتونستم تکون بخورم.بعدش سونو دادم که بقایا مونده بود و‌دکتر قرص داد و دفع شد.خیلی غصه خوردم.درد هم داشت زیاد ولی برام قابل تحملتر از غصه ش بود...

من بیمارستان سقط کردم، خیلی مطمئن تره چون دائم چک میکنن علائم حیاتی و...  اما مسکن و اینا هییی ...

چقدر سخت بوده برات.منم سقط داشتم اولش فکر کردم درد طبیعیه ولی تا ساعت 12سقط شد تو بیمارستان.منم موقع سقط فقط به پرستاری. میگفتم غلط کرده هرکس گفته زایمان طبیعی خوبه.ولی وقتی دردا تموم شد مثل آب رو آتیش خوابم برد از خستگی.سخته.ایشالا همه نینی ناز بگیرن بغلشون من که چشمم ترسیده .میترسم دوباره اقدام کنم بازم سقط بشه.البته من آخر ماه پنج سقط شد

چقدر سخت بوده برات.منم سقط داشتم اولش فکر کردم درد طبیعیه ولی تا ساعت 12سقط شد تو بیمارستان.منم موقع ...

آره😭

چقدر سخت بوده برات.منم سقط داشتم اولش فکر کردم درد طبیعیه ولی تا ساعت 12سقط شد تو بیمارستان.منم موقع ...

منم‌میترسم.هرچند زوده الان هنوز ولی میترسم...

رفتم سونو واسه چکاپ و‌گفتن قلبش نمیرنه.یه سونو دیگه‌هم رفتم همین رو گفت.سونوی واژینال هم رفتم و‌همین ...

الهی بمیرم .....خیلی سخته.....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز