2777
2789
عنوان

فقط چادری ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 9264 بازدید | 102 پست
من یه حریر عربی دارم خیلییییی سبک و خوبه اصلا حس نمیکنی چیزی رو سرته به نظرم برا مهمونی هم خیلی قشنگ ...

زود نخ کش نمیشه؟

بزرگ مرد تاریخ ایران ،سردار من ،حاج قاسم شهادتت مبارکت باشد سردار، ایرانم یتیم شد و طعم یتیمی را چشیدم 😭...لطفا برای شادی روح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یه صلوات بفرستین🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زود نخ کش نمیشه؟

ن اصلا نخ کش نشده البته من چون با عربی بیرون راحت ترم همیشه بیرون همین رو سرم میکنم اصلا مشکلی باهاش ندارم 

چون سبک هم هست خیلی برا سوار تاکسی شدن و جا به جا شدن راحتم 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
خوب باید پول پارچه ازش میگرفتی. در ضمن این مراکز فروش چادر.خیاط هم دارن باید میدادی اونچا

دستمزدشم داده بودم ،حرومش بشه

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  
هر کدوم از اینها یه خوبی و بدی دارن. کن کن اصلا نگیر.گول براق بودنش نخور من دوسال تمام دارم ...

کرپ ووقعا از همه موندگارتره ... کاش سبکیش مثه کن کن بود

بزرگ مرد تاریخ ایران ،سردار من ،حاج قاسم شهادتت مبارکت باشد سردار، ایرانم یتیم شد و طعم یتیمی را چشیدم 😭...لطفا برای شادی روح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یه صلوات بفرستین🌸
هر کدوم از اینها یه خوبی و بدی دارن. کن کن اصلا نگیر.گول براق بودنش نخور من دوسال تمام دارم ...

آره الان یه چادر دیگه دارم اون پارچش خییییییییلی سبک و خنکه اصن حس نمیکنی چیزی سرته ولی خیییییییلی چروک میشه.اسم پارچشم نمیدونم.مرسی از راهنماییت😊

ن اصلا نخ کش نشده البته من چون با عربی بیرون راحت ترم همیشه بیرون همین رو سرم میکنم اصلا مشکلی باهاش ...

تو چادرای مدل دار فقط دانشجویی رو استفاده میکنم بقییه همشون بالاشون حس میکنم باد میکنه خیلی

دانشجویی دارم وقتی میشینم توماشین دستام قفل میشه بالا نمیاد 

استین مچی داره حتما 

اونی بگیر که فقط سوراخه 

حسنا هم خیلی شیکه من دارم 

عربی  هم دارم ولی به همه نمیادچون ادم رو چاق تر نشون میده 

جنس پارچه هم ژورژت چروک نمیشه ولی یه خورده سنگینه 

کن کن سبکه ولی نخ کش میشه 

جدیدا  ندا و زمرد 

رنگشون مشکی تر از کن کن هست ولی اتو میخواد دیگه 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
تو چادرای مدل دار فقط دانشجویی رو استفاده میکنم بقییه همشون بالاشون حس میکنم باد میکنه خیلی

حالا من دانشجویی اصلا دوست ندارم هیچ موقع هم نخریدم 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58