2777
2789
عنوان

فقط چادری ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 9264 بازدید | 102 پست
خب با اجازه استارتر یه جنس پارچه خوب و سبک مناسب بیرون چی بگیرم؟نخ کش هم نشه؟؟؟ واسه دانشگاه چه مدل ...

بهترین جنس برای دانشگاه که نگران اتو و نخ کش شدنش نباشی کرپه به نظر من

بزرگ مرد تاریخ ایران ،سردار من ،حاج قاسم شهادتت مبارکت باشد سردار، ایرانم یتیم شد و طعم یتیمی را چشیدم 😭...لطفا برای شادی روح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یه صلوات بفرستین🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلییی مدلهای چادر امتحان کردم.از همه بهتر همین چادر جده بود که هم پوشانندگیش خوبه هم راحته.چه بر ...

بالاش باد میکنه به نظرم دوست ندارم😣😣 دوستام همش میگن تو توهم داری باد نمیکنه ولی خودم همش حس میکنم بالاش پف میکنه

بزرگ مرد تاریخ ایران ،سردار من ،حاج قاسم شهادتت مبارکت باشد سردار، ایرانم یتیم شد و طعم یتیمی را چشیدم 😭...لطفا برای شادی روح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یه صلوات بفرستین🌸

خانما پارچه چادری چه جنسی از همههه بهتره؟

سبک باشه و نیاز به اتو نداشته باشه و نخ کش نشه در کل عالی باشه؟؟؟؟

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
خانما پارچه چادری چه جنسی از همههه بهتره؟ سبک باشه و نیاز به اتو نداشته باشه و نخ کش نشه در کل عالی ...

نخ کش نشه و نیاز به اتو نیاز نباشه (البته هر چند وقت یه اتو بشه هر چادری به نظرم) کرپ بهترینه ولی کن کن از کرپ سبکتره بدیش اینه نخ کش میشه زود 

مرسی😊

خواهش گلم

خب با اجازه استارتر یه جنس پارچه خوب و سبک مناسب بیرون چی بگیرم؟نخ کش هم نشه؟؟؟ واسه دانشگاه چه مدل ...

من لبنانی با پارچه کریستال دارم خیلی راحت . سبکه نخ کش هم نمیشه. اتو هم هر دوسه بار که میشورم یه بار اتو میکنم

من لبنانی با پارچه کریستال دارم خیلی راحت . سبکه نخ کش هم نمیشه. اتو هم هر دوسه بار که میشورم یه بار ...

من تا حالا کریستال نگرفتم ... چادرامو اماده میخرم همش از اون جایی که میخرم جنس کریستال نداشت

من تا حالا کریستال نگرفتم ... چادرامو اماده میخرم همش از اون جایی که میخرم جنس کریستال نداشت

من میدم میدوزن برام. کریستال خیلی با دوامه. براقیش هم متوسطه. از کرپ براق تره ولی به اندازه کن کن براق نیست. دوامش از کن کن بیشتره. من که چندین ساله فقط کریستال استفاده میکنم. حتی چادر معمولیم هم کریستاله. راضی ام. فقط باید موقع خریدش دقت کنی چون بعضی کریستالا زیاد مرغوب نیست و دون دون میشه 

من میدم میدوزن برام. کریستال خیلی با دوامه. براقیش هم متوسطه. از کرپ براق تره ولی به اندازه کن کن بر ...

ممنون ⚘