من واقعا اذیت نشدم از بابت وزن چادر. قبلش کن کن داشتم شش ماه نشده انداختم دور.همش نخ کش میشد.شلخ ...
من خودمم اذیت نمیشم ولی خب کن کن سبکتره واقعا... ولی هر وقت کن کن بزارم هر لحظه استرس اینو دارم به یه جایی نخوره نخ کش شه که همیشه هم میشه... یه دفعه ام حواسم نبود رفتم تو باغ گل سرخ مثه جگر زلیخا شد قشنگ چادرم
بزرگ مرد تاریخ ایران ،سردار من ،حاج قاسم شهادتت مبارکت باشد سردار، ایرانم یتیم شد و طعم یتیمی را چشیدم 😭...لطفا برای شادی روح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یه صلوات بفرستین🌸
من قبلا دانشنجویی داشتم نمیدونم جنسش چی بود جذب پاهام میشد ازپشت حرصم میگرفت😣. کرپ جذب نمیشه؟
من دانشجوییم جنسش کن کنه همش همین حسو دارم برای همین کم استفاده میکنم حس میکنم تنگه انگار مثه چادر معمولی پایینش ازاد وراحت نیست ولی فکر کنم کرپ انیجوری نباشه ایندفعه میخوام یه دانشجویی کرپ بگیرم ببینم چه جوریه
بزرگ مرد تاریخ ایران ،سردار من ،حاج قاسم شهادتت مبارکت باشد سردار، ایرانم یتیم شد و طعم یتیمی را چشیدم 😭...لطفا برای شادی روح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یه صلوات بفرستین🌸
من کن کن امو اصولا هی اتو میکنم برای بیرون رفتن ولی کچادر کرپمو نه فقط از بیرون میام چادرم به گیره پشت در اویزون میکنم همونجوری میمونه خوب
خب با اجازه استارتر یه جنس پارچه خوب و سبک مناسب بیرون چی بگیرم؟نخ کش هم نشه؟؟؟ واسه دانشگاه چه مدل ...
من خودم چادر کرپ معمولی دانشگاه استفاده میکنم راضی ام ... ولی اگه معمولی سختتونه دانشجویی یا عبایی کرپ بگیرین
چادر عربی اصیل خیلی خوبه. چند ساله من میپوشم و هر کی دیده خوشش اومده
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))