2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اون دوران تموم شد که مردم ااهی نشدن حدود 50 درصد زن ها خون نمیاد

بزن به هوش مصنوعی یا چت جی پی تی و گوگل توضیح نوشته بده همونارو بخون اگاه بشه عقب مونده

اصلا معاینه اینا نرو که فقط ارزش خودتو پایین میاری

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟥جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟥پرورده کورد ام . #هر_بژی_کورد

برو پزشکی قانونی بپرس بگو کجا برم معتبر باشه،حتما بگیر بعدا بهت تهمت نزنن،منم اگه ازدواج کنم یروز،حتما حتما میگیرم از یه جای معتبر که دهنشون بسته بشه مردا تو دعوا حیا ندارن فردا میگه تو فلان بودی که گواهی نگرفتی

برو دکتر زنان قبل اینکه معاینه بشی بپرس گواهی میدید یانه بعد معاینه شو .اون زمان رفتم دکتر زنان بهم گواهی داد الان میگن پزشک قانونی ..بعدشم این چیزا دیگه دورش گذشته اکثرا پرده ندارن

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم بهتون) کاربرسال ۹۷ هستم که الکی الکی ترکیدم😒

حالا باکره باشی مهمه خون نیاد طرفت اینقدر شکاک هست؟؟؟

من دوستم رفت چند سال پیش خودش تعرف میکرد اینقدر استرس و اضطراب داشتم با اینک با هیچکس هم نبودم همش میترسیدم دکتر چیز بگه

مثل شکنجه هست این معاینه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

چقدر توهین به زنان رایج هست!! خودتون کالا ندونید

با کسی که این چیزا براش مهمه هم نرید زیر یه سقف پس فردا یکی اشتباه به شمارتون زنگ بزنه هم یه دعوا و کتک کاری بزرگ درست میکنه اینا مشکل روانی دارن شکاک هستن

من خون نیومد

اگه قراره اینقدر اعتماد بینتون نباشه که نمیشه

گرچه شب تاریک است,دل قوی دار، سحر نزدیک است🎀خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل🌞نماند ستمکار بد روزگار،بماند بر او لعنت پایدار،سعدی🦁ز خون ما وضو کردی،به چشم خود تماشا کن، ز خون تو حنا گردد به زودی دست و پای ما

اگه طرف با این چیزا حساس بشه و تهمت بزنه همون بره از زندگیت بهتره

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

عزیزم واقعا شخصیت شما و ارزش شما به یه گواهی و خون و ایناست؟میتونی بری گواهی بگیری ولی ارزش خودتو به ...

انکار یه جعبه چیپسه که اگر باز بشه دیگ ارزش نداره!!

نمیدونم چرا دخترا زیر بار همچین خزعبلاتی میرن

اگر طرف خواست شماهم بگید باید بری ازمایش بدی بدونم سالمی زیگیل و ایدز نداری. روابط همجنس بازانه نداری

اینارو از پسر میخوان که زیر بار خفت میرن به خاطر شوهر شخصیت خودشون زیر پا میزارن؟

اصلا درک نمیکنم واقعا