2777
2789
عنوان

فقط چادری ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 9264 بازدید | 102 پست
بچه ها دانشجویی بهتره یا عربی؟

دانشجویی بهنره از عربیه چون عربیه برشش از روی سره وبه نظرم بد وایمیسته

من قاجاری مدل حسنا دارم ودانشجویی هر دوتاش خوبه

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
من قدم ۱۶۹ و وزنم زیر ۷۰ اصلا چاق نشونم نمیده

من سایز لباسم 40هست وقتی اینو میپوشم فکر میکنم راحت 48-50میخوره بهم خخخخخ 

عاشق زندگیمم عاشق شوهرم فقط جای یه نی نی تو زندگیمون خالیه برام دعا کنید خدا هرچه زودتر بهم بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا قجری چون دور کمر بسته میشه راحته هی نمیخواد جلو چادرت بگیری ک باز بشه یه روسری بلند هم بپوشی ...

من ك لبناني ميپوشيدم اين مدتروسري كوتاه بلند هررچي

تازه گاهي با بلوز شلوار 

پوشيده بود كاملا

قجري بپوشي بعد مجبورم باشي روسري بلنددددد ببندي بازم باشه همچين ظاهر خوبي نداره مث خانوماي قديمي ميشه ادم

کرپ برای دانشگاه وبیرون خیلی خوبه چون زود نخ کش نمیشه برای مهمونی کن کن بهتر وشیک تره سبک ترم هست ول ...

من یه حریر عربی دارم خیلییییی سبک و خوبه اصلا حس نمیکنی چیزی رو سرته به نظرم برا مهمونی هم خیلی قشنگه 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
بنظر من بهترین چادر،چادر ساده با کش هست البته خودم برای دانشگاه و خرید از چادر عربی با کش یا دانشجو ...

دقیقا چادر معمولی با کش خیلی خوبه... من دانشگاهم معمولا چادر معمولی میزارم ولی گاهی ام دانشجویی میزارم

بزرگ مرد تاریخ ایران ،سردار من ،حاج قاسم شهادتت مبارکت باشد سردار، ایرانم یتیم شد و طعم یتیمی را چشیدم 😭...لطفا برای شادی روح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یه صلوات بفرستین🌸
من ك لبناني ميپوشيدم اين مدتروسري كوتاه بلند هررچي تازه گاهي با بلوز شلوار  پوشيده بود كاملا ...

منم با قجریم بلیز و شلوار میپوشم 

ولی ن روسری خیلی خیلی بلند در حدی ک فقط بالاتنم رو بپوشونه همین 

من ک دوسش دارم ولی از همه بیشتر عربی میپوشم 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
من چادر عربی داشتم(از این براقا)دوسش نداشتم.بحرینی دوست دارم.لبنانی هم خوبه.اتفاقا عصر دارم میرم چاد ...

هر کدوم از اینها یه خوبی و بدی دارن.

کن کن اصلا نگیر.گول براق بودنش نخور

من دوسال تمام دارم کرپ میپوشم هر روز.عالیه واقعا