کرپ برای دانشگاه وبیرون خیلی خوبه چون زود نخ کش نمیشه برای مهمونی کن کن بهتر وشیک تره سبک ترم هست ول ...
من یه حریر عربی دارم خیلییییی سبک و خوبه اصلا حس نمیکنی چیزی رو سرته به نظرم برا مهمونی هم خیلی قشنگه
من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩 ..............وزن اولیه81.200 👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
بنظر من بهترین چادر،چادر ساده با کش هست البته خودم برای دانشگاه و خرید از چادر عربی با کش یا دانشجو ...
دقیقا چادر معمولی با کش خیلی خوبه... من دانشگاهم معمولا چادر معمولی میزارم ولی گاهی ام دانشجویی میزارم
بزرگ مرد تاریخ ایران ،سردار من ،حاج قاسم شهادتت مبارکت باشد سردار، ایرانم یتیم شد و طعم یتیمی را چشیدم 😭...لطفا برای شادی روح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یه صلوات بفرستین🌸
من ك لبناني ميپوشيدم اين مدتروسري كوتاه بلند هررچي تازه گاهي با بلوز شلوار پوشيده بود كاملا ...
منم با قجریم بلیز و شلوار میپوشم
ولی ن روسری خیلی خیلی بلند در حدی ک فقط بالاتنم رو بپوشونه همین
من ک دوسش دارم ولی از همه بیشتر عربی میپوشم
من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩 ..............وزن اولیه81.200 👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58