2777
2789
عنوان

سلاممم

88 بازدید | 9 پست

@ali6606

مرتیکه ی روانی آیا چشمات کورن که امضامو نمیبینی؟؟؟ یا خودتو میزنی به نفهمی هااا،لطفاااااا پاسخگو باش و گرنه فوش بارونت میکنم مرتیکه الاغ

نرهای ننهجندع درخواست دوستی ندید×هرکس درخواست بده ننش جندع اس😌🤭😅😃

خدااااااا بیامرزه امواتت رو که تگش کردی

اجازه میدی منم فحش بدم؟؟؟

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام، مغرور

چی میگی برای خودت مغرور چیه کسی که متاهله و نمیخواد با پسری حرف بزنه اسمش میشه مغرور؟؟؟

تو دیگه کی هستی

خدااااااا بیامرزه امواتت رو که تگش کردی اجازه میدی منم فحش بدم؟؟؟

بگو عشقم

اون خانمه گفته سلام مغرور 😆😆😆😆😆

نوشته علی ۶۶۰۶ یعنی تا ۶۶۰۶ هزار باز درخواست نده ول نمیکنه همه از دستش امنیت ندارن

روانیییه تف بهشون دوتا کاربری دارم کاربری دومم کلی درخواست میدن تو امضامم نوشتم نمیدونم چرا منو با ننه وخواهرخودشون اشتباه میگیرن فکرمیکنن منم مثل اوناهستم

بگو عشقماون خانمه گفته سلام مغرور 😆😆😆😆😆

الان من مغرورم یا تو ؟؟😂😂😂

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست

الان من مغرورم یا تو ؟؟😂😂😂

خوبه جوابشو دادم مغرور نیستم بعد شما به من میگید مغرور

مغرور شمایین نه من کجاش خنده داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز