2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

الی جون چه ناراحت کننده . چه شرایط سختی پشت سر گذروندی 

الی اگه مادرشوهرت بخواد همچنان به دخالت هاش ادامه بده و همسرتم نتونه از تو بچه حمایت کنه سخته حتی به فرزند خونده فکر کنی

فرزندخوندگی خیلی هم خوبه . سخت زمانی هست که نخوایم مشکلمونو علنی کنیم. شما  که مشکتون علنی شده 

اول تکلیفت رو با همسرت معلوم کن شاید الانم فقط برای برگردونت مصر هست به فرزندخوندگی .ته دلش راضی نیس همچنان

بعد تکلیفت با دل خودت . حاضری بدون بچه ادامه بدی یا نه .

درسته خانواده و ارامش پدر مادر خیلی مهمه و دوس دارم تو هر شرایطی خودمونوخوشبخت نشون بدیم ولی ده سال دیگه خودتم مد نظر داشته باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الی جون چه ناراحت کننده . چه شرایط سختی پشت سر گذروندی  الی اگه مادرشوهرت بخواد همچنان به د ...

عزیزم من به این شرایط هم فکر کردم یکی از شرایط برگشت من مشاوره کامل بود که بتونم اونو به سمتی بکشونم که این وابستگی که به خانوادش رو داره کم کنم راستیش همه میگن که دوستت داره ولی دست خودش نبوده من خودمم میدونم تمام این فتنه ها از سمت مادر و خانوادش هست وگرنه ...بنابراین خواستم یه ادم بی طرف خواسته منو بهش بگه تا سو برداشت نشه و اونم بهتر تصمیم بگیره چون اگه از سمت من و خانوادم بشنوه قطع به یقین مادرش وسط حرفا هستش و میخوام این پا بریدنش از زندگی من به مرور باشه امیدوارم این تلاشم دیگه به سنگ نخوره گرچه گفتم و شرط گذاشتم تکرار امثال این وقایع برای همیشه ترک من از زندگی هست و اینو رو جلوی همه و بزرگای فامیل قول داده حالا میمونه که چقدر رو قول خودش بمونه ... 

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

اون سالها دوستای زیادی داشتم که همگی با این مشکل مواجه بودیم و الان ازشون بی خبرم. فقط الی یادمه که فکر کنم اسم کاربریشون چیز دیگه ای بود البته اگه اشتباه نکنم. نی نی 92 فکر کنم شما هم مادر شدید درسته ؟

عزیزم من به این شرایط هم فکر کردم یکی از شرایط برگشت من مشاوره کامل بود که بتونم اونو به سمتی بکشونم ...

الی جان پیشاپیش به خاطر نظراتم عذرخواهی می کنم ولی از طرفی نمیتونم این ها رو بهت نگم چون احساس می کنم وظیفه هست و البته که مسلما تصمیم گیری نهایی با خودت هست

یکی از اقوام نزدیک شوهر من هم مشکل همسر من رو داره ، البته اون ها دیگه نزدیک بیست ساله این مشکل رو دارن و از همون اول هم برخلاف ما علنی کردن .... زنش با وجودی که سالم بود و عاشق بچه ، پای شوهرش موند..... ولی باورت می شه الان یکسالی می شه همسرش دچار یه بیماری شده که لاعلاج هم نیست ها یک کم فقط خانوم ناتوان و ضعیف شده .... بعد فکر می کنی شوهرش و مادرشوهرش چه واکنشی دادن ؟؟؟ برای پسرش دنبال زن داره می گرده !!!

بعضی ها نه ارزش خوبی کردن رو دارن نه قدرت درکش رو دارن 

مواظب باش که محبتت و عمر و آرزوهات رو پای کسی حروم نکنی که فردا روز اصلا به چشمش نیاد. بقیه می خوان به هر قیمتی ، فقط برای نجات خودشون از حرف مردم شما رو راضی کنن به هر قیمتی حتی دروغ و اشتباه !! که برگردی سر زندگی ات ... می گم دروغ به خاطر اینکه این که می گی می دونی همه چی زیر سر مادر شوهرت بوده و خودش دست خودش نبوده و بقیه هم اینو دارن بهت القا می کنن کاملا کاملا یک حرف اشتباه و دروغه این فقط یک بهانه و توجیه بی اساسه که ما ایرانی ها عادت کردیم بیاریم ، مسئولیت کارهای آدم ها رو اینجوری ازشون سلب می کنیم و بی گناه جلوه شون می دیم ....می دونی توی فرهنگ ما می خوان به هر قیمتی یه زندگی رو از طلاق حفظ کنن حتی به قیمت توهین به زن ، قربانی شدن تمام خواسته ها و آرزوهای یک زن .... که البته در کشور ما که زن جنس درجه دوم محسوب می شه اصلا مهم هم نیست !!!

الی جان ، کسی که تربیت درستی نداشته ، مردی که اینقدر بچه ننه و دهن بینه فکر می کنی از این محبت و فداکاری چه برداشتی می کنه ؟ فکر می کنی قدر می دونه ؟؟؟ نه .... توی تمام این مدت که تو داری بهش محبت می کنی و باهاش زندگی می کنی ، اون احساس تحقیر شدن داره !! و منتظر فرصته هم خودش و هم مادرش که بتونه یه نقطه ضعف ازت بگیره و بعد حالا اون حسابی عقده گشایی کنه و تحقیرت کنه

باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش

مگه عزیزم این همه مدت که داشتی از جونت برای شوهرت و مخفی کردن مشکلش مایه می ذاشتی ، خودش و مادرش دیدن ؟ دقیقا همین کاری که بهت گفتم رو داشتن می کردن .... شوهرت اون لحظه ها که تو داشتی براش فداکاری می کردی ، نمی دید ! احساس خوب نداشت ! احساس تحقیر داشت 

و رفته بود به مامانش پناه برده بود ، اونم برات دام گذاشته بود و منتظر بود حامله شی که با هزار تحقیر و توهین ، اون احساس تحقیر شوهرت رو جبران کنه 

این مدل آدم بااین مدل اخلاق درست بشو نیست عزیز من ..... دلت برای آرامش و فردا روز خودت بسوزه نه برای پدر و مادرت 

مطمئن باش جدا بشی و بتونی یه زندگی جدید رو شروع کنی و بچه دار بشی ، باز آرامش به خانواده ات برمی گرده .... اونم خیلی بیشتر 

حالا که خدا دست این آدم ها رو برات رو کرده و بهت چراغ قرمز نشون داده ، چرا بازهم داری با کله می ری توی مشکلات

مادر شوهرت که اینقدر بی وجدان و بی شخصیته که برمی گرده می گه می خواد حرامزاده وارد زندگی ما کنه ، فکر می کنی فردا روز درمورد بچه پرورشگاهی چی می گه ؟؟؟ اونو که قطعا تا آخر عمر بهش می گه حرامزاده !! اون بچه چه گناهی کرده ؟؟؟؟.... البته مطمئن باش هم شوهرت هم مادرش ، اونقدر تحت فشار می گذارنت که مجبور بشی بالاخره فرزندخوانده بگیری .... وگرنه همه جا طلبکاررت می شن و بهت قول می دم اون زن کثیف شده بره همه جا بگه پسرم بچه می خواد عروسم نمی ذاره ، مجبورت می کنه فرزندخوانده بگیری ... وبعد همینو چماق می کنه می زنه توی سرت ....درست مثل کاری که سکوت کرده بود تا تو باردار بشی با اهدایی و اینو با چوب بزنه توی سرت ...... اتفاقا هم شوهرت هم مادرش خیلی هم با سیاست هستن ، با زبل بازی دارن از نقطه ضعف خودشون ، نقطه قوت می سازن. 

عزیزم به قسم و آیه های شوهرت که الان گیر افتاده و پادرمیونی بزرگترای فامیل گول نخور .... هر کسی فقط منفعت خودشو می بینه 

امیدوارم راه درست رو انتخاب کنی و حداقل به پرده ای که خدا از اعمال و نیات این ها برداشت یه ذره بیشتر فکر کنی و درست تصمیم بگیری .... می ترسم از اینکه به خاطرش بمونی ، سنت بره بالا ، شانس بچه دار شدنت رو از دست بدی .... فردا روز پدر و مادرت و همین بزرگترهایی که پادرمیونی می کنن دیگه نباشن ، اونوقت تو تنها بمونی با این آقا و مادرش و تو مگه می دونی فردا روز همیشه سالمی ؟؟؟؟ خدای ناکرده سلامتی ات رو از دست بدی و اونوقت این آدمهای بی وجدان جواب خوبی هات رو با بدی بدن .... تو بمونی و یک عمر افسوس 

باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش

نی نی نگار جون ممنونم از نظرت تو مثل اینکه خوب شناختی با این توصیف های من دقیقا همین فکرا هر روز با منه چه کنم که می ترسم از عواقب کارم از اینده همیشه لغزیدم همیشه از ....

متاسفانه شرایط من کمی پیچیده شد وگرنه دلم راضی به برگشت نبود تو اون زمان خیلی حس تنهایی داشتم اگرچه خانوادم پشتم بودن الان دو ماه همه چیز به اصطلاح عادیه نی نی نگار جون اینایی که میگی دقیقا حس میکنم ... واقعا هنوز شرایطم سخته متاسفانه اونا خودشون رو حق به جانب هم میدونن گیر افتادم تصمیم برام سخت شده مشاور که میرم میگه فرصت بده از طرفی میگه طلاق بگیر دکتر میرم میگه طلاق بگیر به خدا شرایطم جور بود لحظه ای این نامردی رو تحمل نمیکردم فقط میخوام خدا راهی پیش پام بزاره تا از این برزخ رها شم چیزی که دست من نباشه و من همراه خودش ببره 

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹