2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
سلام نیکی جونم خوبییییییییییییی . معلومه یادمه . دخملت خوبه  به به می بینم به فکر دومی هستی ...

راستش هنوز خیلی جدی نیستم ، ولی یه بچه خیلی تنها میمونه ، مخصوصا به آیندش که فکر میکنم که هیچ کسو نداره ، ولی برای اقدام هم میترسم ، دیگه حال و حوصله قبل رو ندارم، یادم که میفته چقدر درد کشیدم و غصه خوردم پشیمون میشم ولی خوب سنم هم داره میره بالا

شما چکار کردی؟ چندتا گوگولی داری

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام به ابجی جونام ان شاالله همگی لبخند به لبتون باشه 

والا یکبار اوموم مفصل نوشتم ولی نتم تموم شد تمام مطالبم پرید و دیگه هیچی شد 

میدونید من راهم از اول اشتباه بود روزی که من از اول فهمیدم که مشکل داره ریختم تو خودم چیزی به روی خودم نیوردم مبادا دلش بشکنه بعد رفتم دنبال راه حل ها هی غصه ها بیشتر میشد از طرفی خودش به مادرش گفته بود در حالی که من قسمش دادم که به هیچ کسی نگه این موضوع رو و ما خودمون حلش میکنیم و من تمام مدت بازیچه اون و مادرش بودم میدیدم نیش و کنایه میزنه مادرش ولی به دل نمیگرفتم ولی هرچی هم به همسرم گفتم چیزی گفته میگفت در حدی که بدونه مشکل از خودشه همین و من خوش خیال بودم 

روزگار من میگذشت که خیلیا در جریانید سه بار اقدام ناموفق ای یو ا و غم و غصه از بی پولیش بگیر تا اینکه تخمک های من رو به ضعیف شدن گذاشت چراااااا به خاطر اینکه نخواستم اون زجر اینو بکشه ولی با تمام این همه کار کردم و در نهایت که ضعیف شدم جمله "حالا منو درک میکنی " بارها برای خودم تجزیه کردم در نهایت خسته شدم و خواستم تلنگری بدم بهش رفتم خونه پدریم قضیه به ناچار لو رفت با این حال من هنوز نمیدونستم مادرش خبر داشته تمام مدت ومن عذاب وجدان گرفتم در نهایت ... مادرش با توهین ها و حرف های نامربوط دل منو شکوند و به من اتهام زد و خیلی معذرت میخوام میگم گفت که حرامزاده وارد زندگی اونا میخواستم بکنم و این دختر همچین قضیه ای رو از شما پنهون کرده و چه چه چه که شما ها خبر ندارید بماند که تاوان دل شکسته منو باید بده ولی من به حال خودم اورد زندگی که با بچه بخواد بشه و من و اون بچه طفل معصوم که خدا رو شکر تو زندگی من نیومد خدا دوس داشت که این مادر دلش  چه ها میخواست  با من بعد این قضیه بکنه و من ساده ... برا همین میخوام عاجزانه حتما قانونی بشه چون وقتی من گفتم که خودش اصرار داشت همه چیز زیرش زده شد اینطور نمیتونن حرفی بزنن و من تمام مدت از این قضیه ترسیدم  یک 

دوم تو بین حرفاشون نازایی را به من نصبت دادن و چون ما فامیل بودیم قضیه خیلی زود پخش کردن که من از این حقمم نمیگذرم چون نمیشه دیگه دهن مردم رو بست ...

مادرانگی منو ازم گرفت و حتی سلامتی منو ...

میگم بدونید که من درس عبرت بشم

واقعا دوست ندارم امثال ما با پاکی و نجابت خودشون قربانی یه مشت ادم مریض بشن که تو جامعه ما کم نیستن من با دو رویی اون و خانوادش رفتم ته دره نابودم کردم حتی اگه یکبار جدی میگفت راضی نیست حتی به فکر این راه نمی افتادم به خاطر زندگی به خاطر عشق به خاطر همسر پدر و مادر و همه چیز دیگه من و من قضاوت شدیم 

بچه خیلی خوبه من میمیرم برای بودنش ولی به چه قیمت 

به چه جبرانی 

ولی درسها من گرفتم حتی به جونت هم اعتماد نکن ...

دوستتون دارم مواظب خودتون و مهربونی های تون باشید برای دل شکسته من هم دعا کنید شاید روزی اروم بشم 

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

خداوندا مادرانگی را به من ارزانی  نداشتی 

ولی میشود من خودم را مادر بنامم 

آیا خیال هم جرم است ؟😔

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
خداوندا مادرانگی را به من ارزانی  نداشتی  ولی میشود من خودم را مادر بنامم  آیا خیال ...

الی جان، دلم شکسته بود،باشنیدن حرفات تیکه تیکه شد و خورد شد.خدایا پناهمون بده

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام به ابجی جونام ان شاالله همگی لبخند به لبتون باشه  والا یکبار اوموم مفصل نوشتم ولی نتم تمو ...

واقعا خیلی ناراحت شدم عزیزم.... نمیدونم چی باید بگم . فقط میدونم شرایط زندگی آدم ها با هم فرق میکنه و من نمیتونم راه حل های خودم رو برای شما پیشنهاد بدم.... ولی اگه من جای شما بودم قطعا از این ادم جدا میشدم.... مسلما دلیلی برای تداوم تحمل اینهمه سختی و تهمت نمی دیدم.

و قطعا توی ازدواج و زندگی بعدیم ، میتونستم راحت مادر بشم و اینجوری به نظرم همه ی کسایی هم که ناروا قضاوت کرده بودن هم میفهمیدن مشکل چی بوده و از کی بوده

ببخشید میپرسم الی جان الان داری با همسرت زندگی میکنی؟ برنامه ات برای آینده ات چیه؟

توی فامیل به کسی نگفتی که مشکل از شوهرت بوده؟؟

باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش

سلام بر دوستان مهربان و عزیزم

الی عزیزم امیدوارم بهترین تصمیمو واس خودت و زندگیت و آیندت بگیری و واقعا گاهی وقتا بعضیا اتفاقات ی تلنگر تو  زندگی  هر انسانی محسوب می شن و باعث میشه آدم راهش  رو اونطوری انتخاب کنه که بنفع اینده و روح و روان خودش باشه...

بسپار خودتو بخدا و امیدوارم بهترین تصمیمو گرفته باشی....

کنی وستان خوبم من 8 بار آی.یو ناموفق داشتم ... 4سا ل واقعا وقتمو گذاشتم و همه ی برنامه های زندگیمو بخاطر این مشکل کنسل کردم و تمام تمرکزم رو گذاشتم که شاید خدا خواست و جواب گرفتم ولی انگار خدا نخاست...تمام آزمایشاتو رو انجام دادم حتی 4 ماه تمام رو واس طب سوزنی و لاغر کردن و رسیدن به وزن ایده ال  گذاشتم ولی جوابی نگرفتم ..حالا دیگه تصمیم  دارم سراغ اهدایی برم ...ممنون میشم بهم دکتر خوب و بیمارستان خوبی که جنین  شناس خوب داشته باش و آمار مثبت شدنشون بالا باشه  معرفی کنید...ممنونم

دوستان خوبم من 8 بار آی.یو ناموفق داشتم ... 4سا ل واقعا وقتمو گذاشتم و همه ی برنامه های زندگیمو بخاطر این مشکل کنسل کردم و تمام تمرکزم رو گذاشتم که شاید خدا خواست و جواب گرفتم ولی انگار خدا نخاست...تمام آزمایشاتو رو انجام دادم حتی 4 ماه تمام رو واس طب سوزنی و لاغر کردن و رسیدن به وزن ایده ال  گذاشتم ولی جوابی نگرفتم ..حالا دیگه تصمیم  دارم سراغ اهدایی برم ...ممنون میشم بهم دکتر خوب و بیمارستان خوبی که جنین  شناس خوب داشته باش و آمار مثبت شدنشون بالا باشه  معرفی کنید...ممنونم

الی جان

راستش منم با نظر نی نی نگار موافقم.اگر چه شما داری تو اون شرایط زندگی میکنی ومانمیتونیم تصمیم درست بگیریم.

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ممنونم از همدردی های شما دوستان عزیزم

نازلو جون دکتر نصر من شنیدم کارشون عالیه و خیلی مرتب و منظمه تو گاندی کار میکنه و اینکه هزینه ش کمی بالاست من پیش ایشون سونو شدم که ۲۰۰ تومن فقط هزینه سونو بود و اونجا فهمیدم که بر خلاف تصور من که فکر میکردم تخمکم ضعیف شدن خیلی بهتر بودن کارشون دقیقه اگه من این مشکلات برام پیش نمی اومد میخواستم کارمو با ایشون شروع کنم

واینکه من بنا به خیلی شرایط هااااا برگشتم دلم که شکسته ولی اینبار با التماس ها و خواهش های که کرد مثلا داره تلاش میکنه که شرایط رو درست کنه ولی چیزی که قابل جبران نیست همون وقت های طلایی من بود که رفت آرزو هام بود که رفت متاسفانه من خیلی احساسی هستم و زود تحت تاثیر قرار میگیرم ولی یک درصد دیگه با التماس از خدا بچه نمیخوام که خودش طوری اونا رو پیش من رسوا کرده که اینو شکر میکنم از قصاوت اون زن که به خاطر پسرش من همه کار کردم ولی چه چیزا نشنیدم و چه نقشه ها برا من نکشیده بود که دستش رو شد و چون نمیشه گفت همسرم از خانوادهش دل ببره و منم نمیخوام فقط ازشون دور افتادم واگذار شدن به خدا شاید بگید جداییی 

که من هم این مراحل رو رفتم بازم برگشتم به هزار دلیل که یک دلیلش آشگفتی خانواده خودم تو این قضایا و فامیل بودنمون بود و همیشه نمیشه حقمون رو بگیریم چون خیلی چیزای دیگه از بین میره نمیتونم اینو ببینم و ...

شاید من تو این مسیر بد اورده باشم اما دلیلی نمیشه که کس دیگه مثل من بشه یا باشه فقط میتونه راهش رو بهتر انتخاب کنه 

والا من نمیتونم مسولیت کار خودم رو بر عهده نگیرم تصمیم جدایی من که تا جاهایی هم دنبالش رفتم مسلما تبعاتی داشت یکیش آشفتگی خانواده من بود که تا قبل فهمیدن موضوع فکر میکردن من خوب و خوشبختم و شوکه شدنشون و آشفتگی زندگی بعد من فامیل بودنم و هزار اتفاق دیگه باعث شد این حقمو کنار بزارم درسته شرایط ها فرق میکنه شاید کس دیگه بود شرایط بهتر بود ولی من همیشه سعی کردم بهترین تصمیم بگیرم که ته اون خوشایندی باشه حالا موفق نشدم ایرادی نداره 

برنامه ای که ندارم 

همسرم مصره برا بچه خونده که من هم گفتم به شرطی برمیگردم که دبگه هیچ حرفی از بچه زده نشه حداقل ۲ سال و شاید برای همیشه چون با حرفا که شنیدم دلم نمیخواد بچه بیاد که آرامش هم نتونم بهش هدیه کنم دلم پر میکشه برا بچه بعد این قضایا عاشقتر هم شدم ولی چه کنم باید سرکوب کنم که فعلا صلاح اینه تو دلم مادر بچه هام باشم ...حتما خدا دوسم داشته که چشم منو به حقایق باز کرد و میدونم بازم حواسش به من هست و بازم کمکم میکنه چون بهتر از من خبر داره و اینو ایمان دارم