2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
خانومهای عزیز جدید، دوستان قدیمی خوبم سلام مجدد بعد از ماهها. نمیدونم منو یادتون میاد اصلا یا نه & ...

سلام عزیزم بله واقعا میدونیم چقدر سخته همه مون کشیدیم وتجربه داریم 

انشالله خداهم به شما بچه سالمی بده 

توروخدا من خیلی دلم میخواد بیشتر باهم حرف بزنیم همگی پاز تجربیات هم استفاده کنیم پس با این گروه تلگرا م  موافقت کنین 

و ایدی هاتون رو بزارید تا الی واسمون گروه بسازه 

خیلی دلم میخواد بیشتر باهم حرف بزنیم برای هممون خوبه چون همه مون دردمون یکیه و همدیگه رو خیلی خوب درک میکنیم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اداامه قسمت دوم

دوباره سلام

خلاصه که من رفتم تحت درمان و تحریک تخمک گذاری با پروتکل آنتاگونیست. یه کیسه پر دارو با خودم آوردم خونه از گونال دویست گرفته تا هزار جور دارو دیگه (شوخی کردم دو تا آمپول از روز سوم پریود زدم) و سونوگرافی میشدم مرتب  .

تو سونو ها شش فولیکول دیده میشد چهار تا سمت راست و سه تا سمت چپ که حدس زدن یکیش کیست باشه نه فولیکول.

تا رسید به روز پانکچر که بعد از به هوش اومدن بهم گفتن نه عدد فولیکول و در نهایت تخمک به دست اومده. و قرار شد بیست و چهار ساعت بعد زنگ بزنیم آزمایشگاه آی وی اف و ببینیم چند تا تخمک بارور شده.

بعد از گذشت بیست و چهار ساعت تماس گرفتیم و بهمون گفتن فقط چهار تخمک بارور شده و بعد از دو روز دیگه میتونیم بریم برای انتقال جنین ها.

روز انتقال بهمون گفتن که یکی از جنین ها شش سلول داره و او یکی هشت سلولی هست. زمان انتقال خیلی اذیت شدم. هنوزم نمیدونم چرا؟. و درد پانکچر هم البته تا پنج روز طول کشید تا کامل برطرف بشه.

تو طول تمام  این مدت از زمان گرفتن داروها تا دو هفته بعد از انتقال یک برنامه غذایی آی وی اف از امریکا رو رعایت میکردم (اگر مایل بودید اونو هم براتون میگذارم).

یک هقته از زمان انتقال گذشت  و من کمکم درد های پریودی برام شروع شد. هر روز صبح و شب دو تا شیاف پروژسترون استفاده میکردم که خوندم تو اینترنت چقدر مردم گفته بودن آمپول پروژسترون خیلی خیلی موثر تره و شیاف امکان گرفتن قارچ رو زیاد میکنه. منم رفتم به دکترم گفتم به جای شیاف لطفا بهم آمپول بدید  .

مرتب درد پریودی زیادتر میشد جوری که هر لحظه منتظر دیدن رنگ قرمز بودم  سینه هام به شدت متورم شده بود و درد میکرد. ترشحاتم به صفر رسیده بود. اینقدر یقین داشتم که هرلحظه پریود شروع میشه که حتی تست بارداری خانگی رو هم سعی کردم حروم نکنم.

خلاصه بعد از چهارده روز گذشتن از روز انتقال برای آزمایش خون رفتم مرکز آی وی اف و خون دادم و سه ساعت بعد وقتی زنگ زدم برای گرفتن جواب فقط من بودم و اشکهام و دعاهام برای همه زنان منتظر دنیا      .

بله در کمال ناباوررررری و بهت و شوک بهم گفتن ظاهرا باردار هستم و بتا بالای ششصد هست و باید تا دوهفته دیگه برم و ببینم که آیا همچنان قلبی در کار هست؟

عزیزانم از خدا میخوام هر کدوم شما بزودی این طعم خوش رو بچشید. 

خدا میدونه من چقدر نا امید بودم. چقدر مطمئن بودم که من هیچوقت باردار نمیشم یا شاید خودم ناباروری با منشا ناشناخته دارم. 

اما دعای خوبان و عزیزان و البته صبوری و اتکا به پزشکی که کارش رو خوب بلده و البته هزار بار میگم اون برنامه غذایی بالاخره میوه خودش رو داد.

پایان قسمت دوم

«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
Fatemeh7124@  الی جون اول از همه من شروع میکنم این ایدی تلگراممه

لطفا ایدی تل گرام تون رو بزارین یا واسه الی جون ک مدیر تاپیک هستن بفرستین 

تا تو تل گرام واسمون گروهی تشکیل بدن و بتونیم بیشتر باهم باشیم واز تجربه های هم استفاده کنیم خیالتونم 

راحت باشه که از طریق ایدی تون وارد گروهی بشین شماره تون هم مشخص نیس 

واسه هممون بهتر میشه بیشتر میتونیم باهم ارتباط داشته باشیم نسبت به اینجا 

ممنون از همتون 

پس ایدی تو یادتون نره 

اگه هم ندارین راحت میتونید تو تل گرام بسازین خیلی راحت تراز 

نی نی سایت اومدنه 

من اینجا دوستان خوبی پیدا کردم از هرکدومشون چیزی یاد گرفتم  میخوام اینجا از همشون تشکر کنم. راستش پسورد این گروه رو بعلت خرابی لپ تاپم از دست دادم و امروز نشستم سرش تا دین خودم رو به این گروه بدم. مورد بعدی اینکه تمام پیام های 

خصوصیم نمیدونم چرا پاک شده و البته اینجا خیلی خوشگل تر شده.

دوستانی که در مورد برنامه غذایی مشتاق هستند بدونن قبلش باید بگم من خانومی هستم با بیش از بیست کیلو اضافه وزن.

من به طور کامل هر ماده غذایی حاوی کافئین رو قطع کردم یعنی نوشابه چای قهوه و شکلات کاکائو....یعنی از زمان گرفتن داروهام رژیم اصلی که گفتم از زمان پانکچر شروع شد  تا روز آخر آزمایش خون که الان براتون ترجمه ش رو مینویسم شاید به کار کسی اومد و منم اینجوری دینم رو به گروه به جا آوردم.

رژیم غذایی در کامنت بعد

لینک رژیم غذایی 

https://withgreatexpectation.com/ivf/sample-meal-plan-two-week-wait/

ترجمه  و اطلاعات اضافه

جدا از برنامه غذایی برای این دو هفته انتظار یکسری موارد رو انجام دادم که پیشنهاد میکنم حتما انجام بدید>

• همیشه جوراب گرمی به پا داشته باشید. پاهای گرم یعنی رحم گرم و نرم  
  • همه مواد غذایی چه نوشیدنی چه میوه و خوراک دارای دمای اتاق یا گرمتر از اون باشه مثلا خوردن آب یخ و دوغ یخ و آبمیوه و حتی میوه ها مستقیم از یخچال ممنوع مثلا من خودم یه کیوی میخواستم بخورم میگذاشتم یک ساعت بمونه خارج یخچال بعد میل میکردم.
  • عدم استفده از انواع نوشابه گازدار و مواد حاوی کافئین (حتی قهوه های بدون کافئین و یا چای های بدون کافئین ) چون کافئین دشمن اول لانه گزینی جنین هست ازتون خواهش میکنم بگذاریدش کنار. برای من سخت ترین کار بود اما تونستم به جاش چای نعناع میخوردم یا لیمو و عسل.
  • کارهای سنگین به هیچ عنوان انجام ندید.
  • حتما روزی بالای یک و نیم تا دو کیلومتر پیاده روی کنید (آروم شده حتی به مدت بیست دقیقه تا چهل دقیقه) تا خونرسانی به رحم تسهیل بشه و آب زیاد با دمای اتاق بنوشید حدود یک و نیم لیتر تا دو لیتر که اکسیژن رسانی به رحم خوب انجام بشه فقط آب و حرکت باعث خونرسانی به رحم میشن. دوستان عزیز علت راه رفتن رو دکتر گفت بعلت اینکه داروهای آی وی اف باعث غلضت خون میشن فقط با راه رفتن و تحرک میشه این غلیضی رو جلوگیری کرد چون این غلضت خون خدایی نکرده همیشه باعث سقط میشه.

«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».

حالا بریم سر اینکه من چی میخوردم؛

تمام تمرکز من به روی گرفتن پروتئین به مقدار زیاد بود از گوشت مرغ تخم مرغ تا ماهی... مقدار مناسبی از چربی های مفید مثل زیتون گردو و اگر در دسترس شما هست آووکادو هم عالیه .و خیلی خیلی کم غلات کامل کربوهیدرات مثلا نان سنگک نه نان سفید لواش. باید خیلی کم کربوهیدارت استفاده بشه من برنج رو خیلی کمتر خوردم و نان سبوس دار فقط استفاده کردم. چون کربوهیدارت قند خون رو بالا میبره و قند که بالا بره جنین اصلا توانایی لانه گزینی رو از دست میده بعلت فضای شیمیایی قندی که ما درست کردیم. من فقط روزی یک عدد خرما میخوردم و کمی عسل.

آب زیاد بنوشید!!!

مورد مهم و کمک کننده > روز انتقال یک آناناس تازه خریداری کنیدو فقط پوستش رو بکنید و خود میوه رو با اون قسمت سفت وسطش(که حاوی اون ماده ای هست که برای لانه گزینی مهمه) به پنج قسمت مساوی تقسیم کنیدو هر روز تا پنج روز بعد از انتقال یک قسمتش رو مصرف کنید. پس با احتساب روز انتقال که شروع کنید به میل کردن و بعد از اون تا پایان امید خدا باردرای دیگه هیچوقت آناناس مصرف نکنید.  در تصویر زیر میبینید منظور من اون قسمت گرد وسط هست که خیلی سفته و حتما باید با گوشت میوه مصرف بشه همزمان.

موادی که باید حتما حتما هر روز مصرف کنید>

• فلفل قرمز روی همه غذاهاتون بپاچید چون بدن و رحم رو گرم میکنه واقعا تندیش هم فقط یک لحظه هست و عادت میکنید. من خودم معده درد دارم اما بهم خیلی ساخت.
  • گردو مثلا دو الی سه عدد که اضافه وزن هم نگیرید.
  • تخم مرغ
  • اگر آووکادو در دسترس دارید
  • تخم مرغ (من خودم هر روز صبح میخوردم به شکل املت یا تخم مرغ پخته) 
  • نوشدنی های گرم مثل همون عسل و لیمو که گفتم

همه دوستان و دوستانی که علی الخصوص دارای تخمدان پلی کیستیک هستند خیلی خیلی مراقب قند مصرفیشون باشن که جنین لانه گزینی راحتی داشته باشه.

چیزهایی که نخوردم >

هر چیز سردی مثل آب سرد بستنی ماست ...

هر چیز لبنیاتی به جز کره > مثل پنیر ماست = حتما میپرسید چرا؟ چون لبنیات یه باوری هست در طب چینی که باعث تولید اخلاط میشه و ترشحات رحم رو تحت شعاع قرار میده منم دو هفته لب به پنیر و ماست و خامه نزدم

هر چیزی حاوی کافئین

هر گونه سبزیجات نپخته مثل کاهو کلم فلفل دلمه پیاز هویج ... علتش هم اینه که نپخته اینا هم سردی هست هم تمام جریان خون به جای رحم میره به سمت معده برای هضم این مواد و خب ما هم میخوایم جریان خون رو فقط سمت رحم نگهداریم. من به شخصه حتی پخته اینها رو هم کم خوردم . اما گوجه رو راحت مصرف کردم.

امیدوارم به دل خوش استفاده کنید و راضی باشید من واقعا مو به مو اجرا کردم این برنامه رو بعلاوه دو جلسه طب سوزنی یکی روز انتقال یکی سه روز بعد.

آرزو حاجت روایی برای شما عزیزان دارم    

خداروشکر ارامش خیلی برات خوشحال شدم عزیزم 

ممنونم انشالله برای همه منتظر ها  عزیزم

ارامش عزیزم خیییلی خوشحالم از دیدن پستت..واقعا تو فکرتو ن بودم و دوس داشتم ازتون خبر بگیرم که خداروشکر با خبرای خوب از حالتون باخبر شدیم...

بهتون تبریک میگم و خداروشکر ک جواب گرفتین و دلتون شاد شد...ان شاء اله بارداری راحتی داشته باشی و  به سلامتی و دلخوش نی نی  رو بغل بگیری...

مرسی از اطلاعات خیییلی خوبتون...

ارامش خیلی ممنون ازت که تجربه هات رو درااختیار مون گذاشتی,اگه میشه بگی شما جنین گرفتی یا اسپرم؟ بعد ای وی اف کردی دیگه؟واینکه دکترت کی بود و این اولین ای وی اف بود که انجام دادی یانه 

ارامش عزیزم ممنون میشم  بدونم درمانتو همون خارج کشور انجام دادین؟؟

نازلو مهربانم شما خیلی نازنین بودی همیشه 

از دعاهای خوب و زلالت ممنونم مهربونم.

بله همونجا انجام شد اما زیر نظر یک تیم دیگه. یکی از اقوامم ایران ماما هستن و مرتب با ایشون داروها رو وشیوه درمان رو چک میکردم و شکر خدا همه چیز همون بود که ایران هم انجام میشه.

ارامش خیلی ممنون ازت که تجربه هات رو درااختیار مون گذاشتی,اگه میشه بگی شما جنین گرفتی یا اسپرم؟ بعد ...

فرشته مهربانم خواهش میکنم با کمال میل

راستش من خارج از ایران پروسه ناباروری رو طی کردم عزیزم.

من از اسپرم اهدایی استفاده کردم تو سرگذشتی که نوشتم همه مراحل رو ذکر کردم.

من آی وی اف نکردم بلکه میکرو اینجکشن یا ICSI انجام دادم . 

و سوال آخر بله اولین بارم بود که انجام میدادم با دو تا جنین و دو جنین هم فریز دارم.

بازم در خدمتم سوالی بود

ببخشید این قسمت پست های قبلی بدون تصویر لود شده بود که الان اضافه کردم

مورد مهم و کمک کننده > روز انتقال یک آناناس تازه خریداری کنیدو فقط پوستش رو بکنید و خود میوه رو با اون قسمت سفت وسطش(که حاوی اون ماده ای هست که برای لانه گزینی مهمه) به پنج قسمت مساوی تقسیم کنیدو هر روز تا پنج روز بعد از انتقال یک قسمتش رو مصرف کنید. پس با احتساب روز انتقال که شروع کنید به میل کردن و بعد از اون تا پایان امید خدا باردرای دیگه هیچوقت آناناس مصرف نکنید.  در تصویر زیر میبینید منظور من اون قسمت گرد وسط هست که خیلی سفته و حتما باید با گوشت میوه مصرف بشه همزمان.