2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

دوستان خوبم من تصمیم گرفتم واس بار هفتم آی.یو انجام بدم با دکتر میر...

اگرچه دوس داشتم تمام آزمایشات ایمنو رو انجام بدم و طب سنتی رو هم میرفتم و بعد اقدام میکردم که نشد...

دوستان من ی سو ال واسم پیش اومده و اون اینه که چرا با داشتن شرایط رحمی خوب و تخمک خوب چرا ای.یو جواب نمیده...خب بنظر من یا حجم نمونه ی تزریقی کمه یا زمان تزریق دقیق نیست...امیدوارم دوستان خوبمم همکاری کنن و نطراتشون  در این مورد بدونم..

راستش من دفعه گذشته روز 11 سیکلم سونو دادم و همون روز ساعت 6 عصر امپول هاش.سی.جی رو تزریق کردم و فرداش  روز 12 سیکل ساعت 3 بعدظهر   ای.یو رو انجام دادم..طبق گفته دکتر اسپرم تا 48 ساعت زنده میمونه...

ولی من همزمانم از کیت تخمک گذاری استفاده کردم و  طبق دستورالعمل کیت روز 14 سیکلم کیت مثبت شد و روز تخمک  گذاریم محسوب میشده..

پس با این وجود تزریق بی فایده بوده ولی از نظر تئوری میگن 36-48 ساعت بعد از تزریق امپول هاش.سی.جی تخمک آزاد میشه واین یعنی روز 13 سیکل تخمک ازاد شده که این با کیت جور در نمیاد...

حالا من میخام این بار با کیت روز تخمک گذاری رو مشخص کنم و بعد تزریقو انجام بدم و امیدوارم واقعا تاثیر داشته باشه...  واینکه دوستان من جایی خوندم که عمر اسپرم شستشو داده کمتر از 36 ساعت هستش و  علتش بخاطر اینه که مواد مغذی رو نداره..ولی دکتر قبول نداره و میگن 48 ساعت زنده میمونه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الی عزیزم منم خودمو سرگرم  خوندن کردم تا ی جور ایی کمتر به این مشکل فکر کنم..بخاطر داوهای هورمونی زیادی که طی این دو  سال مصرف کردم خییلی از نظر جسمی و  روحی ضعیف شدم ولی خب چاره ی  نیس باید هر کاری که میتونیم انجام بدیم که ان شاء اله خدا خودش تو کارمون فرج کنه..

اگه خدای ناکرده از ای.یو جواب نگرفتم میرم سراغ دکتر  طرازی و جنین اهدایی..

نازلو جان شما از ذخیره تخمدان دادی 

ممکنه تخمک ها شما قبل با اون دکتری که کاری میکردید ضعیف شده باشه چیزی که الان بر سر من اومده دارو به اندازه ای وی اف ولی ای یو ا انجام شد اگر انجام ندادید پیشنهاد میکنم بری دنبالش

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

الی عزیزم من آزمایش ذخیره تخمدان ندادم ..

من با وجود داروهای زیادی که با دکتر مس استفاده کردم حتما ذخیره م پایین هستش...

الان بعد از مصرف این داروها. سردردای خییلی بدی گرفتم ووبدنم ضعیف شده و همش احساس سرما دارم...بدنم ضعیف شده واقعا...

مشکل جدیدی م که گرفتم سینه درد که بعضی وقتا واقعا کلافم میکنه...میدونی اگه از ای.یو جواب نگرفتم دیگه سراغش نمیرم و میخام جنین اهدایی بگیرم ..

سلامتی خودمونم خیییلی مهم اگرچه من الانم واقعا بدنم درگیر شده و . ضعیف شده... طوری که اگ ی ساعت کتاب بخونم سردرد شدید میشم در صورتی که قبلنا من 11 ساعت در طول روز درس میخوندم و مشکلی نداشتم...

سلام خانومایی که همسرشون بیوبسی انجام دادن واسپرم بوده میشه بگید قضیه پاتولوژی چیه که گفتن بعدا جواب ...

اول از همه خوشحالم اسپرم داشتید تبریک میگم.

پاتولوژی اگر اشتباه نکنم یه نوع نمونه برداری بیماری شناختی هست. نگرانی نداره عزیزم تو سونو چیزی دیدن؟ مثل کلونی های کلسیفیته؟

«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
سلام خانومایی که همسرشون بیوبسی انجام دادن واسپرم بوده میشه بگید قضیه پاتولوژی چیه که گفتن بعدا جواب ...

سلام خوبین,من یه ماهی هست شوهرم انجام داده ,نمونه هارو می برن پاتولوژی زیر میکروسکوپ بررسی میکنن ک اسپرم هست یانه,چند روز بعد جوابش میاد که چیشده حالا تومنتظر جواب باش ودعا کن ک اسپرم پیدا کرده باشن تو نمونه برداری از بیضه انشالله خدا کمکتون کنه موفق باشین 

خانومهای عزیز جدید، دوستان قدیمی خوبم سلام مجدد بعد از ماهها.

نمیدونم منو یادتون میاد اصلا یا نه   

منو همسرم بیشتر از چهار سال میشد که آرزو داشتن بچه داشتیم. مثل خیلی از شماها مطمئن بودیم که به راحتی بچه دار میشیم. اونقدر که حتی ماه تولد بچه رو برنامه ریزی کرده بودیم.

همسرم مرد خیلی سالم و سرحالی بود اهل ورزش و به دور از هر گونه سیگار. منم تمام این سالها سیکل ماهیانه م مثل ساعت کار کرده بود و فقط همیشه درد زیادی داشتم موقع پریود که با انجام لاپاروسکوپی بیشتر از سه سال قبل فهمیدیم پوشش اندومتریوزیس خفیف روی تخمدان چپ دارم.

خلاصه بعد از چند ماه تلاش برای بارداری و موفق نشدن رفتیم زیر نظر مرکز ناباروری. و اونجا با اولین شوک بزرگ زندگیم روبرو شدم : بله همسرم جواب اسپرمش صفر شد  . یکسال درمان کردیم سنتی اسلامی هورمونی مدرن .... و در آخر با انجام عمل جراحی میکرو تسه مشخص شد که آزواسپرم هست   همسرم و پرونده داشتن بچه بیولوژیک از خودمون برای همیشه بسته شد  . خودتون دیگه متاسفانه میدونید چه شب و روزهایی و اشکهایی بر ما گذشته.

خلاصه تصمیم گرفتیم و عزممون رو جزم کردیم که ما تمام تلاشمون رو میکنیم تا پدر و مادری رو تجربه کنیم. این بود که رو آوردیم به اسپرم اهدایی.

پزشک بهم گفت شما با انجام شش بار آی یو آی باردار میشی. خلاصه که شش ماه پشت سر هم انجام دادم اما دریغ که هرماه خونریزی ماهانه بمبی بود که همه آرزوهامون رو نقش بر آب میکرد. جدا از هزینه مادی خدا میدونه چقدر هزینه عاطفی و معنوی ازمون هدر میرفت و دلمون میشکست. دکترم بازم اصرار داشت که دو سه بار دیگه انجام بدم که خیلی اتفاقی با مرکز دیگری صحبت کردم و بهم گفتن پرتکل استاندارد بیشتر کشورهای دنیا اینه که تو سن بالای سی و پنج سال بیشتر از سه بار آی یوآی توصیه نمیشه و بعد با فرض بسته بودن لوله های فالوپ سریعا خانوم رو تحت درمان های آی وی اف و میکرو اینجکشن قرار میدن.

خلاصه که بعلت هزینه های بالای میکرو چند ماه به خودمون مرخصی دادیم تا بتونیم هزینه رو جمعآوری کنیم  . و میکرو اینجکشن رو انجام بدیم.

پایان قسمت اول

«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».