الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
زکریا عزیزم راستش من در مورد هزینه خییلی اطلاع ندارم ولی تا جایی که میدونم واستون میذارم.. دکتر ایز واس 5 بار آی.یو .ای پشت سر هم 3200 میگیرن و اگه خدای ناکرده در این 5 دوره نشه بعدش واس هر دوره 300 میگیرن... دکتر مس هم 4 میلیون واس 3 دوره بصورت یک ماه در میون و هر بار واس تزریق نمونه باید 200 هم به آزمایشگاه پرداخت بشه.. دکتر ت. مشهدم قبلا که بچها انجام میدادن فقط 200 پرداخت میکردن ولی جدیدا خبر ندارم... و دکتر میر و چ رو اطلاع دقیقی ندارم ...فقط میدونم دکتر چ سالای گدشته 700 میگرفتن و الان بیخبرم.. امیدوارم دوستانی که اطلاع دارن بتونن کمکتون کنن...
من اینجام . یه خانومی از اهواز پیدا کردم برای اهدا و اجاره خودش دو قلو دختر و پسر چهار ساله داره
«پناه»؛
میبرم «به خدا»،
از عـیبی که؛
«امروز» در خود می بینم،
و؛
«دیروز»؛
«دیگران را» به خاطر،
«هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام.
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛
نه از «دیروز او» خبر داریم؛
نه از «فردای خودمان».
نازلو جان بی زحمت اسم دکتر مشهد رو درست کن ... ارام جان دکتر چ الان یک میلیون میگیره دکتر میر هم مثل دکتر ایز میگیره ... بقیه چرا اطلاعتتون رو نمی فرستید ؟!!
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
الی جوونم مرسی که گوشزد کردین ..اینقده ذهنم مشغول که اصلا متوجه نشدم... زکریا عزیزم منشی اطلاعات نمیده؟؟عموما جلسه ی که من با دکتر ایز مشاوره شدم در مورد خودم و همسرم اطلاعات گرفتن و بعدش سوالای که من داشتم از دکتر پرسیدم و ی فرم میدن که باید پر بشه که در مورد خصوصیات شما و همسرتون... و در نهایت اگر توافقی صورت بگیره هزینه پرداخت میشه و خود دکتر دارو تجویز میکنن و شما خودتون روز 12 میرین سونو که از وضعیتتون اطلاع پیدا کنین و در نهایت اگر تو شهر خودتون دکتر زنان و سونو رو انجام بدین ،جواب سونو رو واس دکتر تلفنی میخونین و در نهایت روز تزریق به مطب دکتر مراجعه میکنین..
سلام یاس گل جون یه 15روز خوردم روزی یه ق ناشتا خوردم تاثیرش بهتر بود همون از روز اول پری تا اون حدودایی که رفتم سونو این مدت باشگاه رفتم یه هفته پری م افتاد جلو واقعا تحرک واسه فولی مولی عالیه
عزیزم زکریا جان من حضوری رفتم و نمیدونم تماس تلفنی رو در چه حد اطلاعات میدن... راستش من خودم در مورد کیسایی که نمونه میدن سوال پرسیدم...در مورد شانس موفقیت ،ظاهرشون..ژنتیکشون..اینکه چ آزمایشاتی رو نمونه انجام میدن..فاکتورایی که در ظاهر واس خودمون مهم بودنو پرسیدم و خواستم کیسی باشه که به شرایط من و همسرم نزدیک باش..و خییلی چیزایی دیگه ای که واس خود شما مهم ،میتونین بپرسین... البته دکتر ایز حوصله بخرج دادن و جواب دادن و گفتن تا جایی که بشه نمونه ای تزریق میکنن که به شرایط من و همسرم نزدیک باشه که از این نظر خییلی خوبه..راستش همون موقع ی خانم با پسرشون تو مطب بودن و جالب اینکه پسره شبیه مادر و خییلی واسم جالب بود و حدس زدم که اهدایی باشه ..و وقتی از شرایطم گفتم دکتر با اشاره گفتن که این آقازاده هم نمونه اهدایی بودن و منم تایید کردم که خییلی خوبه... ولی دکتر مس که دکتر خودمم از نمونه هاش خییلی اطمینان داشت و فقط گفتش که نمونه هام تیپ شرقی هستن و دیگه با هیچ کدوم از مواردی که گفتم موافقت نکردن و فقط گفتن باید خودت تصمیم بگیری و اگ دلت راضی بود با ما کار درمانتو ادامه بدی..که من چون میخاستم دکتر زنان باش که اگ مشکلی باشه خودشونم در جریان کارم باشه و در واقع واس اطمینان خاطر کارم با وجودی که هیچ اطلاعاتی در مورد. کیس نمونه دهنده نداد منم با توکل بخدا کارمو بخدا سپردمو و با دکتر مس ادامه دادم..
مرسی نازلوجون.چقدردقیق وباحوصله جواب دادی.انشالله اینسری نتیجه میگیری. من رفتم توی نت هم مشخصات دکترایز بود هم میر.ودکتر ایز خیلی هم راجع ب اهدا و......مطالب گذاشته.