2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156046 بازدید | 10472 پست
یلدا جونم خدا رو شکر که مشکلتون حل شد انشااله روز به روز زندگیتون قشنگ تر بشه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
فاطیما جون خوبی؟؟ تو چکار کردی؟؟اون جریانو پیگیری کردی؟؟
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بادام زمینی جون هیچ کدوم از دکترا واسه ایو ای فعلا نامه دادگاه نمی خوان فقط واسه ای وی اف میخوان و جنین
منتظر معجزه جون باید یه بار حتما پیش دکتر چ بری باهاتون صحبت میکنه و از همسرت تعهد میگیره واسه دفعات بعد توی شهر خودتون دارو میگیری و سونو میکنی تلفنی جوابشو واسه دکتر میخونی اونم بهت میگه کی بیای واسه ایو ای اما در مورد بار اول باید تماس بگیری نوبت بگیری اگه بخوای بری کرمانشاه باید چند ماهی تو نوبت باشی اخه خیلی شلوغه اما اگه بخوای بری تهران هر وقت زنگ بزنی واسه همون هفته بهت نوبت میده و خیلی خلوته موفق باشی عزیزم
حباب جون اکثرا انجام میدن برو انشااله واست خوب باشه و باردار شی راستی دو دلم میخوام برم تو کار ایو ای اما میترسم الکی وقتم حروم شه دکتر ک هم مخالف بود گفت نه گفت بیا جنین بگیر الکی خودتو معطل ایو ای نکن
یاس گل جون چه جالب یعنی فقط واسه آی وی اف نامه میخوان واسه آیو که من قبلا نشون ندادم ولی خوبه که واسه آیو نمیخوان والا منم میخوام یه دوره برم آیو با هر کی شد چ ایز میر والا بالاخره میگیره فوقش هر ماه برم اگه پشیمون نشم چون فرصت استراحت ندارم دوستان من امروز رفتم پیش چ واقعا که خانم دکتر مهربونیه داریم برمیگردیم ولی گفتن دکتر چند ماهی نیس چنتا دارو برام نوشته کرمانشاه نگرفتم نمیدونم شهرخودمون داره یا نه تقویتی خارجیه قراره یه خانم دکتر دیگه جای چ باشه دکتر گفت آیو کن
الهی مرا  آن ده که آن به 
منم میخوام سونو ها رو بعد گرفتن دارو تو شهرخودم انجام بدم تلفنی اطلاع بدم یه دوست خوبم اونجا پیدا کردم قراره واسه اون بفرستم بره به دکتر نشون بده ولی باید یه جلسه دیگه برم واسه ویزیت نهایی که برام دارو بنویسه
الهی مرا  آن ده که آن به 
سلام. یاس گل جون خوش حالم که بهتری. عزیزم به نظر من اگه امکانشو داری بازم آی یو را امتحان کن. فاطیما گلی خوب کاری کردی ایشالا دست دکتر چ برات خوب باشه یلدا جون ایشالا زود مشکل برطرف میشه عزیزم توکل به خدا کن راستی من موقع انتقال جنین اصلا دردی حس نکردم و فقط درد اون دستگاه باز کننده مجرا بود مثل درد معاینه. خود معاینه هم گاهی آدم خیلی دردش میاد گاهی کم. پس به نظرم اون دردو ملاک قرار ندین. بعد هم حتی تو برگه انتقال که به من دادن گزینه انتقال راحت را تیک زدن و میتونه واسه بغضیا سخت تر باشه. از طرف دیگه خوب دکتر ک تحت گاید سونو انتقال را انجام میده و از رو سونو میبره جنینو بهترین جایی که امکان لانه گزینی بیشتره انتقال میده اما تو آی یو فقط باید اون تو ریخته بشه و فعلا بحثی از لانه گزینی نیست. باز به قول یاس گل جون خیلی خودتونو درگیر این چیزها نکنید.
یاس گل عزیزم ممنون از توضیحات کاملت الان توی مطب دکتریم ببینم اون چی میگه امیدم به خداست
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه