الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نفس به نظرت حاملگی با آیو چه فرقی با میکرو داره فک میکنم سقط با آیو کمتره ؟ لک بینی و دفع لخته هم کمتره کاشکی یه حاملگی بی دردسر نصیب منم بشه وای خدا اگه میخواد مث اون قبلیا باشه نمیخوام چقد زجر کشیدم درسته میگن آیو حاملگی طبیعیه دلیلش ؟؟
دوستان یه سوال عفونت ادراری باید حتما برطرف بشه؟رفتم دکتر گفت عفونت ادراری داری هر ۱۲ ساعت ۲ تا قرص باید بخورم با اب زیاااااد من ناراحتی معده دارم معده درد شدم وحشتناک.مهمه عفونت ادراری؟
باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......
فاطیما جان خدا را چه دیدی شاید خدا میخواد با آی یو حامله بشی. آی یو تقریبا مثل حاملگی طبیعیه و این همه دردشر و خونریزی و آمپول و دارو نداره. توکل به خدا و ایشالا یک راه خوب پیش پات باز شده
هارا جان از من به شما نصیحت که قبل از انجام آزمایشات هورمونی به هیچ وجه همسرتون دارو و آمپولا رو مصرف نکنه جون اثر میگذاره رو هورمونها و ممکنه دکتر و خودتونو به غلط بندازه. ایشالا که واریکوسل باعثش شده و مشکل زود رفع میشه
سلام ممنون نفس جون ان شاءالله بادوم جون گفتن دو یا سه ماه شایدکمتر اشکالی نداره تو این مدت یه کم خودتو تقویت کن البته رحم رو پیاده روی و تحرک داشته باشیم حتما موثره ببینیم امیدوارم دست چ برامون خوب باشه خدا رو شکر بچه ها میگن واسه آیو نامه هم نمیخواد
سلام ب همگی.خوبید. من تازه اومدم ب این تایپیک.وهنوز نرسیدم قبلیاروبخونم.میخاستم بدونم اینجا کسی عست ک همسرش آزواسپرم باشه.چکارایی انجام دادین. همسرمنم آزواسپرمه.ی عمل واریکوسل انجام داد ک حتی صغرصدم هم تغییر نکرد.کلی هم دارووامپول. زکترش روک عوض کردیم گفت اصلا واسه ازواسپرنیاعمل واریکوسل مناسب نیستـ. الان واسش مانه داده واسه عمل میکروتسه ک ازبیضه اسپرم بردارن ک انشالله اگه بود میکرو کنیم.میخاستم بدونم اینجا کسی تج به ای دا ه دراین زمینه