2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156046 بازدید | 10472 پست
دکتر تشخیص داد واریکوسل شدید داره ... براش سونو نوشت و چندتا ازمایش هورمونی و دوباره ازمایش اسپرم
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر گفت دارو میده اگر تغییری نکرد باید عمل کنه اونم اگر نشد لقاح مصنوعی تازه اگر شانس با ما یار باشه
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
نفس مهربونم ممنون از راهنمایهات توکل برخدا علت اصلی اینکه میخوام برم آیو نبود مرخصیه بخوام میکرو کنم مشکل مرخصی دارم بعدشم کمتر دارو هورمونی وارد بدنم میشه یلدا خدا میدونه همش به فکرتم حدیث کساء بخون دلت آروم میشه
الهی مرا  آن ده که آن به 
نفس به نظرت حاملگی با آیو چه فرقی با میکرو داره فک میکنم سقط با آیو کمتره ؟ لک بینی و دفع لخته هم کمتره کاشکی یه حاملگی بی دردسر نصیب منم بشه وای خدا اگه میخواد مث اون قبلیا باشه نمیخوام چقد زجر کشیدم درسته میگن آیو حاملگی طبیعیه دلیلش ؟؟
الهی مرا  آن ده که آن به 
دوستان یه سوال عفونت ادراری باید حتما برطرف بشه؟رفتم دکتر گفت عفونت ادراری داری هر ۱۲ ساعت ۲ تا قرص باید بخورم با اب زیاااااد من ناراحتی معده دارم معده درد شدم وحشتناک.مهمه عفونت ادراری؟
باز میشه این در...صبح میشه این شب..صبر داشته باش......
فاطیما جان خدا را چه دیدی شاید خدا میخواد با آی یو حامله بشی. آی یو تقریبا مثل حاملگی طبیعیه و این همه دردشر و خونریزی و آمپول و دارو نداره. توکل به خدا و ایشالا یک راه خوب پیش پات باز شده
هارا جان از من به شما نصیحت که قبل از انجام آزمایشات هورمونی به هیچ وجه همسرتون دارو و آمپولا رو مصرف نکنه جون اثر میگذاره رو هورمونها و ممکنه دکتر و خودتونو به غلط بندازه. ایشالا که واریکوسل باعثش شده و مشکل زود رفع میشه
سلام ممنون نفس جون ان شاءالله بادوم جون گفتن دو یا سه ماه شایدکمتر اشکالی نداره تو این مدت یه کم خودتو تقویت کن البته رحم رو پیاده روی و تحرک داشته باشیم حتما موثره ببینیم امیدوارم دست چ برامون خوب باشه خدا رو شکر بچه ها میگن واسه آیو نامه هم نمیخواد
الهی مرا  آن ده که آن به 
سلام ب همگی.خوبید. من تازه اومدم ب این تایپیک.وهنوز نرسیدم قبلیاروبخونم.میخاستم بدونم اینجا کسی عست ک همسرش آزواسپرم باشه.چکارایی انجام دادین. همسرمنم آزواسپرمه.ی عمل واریکوسل انجام داد ک حتی صغرصدم هم تغییر نکرد.کلی هم دارووامپول. زکترش روک عوض کردیم گفت اصلا واسه ازواسپرنیاعمل واریکوسل مناسب نیستـ. الان واسش مانه داده واسه عمل میکروتسه ک ازبیضه اسپرم بردارن ک انشالله اگه بود میکرو کنیم.میخاستم بدونم اینجا کسی تج به ای دا ه دراین زمینه
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد