2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156046 بازدید | 10472 پست
حباب اصلا آی یو ای انجام ندادی؟ راستش من نمیدونم چقدر این دکتری که من میرم کارش رو اصول ولی خوب مثلا برا من گفتم تا عید آی یو ای انجام میدم اگه نشد بعد به فکر آی وی اف و میکرو فکر میکنم البته من هنوز شرایطم سخت تر ه برا میکرو چون تو شهر خودمون نیست شوهرمم اینقدر مرخصی نداره
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سارا جان من اطلاعی راجه به چ ندارم اما اگه شستشو نشه و داخل رحم نباشه که دیگه ای یو حساب نمیشه مثل نزدیکیه معمولی میمونه دکتر من وقتی برام ای یو انجام داد من کاملا احساس کردم که یه مایعی داخل لوله ام تزریق شد یه درد خیلی خیلی ضعیف اما مثل عکس رنگی یه ای کوچیک گفتم و چون تخمک بالغ تو تخمدان راستم بود همون سمت تزریق کرد
چرا من تو اینترنت دیدم آی یو ای هست ولی به روش القاح اسپرم ولی اون چیری که ما اغلب فکر میکنیم همن آی یو ای به روش رحمیه
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
حباب با منی آره فقط اسپرمو تزریق میکنن فکر کنم
سلام دوستای عزیزم...بچه ها نوبت دهی دکتر چ چطوریه؟ مثلا اگه من بخوام که از راه تلفنی به من نوبت بدهو من تو شهر خودمون دارو بگیرم و فقط برای تزریق برم پیشش قبول میکنه؟یا اینکه حتما باید حضوری بری..من خودم ماه پیش رفتم سونو ک همچیزم خوب بود و سه تا هم فولی خوب داشتم یعنی فک کنم دارو هم برام کم بنویسن...بچه ها اگه تونستین راهنماییم کنید😍😍
سارای عزیزم ان شاء اله خدا کمکت میکنه و انتظارت پایان...امیدوارم که خدا دلتو شاد کنه...بسپار بخودش. همچی دست خودش....امیدوارم ایندفعه واست بهترینو بخاد...البته واس همه دوستانم..آمین
حباب منم مث تو هی فک میکنم تو این سایت یکی منو تعقیب میکنه وای خدا اون روز رو نیاره کسی بفهمه درد ما رو یکی از همکارام یه روز داست راجبه همین نی نی سایت حرف میزد تازه در مورد قسمت آشپزیش من ترس ورم داشت حتی نمیتونم اینجا اسم شهرمم ببرم
الهی مرا  آن ده که آن به 
بچه ها میگم برم تو کار آیو آی نظرتون چیه ؟ حالا که مرخصی نداریم و نمیتونم چن روز استراحت کنم و تهران وایسم میگم برم آیو فردام میخوام برم سونو ببینم بدون دارو تخمکام چنتان
الهی مرا  آن ده که آن به 
بچه ها دیشب جواب ازمایش شوهرم رو گرفتم زده ازواسپرمی ... مراکز ناباروری چه شهرایی هستن؟؟ ممکنه اشتباهی شده باشه؟؟
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
سارا جون ناراحت شدم واست اما راهی به جز دوباره رفتن این راه نیست سارا جان من واقعا در مورد نوع ایو ای اطلاعات ندارم اما این تجربه خودم و مقایسه با تجربیات دوستان که تو سایت دیدم اول که اسپرم و مایع اون تقریبا سفید رنگه و بعد از شستشو بی رنکگ و شفاف میشه که من نگاه کردم و دیدم اس دکتر چ شفاف بود یعنی شسته شده بود خودشونم گفتن که امکانات ازمایشکاهی واسه شستشوی اس رو توی مطب تهران ندارن واسه همین انجام نمیدن و اینم بگم من یه بار اقایی که واسه اهدا اومده بود رو دیدم و از اقایون محلی بود اما در مورد شکل تزریق من وقتی واسه انتقال جنین رفتم کامل باز شدن دهانه رحم رو حس کردم و کامل لوله انتقال رو که فرستادن داخل احاس میکردم مثل اینکه یه چیزی از رحمم رفت بالا حتی تا چند روز یکمی درد داشتم اما واسه ایو اینطور نبود فقط دستگاه رو گذاشت و اس رو تزریق کرد یا باید دکتر چ خیلی وارد باشه که اینقدر سریع دهانه رحم رو باز کرده و لوله رو فرستاده داخل که من نفهمیدم یا خیلی دکتر ک ناوارد باشه که اینقدر طول کشید تا دریچه رو باز کنه و طوری کانتر رو رد کنه که هی بخوره اینور و اونور دوستای خوبم من پیش ایز انجام ندادم اما میدونم که حتما اس رو شستشو میدن وحتما توی رحم میریزن اما عمیق تزریق نمیکنن و همون پیش دهانه رحم تزریقو انجام میدن دکتر ایز و چ امار خوبی دارن الکی فکرتون رو مشغول نکنین و اینقدر روی نوع تزریق حساس نشین اعصابتون ضعیف میشه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
هارا جون متاسفم که باید بگم به جمع ما خوش اومدی انشااله مشکلت حل بشه فقط نا امید نباش خدا خیلی بزرگه و دوم اینکه فعلا به هیج کس چیزی نگین تا مطمئن بشین و واسه زندگیتون بتونین تصمیم بگیرن این مسااله رو اگه بگین مثل روغن ریخته میمونه که دیگه جمع شدنی نیست اما در مورد ازمایش عزیزم این ازمایشو دو بار تکرار میکنن اگه هر دو بار جواب همین باشه باید دنبال علت گشت اول باید یه سری ازمایشای هورمونی بدن اگه مشکلی بود با درمان هورمونی میشه بیضه ها رو تحریک کرد که اس تولید کنن اگه هورمونا تنظیم بودن باید به یکی از مراکز ناباروری مراجعه کنی اونجا بیوبسی انجام میدن تا ببینن که لوله منی بر گرفته یا بیضه اس تولید نمیکنه مورد دوم متاسفانه درمان نداره و بیشتر بیماران ازواسپرمی اینطور هستن ناامید نباش میدونم خیلی روزای سختی دارین اما یعی کن صبور باشی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
اها راستی تا یادم نرفته بگم توی تایپیک ایو ای مواردی دیدم که میرفتن دکتر و ایو ای رو دوست انجام نمیداده ولی بعد که دکترش رو عوض کرده دکتر دقیقا همون مراحلی که باید رو انجام داده و میگفت لوله رو حس کرده که فرستاده داخل و باردار هم شده