سارا جون ناراحت شدم واست اما راهی به جز دوباره رفتن این راه نیست سارا جان من واقعا در مورد نوع ایو ای اطلاعات ندارم اما این تجربه خودم و مقایسه با تجربیات دوستان که تو سایت دیدم اول که اسپرم و مایع اون تقریبا سفید رنگه و بعد از شستشو بی رنکگ و شفاف میشه که من نگاه کردم و دیدم اس دکتر چ شفاف بود یعنی شسته شده بود خودشونم گفتن که امکانات ازمایشکاهی واسه شستشوی اس رو توی مطب تهران ندارن واسه همین انجام نمیدن و اینم بگم من یه بار اقایی که واسه اهدا اومده بود رو دیدم و از اقایون محلی بود اما در مورد شکل تزریق من وقتی واسه انتقال جنین رفتم کامل باز شدن دهانه رحم رو حس کردم و کامل لوله انتقال رو که فرستادن داخل احاس میکردم مثل اینکه یه چیزی از رحمم رفت بالا حتی تا چند روز یکمی درد داشتم اما واسه ایو اینطور نبود فقط دستگاه رو گذاشت و اس رو تزریق کرد یا باید دکتر چ خیلی وارد باشه که اینقدر سریع دهانه رحم رو باز کرده و لوله رو فرستاده داخل که من نفهمیدم یا خیلی دکتر ک ناوارد باشه که اینقدر طول کشید تا دریچه رو باز کنه و طوری کانتر رو رد کنه که هی بخوره اینور و اونور

دوستای خوبم من پیش ایز انجام ندادم اما میدونم که حتما اس رو شستشو میدن وحتما توی رحم میریزن اما عمیق تزریق نمیکنن و همون پیش دهانه رحم تزریقو انجام میدن دکتر ایز و چ امار خوبی دارن الکی فکرتون رو مشغول نکنین و اینقدر روی نوع تزریق حساس نشین اعصابتون ضعیف میشه