2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156046 بازدید | 10472 پست
زیارتت قبول سهیلاجون. ممنون که به فکرمونی

یلدایی نگرانتم. یه خبر از خودت بده...

یاسی جون کجایی؟ تو رو خدا اینقدر غصه نخور. یاعلی بگو دختر...
بچه ها تو هر لحظه شاکر خدا باشید و بدونید یه خیری بوده. من خودم اینقدر غصه خوردم نه به خاطر خودم نه...
به خاطر دل شوهرم.
مدتی پیش همسرم تصادف بدی کرد. ماشینمون که کلا از بین رفت اما خودش خدا رو شکر چیزیش نشد. حالا با خودم میگم اگر یه مو از سرش کم میشد من چکار میکردم...
خدا منو ببخش به خاطر تمام رفتارام...
دلم خیلی گرفته بعد از اینکه جواب ازمایشم منفی شد انگار دنیا روسرم خراب شدخیلی امید داشتم نمیدونم چرا اینجوری شد رو اسمونا بودم و الان کجام ببخشید عزیزم که نتونستم تورو به ارزوت برسونم من نگاهاتو میفهمم وقتی این جوری با حسرت به پدرایی که بچه هاشونو بغل میکنن نگاه میکنی دوست دارم بمیرم 😔خدایا حکمتت رو شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بادوم زمینی جونم درکت میکنم و یه آآآه ه ه بلند میکشم خدا خودش کمکمون کنه تو تاپیک ای وی افی ها بودم خوش به حالشون خدا نی نی هاشونو حفظ کنه اما واقعا خوش به حالشون که شوهراشون اس داشتن که باهاش میکرو وای وی اف بکنن یا به یه امیدی هر چند کوچیک برن واسه اقدام طبیعی واقعا دل شکسته ام
اره واقعا درست میگی ،من که واقعا به هم ریختم روزهای سختی دارم ولی میدونم بعد هر سختی یه اسونی و ارامشی هست همیشه وقتی خدا یه چیزی بهم نداده چند وقت بعد بهترینش رو قسمتم کرده تو این روزای سخت با دل شکسته میگم خداروشکر تقدیر ماهم اینه دیگه 😔
سلام دوستای مهربونم ازتون ممنونم که دعام کردین و جویای احوالم بودین ببخشید اسم نمیبرم اخه میترسم کسی از قلم بیافته ،از همتون ممنونم نمیتونم بگم روزای سخت گذشت چون نمیگذره اما دلم اروم شده سرمو به کارم گرم کردم میخوام زندگی کنم کاری که توی سالهایی از عمرم که تو انتظار مثل برق و باد گذشت نکردم ،ازمونی که خیلی دوست داشتم قبول بشم رو چند سال به خاطر اینکه من میخوام باردار بشم ندادم،میخواستم لیزر کنم میگفتم اول بچه میخواستم عمل کنم میگفتم بعد از بچه میخوام برم واسه دندونام میگم بعد از بچه و ...... نمیخوام بگم ناامید شدم نه اما واقعا به این سالها که نگاه میکنم میبینم واقعا زندگی نکردم بازم میرم دکتر باز دارو میخورم باز امپول میزنم باز پانکچر میرمو انتقال میدم اینقدر میرم تا یا بمیرم یا مادر بشم اما این بارها بعد از زندگیمه میخوام کنار همسرم شاد باشم بخندم اونم از ته دل کاری که سالهاست نکردم و لبخندی که سالهاس ندیدم بازم تلاش میکنم یا علی میگمو بسم اله بازم از اول میرمو میام اما همش بعد از زندگی شما هم واسم دعا کنین،دعا کنین تا این راه سخت تموم بشه انشااله این راه واسه هممون به اخر برسه امین
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یلدا جون بمیرم واسه دلت،امیدت به خدا باشه باور کن منم هر وقت میرم تو سیکل یه مشکلی پیش میاد یه مشکل بزرگ یا یه نفر فوت میکنه واقعا خیلی دلم میلرزه نمیدونم اخرش چی میشه ،همش میگم خدایا وقتی خیریت شد بده انشااله مشکل همسرت حل بشه واگه خودش واسه خودش دردسر درست کرده انشااله باعث بشه سرش به سنگ بخوره و زندگیتون شیرین و پایه دار بشه و همراهت بشه خدا هم بهتون نی نیای خوشگل بده بی خبرمون نزار عزیزم،خدا بزرگه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یاسی مهربونم خوبه که به این نتیجه رسیدی افرین عزیززم
در اون مورد هر وقت خواستی گلم ...
یلدا جوون حالا به قدرت خدا پی بردی خودتو بسپار بهش ازش بخواه زندگی تو بزاره تو روال...
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
یاس گل عزیزم خیلی خوشحالم که روحیه تو از دست ندادی من عاشق آدمهای محکم و قوی ام که با زندگی و سرنوشت میجنگن یلدا جون امیدوارم تو هم همیشه محکم باشی و از مشکلات زندگی سربلند بیرون بیای غزل جون دکتر بداخلاق واقعا بده روحیه آدمو خراب میکنه اگه میتونی دکترت رو عوض کن یکی از دلایلی که من رفتم پیش دکتر ک اخلاق و برخورد خوبش بود خیلی ماااااااااااااااهه این جور آدما وجدان کاری شون هم بیشتره