2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156046 بازدید | 10472 پست
سلام به همه دوستان و همدم های عزیزم من هم با هزاران سختی و مشکلات بالاخره هزینه ایوای جورکردن و وارد سیکل شدم 28 باید عادت ماهیانه شم و امروز دارم می رم که داروهامو بگیرم دکتری هم دکتر میر.....هستش التماس دعا دارم لطفا برایم دعا کنین پنج سال منتظرم و کلی افسرده شدم با هزاران بار جنگیدم تا بتونم زندگیمو سر پا نگه دارم
خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.
راستی بچه ها من لاپراسکوپی کردم طبق نظر دکتر باید با بار اول باردار شم ولی من میگم همه چی دست خداست هر چی خودش صلاح میدونه گزارش کارهام میدم شاید به درد کسی خورد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دارم می رم داروهامو بگیرم برگشتم میگم چه داروهایی داده خوده دکترم از اینجا با دکتر میر...همه چیو هماهنگ میکنه گفت چون که لاپراسکوپی کردم نیازی به عکس رنگی نیستش ولی خوبی این دکتر با بقیه دکترا اینه که ایوای دو مرحله ای میکنه و خودشون یکی از دکترای منخصص زنان باتجربه و سن و سال دار هستن
دکتر من که خیلی ازشون تعریف میکردش میگفت کارش حرف نداره هرکسی رو پیشش فرستادم دوقلو باردار شده دست خالی بر نگشته حالا بازم من امیدم به خداست
راستی بچه ها نمیدونین چیکار کنم سرموقع پریود شدم همش استرس دارم میگم نکنه به خاطر این استرس لعنتی پریودم عقب بیفته چون ماه دیگه محرم نمیخوام محرم تو شهر غریب باشم