2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156046 بازدید | 10472 پست
ملیحه جون متاسفانه از بچه های اینجا کسی نبوده که بیاد بگه رفته پیش یه دکتر خانوم تو اصفهان ،تنها دکتر خانوم که ما میشناسیم دکتر چ هست تو کرمانشاه مسلما دکترای خیلی زیادی هستن که با اس اهدا ایو میکنن اما متاسفانه ما نمیشناسیم دکترایی که تو اصفهان ایو میکنن دکتر ایز ،میر و مس هستن اگه در مورد این دکترا اطلاعاتی خواستی در خدمتم اگه اطلاعاتی از دکتر دیگه ای بدست اوردی به ما هم بده به خدا ثواب داره حداقل به درد دوستای دیگه میخوره کلی هم دعات میکنیم نه فقط ملیحه جون هر کس دکتری پیدا کرد بگه لطفا
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
نانا جون بهترین زمان گرفتن عکس همین الانه ،رفتن تو سیکل بدون عکس رنگی اشتباه محضه سونو فقط سلامت و سایز رحم و تخمدان و وجود کیستو فیبروم و اندومتریوز رو نشون میده اما نمیتونه باز و بسته بودن لوله ها رو نشون بده ، عکسو حتما بگیر
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نازلو جون زودی برو عکستو بگیر الکی دست دست نکن ،انشااله مشکلی نداری خیالت راحته راحت میشه نازلو جون الکی لفتش نده باور کن هر چی طول بکشه به ضرر خودته
دوستان منم دوست دارم یه ختم بزاریم خیلی وقته مامان نداشتیم از نظر من دعای نادعلی و مقاتل بن سلیمان هر دوش عالیه من دارم میرم تو سیکل اما با اجازتون بانی میشم،هم بیاین اسمتون رو بگین هم بین این دو تا دعا یکیشو انتخاب کنین انشااله به حرمت دعای دوستامون مادر بشیم امیییییین
انشااله رز جون هم بیاد و خبرای خوب بده
یلدا جون زنگ زدم.... منشی طرازی گفت ک بهت گفته میای تو هم گفتی نه و بهش گفتم وقتش بده بمن ک گفت دکتر رفته مسافرت و تا مهر... گغت ب خانم فلانی گغتم ک میای گفت نه... وگرنه سرمو ن خعلی خلوت بود کاش ازش مهلت میخاستی یلدا جون بعد میومدی اینجا میگفتی من جایگزین میکردی.... منم وقتم میدادم ب یکی ک نیاز داشت....... وقت توهم پرید....
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
ممنون بچه ها .این سه تا دکتر رو میشناسم که البته مس...رو نتونستم از قیمت هاش و شیوه کارش سر در بیارم چون منشی حرفی نمیزنه و میگه حتما باید حضوری بیای و منم سختمه چون شهرستانم.اما فکر میکردم یه خانم دکتر هم باشه اصفهان که میگین نیست... من ختم نادعلی موافقم و البته چهل روز زیارت عاشورا چون نزدیک محرم هم هست
ملیحه جان عزیزم دکتر مس روش کارش به اینصورت که اول 4 میلیون میگیره واس دستمزد خودش...بعد از روز دوم ، ششم،نهم، دوازدهم و ...نهایتا 15 پریودی میری سونو..هر دفعه با توجه به وضعیتت واست دارو تجویز میکنه، فقطم آمپول گونال اف و هاش.ام جی تجویز میکنه.. تا سایز فولیکولا به بالای 18 برسه..و نهایتا روز قبل از آی.یو.آی امپول هاش.سی.جی رو تزریق میکنی و میری واس تزریق نمونه....که روز تزریق باید نمونه رو از آزمایشگاه بگیری که هزینش 200 تومن میشه..عزیزم هزینه داروهاشم هر سری زیاد میشه.. و بعد از آی.یو.هم واست آمپول هاش.سی.جی تجویز میکنه...(هزینه ویزیتم 60 تومن میشه هر سری)..امیدوارم اطلاعات به دردت بخوره...عزیزم طبیعی که منشی اطلاعات نده..تو خود مطبم اصلا نمیگیم که اهدایی...البته الانم دکتر تا 15 مهر نیستش..
ملیحه جوونم اینو هم اضافه کنم دکتر 3 دوره بصورت یکی درمیون انجام میده..یعنی یک دوره انجام میده و اگ خدای ناکرده نشد ی دوره استراحت..و بیشتر از 3 دوره به هیج وجه انجام نمیده و میگه باید بیمار لاپارا بشه...راستی بچها از خانم دکتر جابری در مورد تزریق داروهای پرسیدم که گفتن مصرف تو دراز مدت خطرناک ..وگرنه تو چن دوره اشکال نداره... عزبزم یاسی جووونم ان شاء اله بحق بزرگی خدا ایندفعه دیگه مامانی و دلت شاد میشه...عزیزم یاسی جوونم نمیدونم چرا ی مدت حس نداشتم برم دنبال درمان..ولی حتما حتما تو برنامم هس که برم.. بخاطر ختمم خدا خیرتون بده..من با هر دوتاش موافقم...
منم با ختم موافقم اگه بشه هر دوتاشو بزاریم که عالیه... بچه ها من اهدا کننده خیلی برام مهمه و تا حالا از طریق واسطه ها نتونستم اون کسیو که میخام پیدا کنم برا همین تصمیم داشتم مهر و پارسیان و خاتم سه جا رو برم پرونده تشکیل بدم تا واسطه هاشون رو بهم معرفی کنن که خیلی سخته و ازم وقت زیادی میگیره کسی تازگی از این سه جا شماره واسطه هاشون رو نگرفته؟
نازلو جون در مورد داروهای تخمک گذاری با جابری صحبت کردی یعنی همون گونال و hmg؟من چندین دوره تا حالا استفاده کردم؟چه خطری داره؟تا کی میتونم استفاده کنم؟اخه من بدون دارو اصلا تخمک ندارم!!!!
بعد نازلو جون این دکتر مس... حالش خوبه!!!مثلا من که از شهرستانم یک روزدر میون برم اصفهان هر بار هم ویزیت بدم و سونو بشم !!!میدونی یه دوره تزریقش چقدر میشه!!!؟؟؟سر به فلک میزاره که!!!تازه هزینه نمونه ازمایشگاه 200!!!!!
عزیزم ملیحه جان کدوم دکتر واسش مهم که شما از کجا میاین؟؟؟این مشکل ماهاست که باید حل بشه وگرنه چه فرقی به حال دکتر داره...عموما بیمار دکترو با توجه به شرایط خودش انتخاب میکنه..خود من خیلی دلم میخاست با دکتر چ درمانمو شروع کنم ولی خب شرایطم ایجاب نمیکر..دکتر مس درسته که هزینه هاش زیاد ..ولی تجربش خوبه..روال کارش اینطوری...میتونی انتخابش نکنی..این دیگه دلخواهی..عزیزم دکتر مس از دکترای قدیمی شهر محسوب میشن..تجربشون خوبه..اتفاقا چن وقت پیش شبکه اصفهان برنامه داشتن...هزینه سونو ویزیت با هم میشه...
عزیزم ملیحه جان اگه بدون دارو تخمک نداری که حتما باید از دارو استفاده کنی..من از خانم دکتر جابری در مورد تزریق داروهای تخمک گذاری سوال کردم که گفتن تزریقشون تو دراز مدت خطر یائسگی زودرس رو میارن..البته تو دراز مدت.. عزیزم نظر دکترا با هم متفاوت..دکتر قبلی من اعتقاد داشتن من با ی بسته قرص لتروزول و کلومفین تخمک گذاری خوبی دارم (حدود 4 تا تخمک بالای 20) و نیازی به آمپول ندارم..ولی دکتر مس قبول نکردن و فقط گفتن آمپول...خب طبیعی که وقتی دکتری رو واس درمان انتخاب میکنیم باید بهش اعتماد کنیم البته با توجه به اینکه نظرش اصولی باش..