2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155981 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آفا نی نی عزیز.سلول زایا چی بوده که همسرت داشته؟یعنی به خاطر همون دکتر بهش آمپول داده که اسپرم سازی کنه!مگه میشه آزو اسپرم باشه بعد اسپرم سازی کنه بدن!برام توضیح میدی اگر ممکنه؟
عزیزم سارا جوونم واقعا خنده دار بود کارامون...عزیزم من با اونهمه دارو و فولیکولای بزرگ و کوچک کیست نشدن..از شمام نمیشه..بخودت استرس نده و نگران نباش. ان شاء اله مامانی و ماهارو خوشحال میکنی..
عزیزم آفا جوونم واقعا تلاشت قابل ستودن...عزیزم ان شاء اله به مهربونی خدای بزرگ امید و آرزوت به یقین تبدیل میشه و چراغ خونت روشن میشه...و دلت شاد شاد...
افا جوون من بعد از انتقال چنان تب و لرزایی میکنم که خودم احساس میکنم بدنم در مقابل ورود اسپرم واکنش نشون میده..ی جور حساسیت...میدونی درد آزاد شدن تخمک از یه طرف ..دردای شبیه آنفلونزا از طرف دیگه امونم میبرن...باور کنین تا حد مرگ میرم از درد....درداش خیلی عجیب...به دکترم گفتم خیلی ریلکس گفتن درد تخمک گذاری...قانع نشدن و اصلا توجهی نکردن..حتما تو اولین فرصت همه آزمایشارو دوباره تکرار میکنم....بازم ممنونم عزیزم...
نازلو جان دکترم به من آسپرین داد و یک قرص دیگه که حساسیت بدن رو کاهش بده.چون گفت بعضی بدن ها واکنش نشون میده و نمیزاره لقاح انجام بشه.بعد از دو ماه استفاده باردار شدم که خب متاسفانه سقط شد شاید شما هم نیاز به دارو دارو داری.نیاز نیست به دکترت بگی چه کار میکنی اما یه متخصص دیگه برو و نگو دکترت کیه ازش مشورت بگیر و اگه لازمه دارو بگیر عزیزم.گاهی لازمه با یه دکتر دیگه مشورت کرد ضرر که نداره عزیزم!!!
نازلو جون با منی؟ یه بار ازت سوال پرسیدم بهم جواب دادی عزیز
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
سهیلا جون میتونم درکت کنم که چقدر ناراحت کنندس ولی عزیزم امیدت به خدا باشه نزار هیچ اتفاقی مانع خوشحالی و خوشبختیت باشه عزیزم دور از جون فقط مرگه که چاره نداره خودتو بنداز تو بغل خدا و مطمىن باش بهترینهارو برات میخاد
افا جووونم عزیزم ممنون ..حتما انجام میدم....
سهیلا عزیزم واقعااا سخت..وبار منفی این کار خیلی درداورتر از خود مسیر درمان و آمپول زدن و.....ولی عزیزم ما راهی جز صبر کردنم و توکل نداریم ..
ان شاء اله خدا بهترینو نصیبت کنه عزیزم...
و داامنتو سبز کنه...آمین..