2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155946 بازدید | 10472 پست
بعد یه چیز دیگه هم هست اینکه ای یو ای برای کسی که هزینه اس اهدا رو هم باید بده بیشتر از دو سه بار واقعا کار اشتباهیه و هیچ دکتر خوب و حاذقی حتی تو مواردی که اسپرم از زوج هست رو بیشتر از سه بار توصیه نمیکنه به نظر من برایاس تحقیقاتی که کردم برای کسایی که از اهدایی استفاده میکنن ای وی اف خیلی مناسبتره به دلیل اینکه تو ای وی اسپرمها خیلی غربال میشن و خطر انتقال بیماری کمتره مخصوصا اگه پی جی دی هم انجام بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نازلی جون یکی از دلایل لرز و تب بعد از ای یو ای یا انتقال جنین میتونه مشکل داشتن ایمنی بدن باشه و اینکه اصلا تخمک زیاد داشتن دلیلی برای حامله شدن نیست اینکه دکترت با داروی زیاد ای بو ای میکنه اصلا درست نیست هم احتمال قل زایی رو افزایش میده و هم اینکه ذخیره تخمدانتو پایین میاره حتی واسه ای وی اف هم خیلی از دکترا اینقدر دارو نمیدن
نازلو جان صبح میخواستم بگم حتما از های تکمیلی مثل ویتامین دی و ایمنی‌ و انعقادی هم حتما بده ...
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
بچه ها کسی دوفاستون مصرف کرده؟ معمولا چند روز بعدش پریودی میاد؟ امروز ۲۹ پریودیه که باز وسوسه شدم رفتم بی بی زدم منفی شد ایکاش حداقل پریودی به وقتش بیاد
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
آفا عزیزم ان شاء اله انتقالت همراه با موفقیت و شادی باشه و سختی های تو این راه بشن خاطرات خوب زندگیت ....دوستای خوب و دلسوزم واقعا سپاسگزارم از همتون بخاطر گوشزد کردن نکاتی که تو این موقعیت اصلا به ذهنم نمیرسید...بهترین دکترا خود شما هستین که با تموم وجودتون این مشکلاتو حسش کردین...
آفا عزیزم خیلی نکات خوبی رو بهم یاداوری کردین..واقعا نمیدونستم چکار کنم ولی از دودلی و سردرگمی نجات پیدا کردم...من ی عکس رنگی میگیریم و ی بار دیگه ای.یو.ای انجام میدم..اگه شد که خداروشکر و اگه نشد میرم سراغ میکرو با خانم دکتر ط...
الی عزیزم دوست خوبم ممنون که همراهم بودین و همه نکاتو بهم یادآوری میکنین ،آزمایشات اولیه رو اعم از هورمونی و عفونی و ایمنی و انعقادی انجام دادم...ولی آز ایمنی رو کامل ندادم..یعنی دکترم گفت نیازی نیس..و سالم بودن و مشکلی نداشتم..
آز ویتامین دی دادم .اتفاقا پایین بود که خودم ی بسته قرصو هر هفته ی دونشو خوردم...چون محلول در چربی زیادش مضرر..دکتر گفته 1 بستش کافیه..
بازم ممنون از همه دوستان خوبم...
سارا عزیزم چقد روزا زود میگذرن...من مصرف کردم..به محض اینکه دیگه مصرف نکنی یکی دوروز بعدش پریود میشی...ان شاء اله که بارداری و پریود نمیشی ...سارا عزیزم دکتر بهم گفت کسی که آی.یو.آی میکنه حتما باید 14 روز بعدش آزمایش بده اگه پریود نشد..تا معلوم شه که اصلا لقاحی صورت گرفته یا ن...
یادش بخیر قبل از اینکه مشکلمو بدونم رژیم پسردارشدن داشتم بچها 1 سال لبنیات نخوردم..مرتب دکتر بودم..که با دستور غذایی و تعیین روز تخمک گذاری اقدام طبیعی داشته باشم...واقعا ک چه دل خجسته ای داشتم..
نازلو خخخ منو بگو شوهرم بهم دست میزد میگفتم منو حامله کردی و کلی باهاش دعوا میکردم که من الان بچه نمیخوام
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
نازلو ماه قبل با اینکه دوفاستون میخوردم سه روز زودتر لکه بینی داشتم الان ۱۶ روز از آی یو ای میگذره دیگه میخواست مثبت شه میشد میترسم کیست پیدا کرده باشم که پریود نشدم
یلدا جون فاز چیم چیه؟ متوجه نمیشم
نازلو جان یکی از دوستام که نه سال مشکل ناباروری داشت و هف بار میکرو کرده بود اخرین بار که پیش دکتر رزاقی رفت و بهش گفت که هربار بعد انتقال جنین لرز داشته و تب میکرده دکتر رزاقی بهش از ایمنی داد و متوجه شدن که ایمنی بدنش بالاس و بدنش به محض ورود جنین عکس العمل برای دفعش نشون میده که خداروشکر سرم تزریق کرد و الان یک ماهه پسرش دنیا اومده البته اینم بگم که تاثیر مشکلات ایمنی در بارداری هنوز صد در صد نیست یه جور ازمون خطاس که فعلا با این ازمایشها و نتایجی که دکترا از استفاده از داروهای ایمنی رو مریضاشون میگیره میتونه برای اینده مهم باشه ولی قطعی نیست