2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155938 بازدید | 10472 پست
نازلو جان منطق حکم میکنه در این جور مواقع از یه متخصص دیگه مشورت بگیری ... حتما در اصفهان متخصصهای هم سطح یا بهتر از ایشون هستن برید مشورت بگیرید لازم نیست در مورد اهدایی صحبت کنید ولی میتونی در مورد عکس یا لاپرا پرسجو کنی که نظر دکتر چی باشه حداقل با دید بازتر حرکت میکنی
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
نازلو جان منطق حکم میکنه در این جور مواقع از یه متخصص دیگه مشورت بگیری ... حتما در اصفهان متخصصهای هم سطح یا بهتر از ایشون هستن برید مشورت بگیرید لازم نیست در مورد اهدایی صحبت کنید ولی میتونی در مورد عکس یا لاپرا پرسجو کنی که نظر دکتر چی باشه حداقل با دید بازتر حرکت میکنی
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم الی جوونم ممنون ک نظرتو دادی..حتما اینکارو انجام میدم....اینقده ناراحت بودم ک داشتن دق میکردم..نه بخاطر عمل..بخاطر سردرگمی تو این مسیر..ولی خداروشکر که دوستای خوب و دلسوزی مثل شماها دارم...بچها واقعا آروم شدم
ملیحه عزیزم تنبلی تخمدان ندارم..دکترش دارو زیاد میده که تخمدان بیش از حد تحریک بشه....ک تعدا تخمک خوب و با کیفیت زیاد باشه..ولی همه چیز دست خدای بزرگ و مهربون...قربون مهربونیش برم من هر مرحله از زندگیم باید هفت خان رستمو طی کنم..دیگم انرژی واسم نمونده...ولی بازم راضیم به رضای خودش..
وااااای که اگر سختی های منو به سنگ بدی آب میشه باور کن.... میدونم درکت میکنم... اما احساس میکنم خیلی دارو هر بار استفاده میکنی هااااا.با یه متخصص دیگه مشورت کن حتما... خوبه که هایپر نشدی تا حالا!!!!
ملیحه عزیزم هر موقع ک ای.یو میکردم حدودا 6 ساعت بعدش تخمک آزاد میشد..جالب شب از ساعت 12 تا 6 صبح..چنان درد و لرزای به جونم می افتاد ک از درد زیادی دم دمای صبح بیهوش میشدم..تازه تنهام خونه بودم...هیچ کس..جز من و خدا نبود..اینقده درد میکشیدم ک تنگی نفس میگرفتم...بدی درد ما اینه که به کسی نمیتونیم دردمونو بگیم...مجبور بودم تنهایی راهو برم..ان شاء اله اینهمه سختی و دلشکستگی نتیجه داشته باش...ان شاء اله خدا دلتو شاد میکنه و اینهمه سختیو فراموش میکنی عزیزم...و البته همه دوستانم...آمین
بچه ها خواهشا قبل از هر چیزی به فکر سلامتی خودتون باشید در درجه ی اول خودتون به خودتون احتیاج دارین بعد هم همسر و نی نی آینده که همه ی اونها سلامتیشون به سلامت شما بستگی داره
نازلو جان ابن سینا که من رفته بودم عکس رنگی مثل بقیه ی آزمایشات طبق برنامه از همه گرفته می شد و همه ی دکتر های اونجا متفق القول این مسیر رو قبول داشتند به نظر من هم لاپرا بعد از عکس رنگی باید انجام بشه اون هم اگه لازم بود اصلا شاید همین سردرگمی که برات پیش اومده یه نشونه ای باشه که بری و دکترت رو عوض کنی ....البته نمی دونم ها...ولی من همیشه هر سنگی که جلوی پام بیفته رو یه نشونه می دونم و بعد هم به حکمتش می رسم ....توکل به خدا کن
ساحل عزیزم..ممنون...اتفاقا خودمم به این نتیجه رسیدم..ساحل عزیزم سردرگمی منم واس اینه که اگه بخام اهدایی رو ادامه بدم باید ی بار دیگه با دکتر خودم انجام بدم که دکترم وقتی ازشون مشورت خواستم عملو پیشنهاد دادن...نمیدونم فکر میکنم اگه بخام اسپرم اهدایی رو دوباره با ی دکتر دیگه مثل ایز انجام بدم فقط یه فقط تلف کردنه وقتی که من با شرایط خوب نتیجه نگرفتم..البته دوستانی بودن که با داشتن ی تخمک خداروشکر باردار شدن...
نازلو جان ببین همه تصمیم گیری با خودته رفتن پیش پزشک دیگه میتونه ادامه مسیر با اونم باشه چه ایرادی داره شما با دکترای دیگه ادامه بدی ... دارو رو از دکتر دیگه دریافت میکنی و اهدا از بقیه ... اینو برای خودت حکم مطلق نکن که چون دارو با دز بالا دریافت کردی باردارنشدی حتما بایدبا ایشون باردار شی و هر حرفشون آیه منزل نیست که ... در ضمن تا اونجایی که ما اطلاع داریم‌ ای یو ا مثل اقدام طبیعی هستش پس باید دارو هم متناسب باشه ...به قول دوستان این حجم دارو تو میکرو هم نمیدن فکراتو بکن ...تصمیم عاقلانه اینه که اول سلامتیت حفظ بشه بعدشم ... خدای نکرده نشه تو عمل اتفاقی برات بیوفته و بعدا نشه جبران کرد
دوستای خوبم صفحات تاپیک را که خوندم کلی گریه کردم یادم به خودم افتاد به دردا و رنجایی که کشیدم خیلی هیلی دعا کردم غصه همتون تموم شه و زودتر تی نیتون بیاد تو بغلتون
عاقبت یک شب در این شبهای دور کودک من پا به دنیا مینهد.... آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر مینهد
یادم افتاد که منم سه سال تمام فقط ای یو ای میکردم انگار جزیی از زندگیم شده بود و الان بهد اینهمه مدت چند روز دیگه فرشته کوچولوم میاد بغلم نا امید نباشید و بسپارید به خدا
عاقبت یک شب در این شبهای دور کودک من پا به دنیا مینهد.... آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر مینهد
هدیه عزیزم ان شاء اله با بغل گرفتن فرشته کوچولوت همه سختیاتون تموم میشه و دلتون شاد میشه...خود من زمانی که مشکلمو فهمیدم،تایپیک امید زندگی شد تموم امید من واس ادامه زندگی و شروع مسیر مبهمی که نمیدونم به کجا ختم میشه..شب و روز حرفای بچه هارو میخوندم و گریه میکردم...با تلاش و امیدشون خوشحال و امیدوار میشدم...شما از جمله کسایی بودین که خیلی سختی کشیدین ولی خییییلی امیدوار و صبور بودین..خداروشکر که جواب صبرتونم گرفتین...واسمون با اون دل شکستتون خیییلی دعا کنید ..میدونین ک اینجا تایپیک دوستانم ک واقعا دلشون شکستس...درد بزرگی تو دلاشون....دعا کنید که خدا دلشون شاد کنه....امین...