2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155989 بازدید | 10472 پست
خانما میشه نظرتونو بدین؟میدونم شاید مسخره باشه ولی بگین نظرتون چیه: جنین از یک زن وشوهر بگیریم بعد رحم اجاره میکنیم بجه دنیا بیاد هم طبق قانون به نام ما زده میشه البته فقط در حد حرفه ها
بچه ها من عکس رنگی و ازمایش انجام دادم و خداروشکر اوکی بودن.امروزم سونو رفتم و هر تخمدانم بیش از ده فولیکول داشت که بزرگ ترینشون 20 و19 بودن خداروشکر .اگر خدابخواد فردا میرم مطب دکتر ترک مشهد ببینم چی میشه.دعام کنین اولین بارمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یلدا عزیزم من دوست دارم که جنین تو رحم خوم رشد کنه و از خون خودم تغذیه کنه ، درست که جنین از نظر ژنتیکی از ی پدر و مادر دیگس ولی عوامل محیطی میتونه خیلی نقش تعیین کننده و مهم در رشد جنین داشته باشه.. اینطوری خودم باهاش ارتباط برقرار میکنم و آرامش میگیرم..حداقل پذیرشش واسم خیلی راحت تر...عزیزم اگه جنین تو رحم خودم باش حداقل استرسم کمتر و بیشتر حواسم هس که کارایی رو انجام بدم که واس سلامت جنین موثر باشه..درست که عوامل ژنتیکی خیلی در سلامت جنین مهم و تعیین کنندس ولی نقش عوامل محیطی هم بی تاثیر نیست و نقش تعیین کننده ی داره..
عزیزم یکی از آشناهامون رحم اجاره ی گرفت..بعد از کلی سختی و انتظار دلخوش به رحم اجاره ی شدن، با اینکه جنین از خودشون بود ولی خانم اصلا رعایت نمیکرد و سر کوچکترین موضوع در خواست هزینه میکرد در صورتی که اصلا رعایت حال خودشو نمیکرد.و حتی آمپولایی رو که دکتر واسشون تجویز میکردنو میفروخت..البته بعدا متوجه شدن. جدا از هزینه ی که انجام میشه، ضربات روحیش خیلی بدتر..اینم بگم همه اینکارا زیر نظر وکیل کلنیک و بصورت قانونی انجام شده بود و اینهمه دردسر شد و درنهایت جنین سقط شد و هزینه مالیو و ضربات روحیش باقی موند...خیلیا شون واس پول اینکارو انجام میدن و اصلا واسشون مهم نیست که آدم با همه وجودش و امید اینکارو انجام میده و باید خیلی رعایت کنند..
یلدا جون ما قانون رحم اجاره ای نداریم فقط قانون اهدای جنین داریم که اونم خیلی مختصره و خیلی از موارد رو پیش بینی نکرده و سپرده به توافق طرفین اینو بدون که تو مواردی که جنین از زوجین نیست رحم اجاره ای ممکنه ایجاد دردسر کنه بطور مثال اگه اجاره دهنده رحم از دادن بچه خودداری کنه و کار به تست دی ان ای برسه چون دی ان ای جنین با شما یکی نیست دچار مشکل میشید رحم اجاره ای علاوه بر هزینه دردسرای خودشو داره همونطور که نازلو گفت اینا برای پول اینکارو میکنن اصلا احساسات مارو درک نمیکنن که اگه میکردن شاید اصلا تن به این کار نمیدادن
پس بهتره به رحم اجاره ای به عنوان اخرین راه نگاه بشه تو شرایط شما گرفتن اجاره رحم مثل اینه که کسی اسپرم همسرش ضعیف باشه و ناچار به میکرو باشه ولی نخواد تن به اینکار بده و از رحم اجاره استفاده کنه خیلی غیر منظقیه برای کسی که مشکل رحمی نداره
این مسیر به اندازه کافی پیچیده هست به نظر من با اجاره و این فکرها پیچیده ترش نکن اولین راه گرفتن اسپرمه اگه تخمک خوب نبود مرحله بعد گرفتن جنینه الانم که خدارو شکر خودت سالمی و مشکل لگنی نداری
یلدا یعنی چی که رحم اجاره ای بگیری دختر؟؟؟!!! تو هم بعضی وقتا چه فکرایی میکنی مگه رحم خودت چشه؟؟!! اصلا به تو رحم اجاره ای نمیدن چون واجد شرایطش نیستی رحمت خوبه وجنینو نگه میداره اهدایی که بگیری مطمئن باش به نام خودت وبرأی خودته چون نه ماه توی وجود تو شکل گرفته توروخدا این فکرای مسخره رو نکن توکل به خدا کن و با ط ادامه بده
خدایا! امروز زندگیم را دردستان توانمندت قرارمیدهم وبه تو توکل میکنم که چراغ هدایتگر راهم باشی....
نازلو جونم نمیخوام اصلا بترسونمت ولی واسه من واقعا دردناک بود.بدن هرکس متفاوته ولی واقعا سخت بود.من صبحش هم یه پروفن و شیاف دیکلوفناک مصرف کردم .درسته که درد داره ولی واقعا لازم بود.
آفا جوونم قربون مهربونیات برم من اصفهانم...
فرشته عزیز دلم دیگه مجبوریم راهی که باید بریم..واجب شده واسم...حداقل از دودلی درمیام...
سارا عزیزم بیا ی خبر خوشحال کننده از خودت بده تا ماهم سهیم شیم تو شادیت و امیدوار به ادامه راه.....
سلام دوستای گلم من امروز پریود شدم واقعا متاسفم برا بی بی چک هایی که الکی مثبت شدن
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
البته خودم هم خیلی امید نداشتم همین که این ماه بدون تاخیر اومد و لکه بینی نداشتم خوشحالم فاطیما فکر کنم ماه بعد با هم میافتیم آی یو ای من با انتقالت ان شا.. دوتامون مثبت شه نازلو این ماه میخوای بری عکس رنگی ؟ خیلی خوبه فقط من یه جا خوندم نباید عفونت داشته باشی حواست باشه به این مورد
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤