الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
آخخخی بچه ها چرا انقد رنج میکشید و غصه میخورید ... دلم کباب شد. من راستش رفت و آمدم کمه و حسسسابی مشغول درس و کارم ولی هروقت هرکس میبینتم سراغ سومی رو میگیره😢هممون این غصه ها رو داریم ولی خب چاره ای نیس باز خداروشکر بیماری بدی نداریم و سالم داریم زندگی میکنیم. با شوهراتون خوب باشید و زندگیتونو بکنید.هرکسم گفت بچه و این حرفا بگید هروقت خدا بخواد. بچه ها از اون امیدی که باید باشه هیچ خبری نیستااااا به خودتون بیاین شما چرا زندگیتونو تک بعدی میبینید.سعی کنید حوصلتونو از دست ندین که وقتی انشالله نی نی اومد حالشم داشته باشید.البته ما به مامان باباها و برادرشوهرم گفتیم و یه عالمه وقتی از تهرون و عمل بیوپسی برگشتیم همگی باهم با گریه های ما گریه کردند ولی خیلی خیلی بهمون امید دادن.منو شوهرم داشتیم دق میکردیم ولی با حرفای خصوصا مامان بابای من و بعدم پدرو مادرهمسرم و داداشش دوباره به زندگی برگشتیم.هیچ کس مثه اونا دوستمون ندارن و منطقی و رازدارن و به فکرمون هستن.الانم همیشه پیگیر کارامونن. خودتونو نبازین زندگی جاریه.بهم عشق بورزید تو بغل شوهراتون برید و ببوسینشون میبینین کم کم خوب میشن. ما زن هستیم
هانی جان مرسی.بررسی کردم آقای سیستانی با انتقال جنین هرچند با اس اهدایی موافقه. آی یو نه ولی با اسپرم و لقاح آزمایشگاهی موافقه. مرسی عزیزم خدا دخترتو بهت ببخشه.
عزیزم فرشته جووون ان شاء اله با توکلت بخدای مهربون این بارم با صبوریت مشکلت حل میشه و دامنت سبز میشه...خدا همیشه مشکلاتو به آدمایی میده ک صبر و تحملشون بیشتر از بقیس...خدا همیشه مشکلاتو میده که صبر و تحمل ما آدمارو ببره بالا....ان شاء اله خدا خودش به هممون کمک میکنه و دستمونو میگیره...
بچه ها یه چیزی میخوام بگم... من بسیااااااار خواستگار داشتم و هنوزم یه عالمه روزانه خواستگار رد میکنم اگه حلقم دستم نباشه. بابام اصلا از داماد خوشش نمی اومد و همیشه اکثرا تلفنی رد میشدند بابام همیشه میگفت دنبال یه آدم خاص ام اصلا نمیدونم پیدا میشه یا نه.منم از اون دخترای لوس بودم (البته مشکلات زندگی رو خیلی بیشتر از همسنام کشیده بودم).خلاصه گذشت تا پدرشوهرم شخصا زنگ زد خونمون و خواستگاری کرد.معلم ریاضی دبیرستانم بود و میگفت 5 ساله صبر کردم تا پسرم حرف ازدواجو بزنه مستقیم بیام سراغ تو.سرتونو درد نیارم با عشق تمام شوهرمو دیدم برای بار اول ولی....حالم با دیدنش بد شد وحشتناک ازش خوشم نیومد.انقد که میخواستم مجلس و یهویی ترک کنم........بابام اونم همچین بابایی که گفتم گفت زود تصمیم نگیر.منم وقتی تنها شدم موقع اذان به خدا خالص و مخلص گفتم خدای بزرگ و مهربونم اگه خوشبختی من با این پسره مهرشو به دلم بنداز
ادامه؛ سرتونو درد نیارم چنان با دل و عقلم عاشقش شدم که روند صعودیش هیچ توقفی نداشت...کار خدا سریع عروسی گرفتیم و خونه و ماشین خریدیم از هیچی!خدا خودش باید همه چیو درست کنه.همه چیز و روابطمون ایده آل بود و خداروشکر مشکل مالی نداشتیم ولی این گره تو زندگی عاشقانه ما افتاد. مام تصمیم گرفتیم از خدا بخوایم فرزند سالم و صالح و خوشگل و باهوش شکل خودمون بهمون ببخشه و مهرشو به دلمون بندازه.همه مایی که نمیتونیم از ثمره عشق بیولوژیکمون صاحب اولاد بشیم باید از خدا بخوایم از ثمره عشق معنویمون که خیلی بالاتره بهمون مهر مادری و پدری بده که میدونم خدا میده...خدا میده ...خدامیبخشه بییییی حساااااب
یک زن توانمند،همیشه لبخند به لب دارد، دوست داشتنش عمیق است و با صداقت صحبت میکند. او میپذیرد که همه (بویژه خودش) کامل نیستند. و این عمری عادیست چراکه او یک انسان است.
عزیزم ثمین ان شاء اله سالیان سال در کنار هم با عشق و محبتی ک خداتو دلتان نسبت بهم قرار داده به خوشی زندگی کنین...جالب واسم خدا مشکلات این شکلی رو به آدمایی میده ک خیلی دل مهربونی دارن... امیدوارم ک خدا بهترینو واسمون بخاد...
ثمین جوووووون و نازلو جووووونم مرسی بابت حرفای قشنگتون.منم به هزار و یک دلیل دیگه شوهرمو دوس دارم و همیشه در کنارش خواهم بود.فقط خواستم به سارا و یلداجون بگم با این پیشرفت علم خیلی خیلی از زنا میتونن مادر شدن رو تجربه کنن..
سلام بچه ها از همتون بابت همدردیتون ممنونم ایشالله که همتون مامان شید تورو خدا چرا هیچ کس جوابگو نیست دکتر تو تهران سراغ ندارید ای و ای با اس اهدایی کنه من راه دورونرم
خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.