2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156056 بازدید | 10472 پست
سلام دوستای مهربونم من تازه رسیدم خونه،ایو کردم قبلشم سونو کردم دکتر گفت خوبه دیگه هر چی خدا بخواد هزینه ایو هم شده یک میلیون دوستای گلم ببخشید که این چند وقته نمیتونستم زیاد بیام و جوابتون رو تک تک بدم،انشااله از این به بعد بیشتر هستم راستی دکتر واسم شیاف پروژسترون نوشته باید چه ساعتی استفاده کنم رکتال یا واژینال؟؟ یادم رفت بپرسم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
فاطیما جونم واسم پیامی نیومده،اما امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم،بی خبرمون نزار
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام یاس گل جان به سلامتی .به امید خدا از الان خودتو مادر بدون.ای جانممنن مامان یاسی شیاف رو من 12ساعته میگداشتم دکتر من گفت واژینال ولی من بعضی وقتا رکتال میزاشتم.چون واژینال خیلی ریزش داشت با اینکه 1ساعت میخابیدم
گل رز جون خدا رو شکر که رفتی سر خونه و زندگیت خوب معلومه بعد دعوا و کشمکشو رفتنت به قهرو اینکه همسرت حرفای خوبی بهت نزد و دنبالت نیومد و البته درو گوهرای خانواده همسرت کمی دلت گرفته باشه خوب طول میکشه تا ناراحتیت کامل از بین بره به خوبیای همسرت و زندگیت فکر کن و این موضوع رو ببخش اما فراموش نکن رز جون همین کارایی که همسرت میکنه نشون میده چقدر تو و بچه رو دوست داره خوب این توی ذات مردای ایرانی هست که پسر رو بیشتر دوست دارن اما این موضوع ربطی به ماها نداره باور کن همسرت فقط دنبال بهونه بوده تا بیاد دنبالت و از دلت در بیاره اکه نی نی دختر هم بود همین کارا رو میکرد تو زیاد فکرتو با این مسائل درگیر نکن عزیزم لذتشو ببر و البته با خانواده همسرت هم درست رفتار کن یکم محکم باش و جلوشون خودتو شل نگیر تا حساب کار دستشون بیاد با شوهرتم خیلی خوب باش تا بدونه خانوادش داشتن از چه خوشی دورش میکردن موفق باشی عزیزم
مرسی هانی جونم ،انشااله با دعای خیر شما مرسی عزیزم،به من گفت که هر شبی یکی ،حالا یکی در میون میزارم ببینم چه جوریه😅
انشااله،دوستامون تنبل شدن وقتی بچه ها تو سیکلن اصلا یه شور و حال دیگه تو تایپیک هست
بچه ها شیاف پروژسترون ایرانی خوبه یا خارجی؟؟
بچه ها نمیتونم استراحت کنم،باید خودم کارا رو بکنمو غذا درست کنم شوهرم میگه ول کن اما مگه میشه استراحت چه مدلی خوبه؟؟یعنی همش دراز بکشم ؟؟خوب نمیتونم خونه هم طبقه دو هست مامانم همش زنگ میزنه میگه چرا نمیای سه روزه نیومدی اخه یه کوچه فاصلمونه چکار کنم؟؟
فاطیما جون رفتم کرمانشاه پیش دکتر چ واقعا شرایطم با وقتی میکرو کردم فرق داره حالا یه روز واست میگم از استرس و ناراحتی خیلی عذاب کشیدم وای حالا ارومترم تصمیم دارم اینقدر برم تا نتیجه بگیرم خدا خودش گفته از تو حرکت از من برکت،تا دکتر بگه بیا میرم بعدم اگه نشه پیش خودش جنین میگیرم راستش خودمو دست خدا سپردم وقتش که بشه حتما به دل منم نگاه میکنه اینطوری خیلی ارومترم
سلام یاس گل عزیزم...انشالا که مادر شدی ابجی جونم.....راستش منم بعد از یکسال سکوت و صبر کردن شب نیمه شعبان همسرم بدون زمینه قبلی گفت برا بعد ماه رمضون برو دنبال اس اهدا یه جای دلم جشن بود و یه جا عزا..ولی خوشحالم از اینکه منم میخوام برا یمادر شدن تلاش کنم