2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156109 بازدید | 10472 پست
یاس گل جان حتما برو آیوآی.فولیهات هرطرف که باشن.باسایز بالای 17عالین .خیلی ها با یه فولی 18باردارشدن. حتما مامان میشی عزیزم

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

گل رز جان توخونه همه از این اتفاقات به انحای مختلف میفته.سعی کن از ذهنت بندازی بیرون.چون فقط خودت اذیت میشی باور کن تو زندگی همه از این چیزا هست.انقدر به شوهرت محبت کن وانقدر زندگیت ر محکم بچسب تا چشم خونواده شوهر در بیاد

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام به همه ی دوستای قدیم و جدید صفحات قبل رو نخوندم امیدوارم همه چی بر وفق مرادتون باشه یاس گل امیدوارم این بار نتیجه بگیری خودمم هیچ هیچ همچنان دست از پا دراز تر
الهی مرا  آن ده که آن به 
وای بین کی اومده گل سرسبد مون فاطیما جوون خیلی دلم یرات تنگ‌ شده بودددد گفتم فراموشمون کردی خوش اومدی عزیزم
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
دوستای گلم مرسی از راهنماییتون تصمیم گرفتیم راهی کرمانشاه بشیم،کرمانشاهیا دوست دارم ببینمتون😍 دیگه خودمو شوهرمو دل شکستمونو و البته خانواده کوچیکمونو به خدا سپردم خودش بهتر صلاحمون رو میدونه انشااله به حرمت دعای شما چراغ خونه ما هم روشن بشه دوستون دارم بای
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
فاطیما جون پ خ داده بودم واسط یه نگاهی بنداز
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
سلام الی جون ممنون عزیزم همیشه به یاد تو و بقیه دوستامون هستم مث یاس گل ،نفس،نازنین ،یلدا ،سهیلا ،رزها ،هدیه و ... یاس گل جون جواب دادم خواهر جون برام دعا کنین خسته شدم از بس دارو درمون بینتیجه از روم نمیرم
الهی مرا  آن ده که آن به 
دیاناجان با مترو راحته. خط 4 ،ایستگاه نبرد پیاده شو. جلوی در مترو تاکسی هست برای دادگاه خانواده مدارکم: اصل شناسنامه هاتون با کپی اصل سند ازدواج با کپی کارت ملی با کپی میخواد هزینشم فکر کنم 30ت شد