الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
یلدا جون اینجا ازمایش ژنتیکی رو اهدا کننده انجام نمیدن و یه سری بیماری های ژنتیکی هست که تشخیصش سخته و اینجا تکتولوژیشو ندارن اینو هم دکتر اقصی بهم گفت و هم از چند تا ازمایشگاه پرسبدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پگاه جان حتما خیرت تو اینه. توکل بر خدا ایشالا ماه دیگه یلدا جان مشکل دختر من ژنتیکی نیست و ممکنه برای هر کسی پیش بیاد. اصلا خودتو نگران نکن. خدا مییدونه شاید خود ماها هم ژن بیماریهاییی داشته باشیم
آموخته ام که خدا عشق است وعشق تنها خداست،
آموخته ام که وقتى ناامید میشوم خدا با تمام عظمتش
عاشقانه انتظار میکشد دوباره به رحمت او امیدوار شوم،
آموخته ام اگر تاکنون به آنچه خواستم نرسیدم
خدا برایم بهترش را در نظر گرفته،
آموخته ام که زندگی دشوار است ولی من از آن سختترم!
آموخته ام که خدا عشق است وعشق تنها خداست،
آموخته ام که وقتى ناامید میشوم خدا با تمام عظمتش
عاشقانه انتظار میکشد دوباره به رحمت او امیدوار شوم،
آموخته ام اگر تاکنون به آنچه خواستم نرسیدم
خدا برایم بهترش را در نظر گرفته،
آموخته ام که زندگی دشوار است ولی من از آن سختترم!
سلام دوستان پیام های قبلی رو نخوندم انشااله خبرای خوبی باشه من این ماه رفتم تو سیکل ایو،گونال که نیست نصف ایرانو گشتم سینال گرفتم امروز روز ١٠ رفتم سونو فقط دو تا فولی سایز ١٤ داشتم به دکتر زنگ زدم گفت داروهاتو ادامه بده تا شنبه باز برو سونو و زنگ بزن به نظرتون ادامه بدم یا کنسل کنم دکترم اینجا گفت خوبه تا روز ١٤ میشن ١٨،١٨ اما دکتر چ. گفت کوچیکن به نظرتون چکار کنم چرا فولیام کوچیک موندن؟؟ راهی هست واسه بزرگ کردن فولی؟؟یا دیگه همیشه همینقدی میسازه؟؟؟؟
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
میکید صبرکنم منم تا راضی شه.... ولی حیف اون الان چند ساله مشکلشو میدونه منم فقط میدونستم مشکل داره چی اینکه چی بود بهم نگفته بود
نمیدونم چکارکنم بچه ها یکی راهنمایی کنه ولی بنده خدا دکترش گفته بود درمان داره انگار وقتی اومدن خواستگاری مادرش گفت بخاطر اینه که خانمش بهش خیانت کرده بود درمان رو رها کرده بود من الان به این حرفا شک دارم... چند سال زندگی بدون فرزند... خب الان که من زنشم ودوسم داره مثلا وقهر کنم مثل دیونه ها میشه چرا به خاطر من کوتاه نمیاد چرا من باید کوتاه بیام چرا چرا چرا
نمیدونم این حرفای من جه فایده داره وقتی کار از کار گذشته انقدر دلش به جنین اهدایی قرصه حتی فکر بجه پرورشگاه رو نمیکنه من هستم دیگه در خدمتش بهش میگم خواهرم برام بجه میاره میکه نه دوست دارم شیر خودتو بخوره الکی هی منو رنگ میکنه با حرفاش
من نمیدونم وقتی کلی زن مطلقه وبیوه تو اشناهاش بوده که بجه داشتن نگرفته فقط میشنن میگن میخواستیم بکیریم خب چرا نگرفتن خیلی دلم میخواد بدونم حداقل اون خانما یک بار مادرشدن