2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156109 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پگاه جان امیدوارم اینبار بار اخری باشه که انتقال میدی و مامان دوقلوهای سالم و تپلی بشی. الی جون حتما خیریتی بوده که سیکل کنسل شده امیدت به خدا.مرسی که به یادمون هستی عزیزم.تو این شب عزیز دعا میکنم همه بچه های تاپیک مخصوصا شما طعم مادر شدنو بچشید
دکتر دخترم گفته باید سونوشو ی مدت دیگه دوباره تکرار کنیم تا مطمین شیم از وضعیتش گفت شاید این دکتره اشتباه کرده باشه که امیدوارم همینطور باشه. در مورد اون یکی بیماری هم ازمایشش دوباره رفته بالا ولی هنوز صد در صد نیست بازم باید تکرار بشه یعنی دو تا بیماری که هم هست هم نیست نمیدونید تو چه وضعیتی هستم یعنی پر از استرس پر از نگرانی دلهره .دیگه نمیدونم چه نذری کنم پیش کدوم یک از ائمه سفره دلمو پهن کنمو سلامتی دخترمو بخام. فقط از خدا میخام گناهای ما رو پای دخترم ننویسه و نخاد ما رو به خاطر کارامون با دخترم تنبیه کنه. التماس دعا دارم از همگیتون.
نفس و هانی عزیز امیدوارم به حق این عید عزیز دخترگلاتون سالم و خوشگل باشن و با به دنیااومدنشون غم و غصه و استرس از دل و خونتون پاک بشه! اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم☺
گل رز جون خیلی خوشحال شدم قدم پسرت خیره واست هانی جان مشکل دختر شما چیه ایشاله که هم دختر شما هم دختر نفس جون مشکلی ندارن و خدای نکرده هر چی هم اگه باشه با یه نسخه خوب بشه میفهمم که خیلی نگرانید ولی امیدتون به خدا باشه و از این روزها لذت ببرید
هانی جان کاش میشد بکید مشگل دخترتون چیه؟ من استرس اینو گرفتیم که نکنه بچه منم مریض باشه از قیافه گذشتیم از بچه خون خودمون گذشتیم ولی اخه اگه بیماری ارثی چیزی باشه چیکارکنیم؟ نکنه تقصیر واسطه ودکترهاست؟ یا ممکنه واسه هرکس پیش بیاد؟ تورو خدا ی توضیحی بدید با دید +بریم جلو
سلام به همه شنبه رفتم طرازی و برام دارو نوشت که از امروز استفاده کنم گفت در ضمن خبر داری که دارو خیلی کم شده و بعضیش نایاب و .. به سختی گیر میاد تمام تهران رو زیر پا گذاشتم و هرآدرسی که دادند رفتم،اما نه مریونال پیدا میشد و بقیه قلمهاش رو هم میگفتند تعداد کم داریم و ... پیدا نکردم سیکل این ماهمم کنسل شد دیگه نمیدونم چی بنویسم،...
سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی