2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156109 بازدید | 10472 پست
یلدا جون اینجا ازمایش ژنتیکی رو اهدا کننده انجام نمیدن و یه سری بیماری های ژنتیکی هست که تشخیصش سخته و اینجا تکتولوژیشو ندارن اینو هم دکتر اقصی بهم گفت و هم از چند تا ازمایشگاه پرسبدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پگاه جان حتما خیرت تو اینه. توکل بر خدا ایشالا ماه دیگه یلدا جان مشکل دختر من ژنتیکی نیست و ممکنه برای هر کسی پیش بیاد. اصلا خودتو نگران نکن. خدا مییدونه شاید خود ماها هم ژن بیماریهاییی داشته باشیم
خانوما ما یه تاپیک داریم بنام کریم اهل بیت آدرسشم میزارم خیلیا تو این تاپیک حاجت گرفتن با نمازها و ختمایی که میزاشتیم الان چون صاحب تاپیک خداروشکر باردار شده ما به جای اون شروع ختم جدید کردیم میتونید بیاید و شرکت کنید این اون صفحه ای هست که شروع ختم جدیده http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1281922&T=%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85_%D8%A7%D9%87%D9%84_%D8%A8%DB%8C%D8%AA%D8%AF%D8%B3%D8%AA_%D8%AE%D8%A7%D9%84%DB%8C_%D8%AF%D9%84%DB%8C_%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D9%87_%D8%A8%DB%8C%D8%A7_&PageNumber=1085
آموخته ام که خدا عشق است وعشق تنها خداست، آموخته ام که وقتى ناامید میشوم خدا با تمام عظمتش عاشقانه انتظار میکشد دوباره به رحمت او امیدوار شوم، آموخته ام اگر تاکنون به آنچه خواستم نرسیدم خدا برایم بهترش را در نظر گرفته، آموخته ام که زندگی دشوار است ولی من از آن سختترم!
به امید حاجت روایی همگی
آموخته ام که خدا عشق است وعشق تنها خداست، آموخته ام که وقتى ناامید میشوم خدا با تمام عظمتش عاشقانه انتظار میکشد دوباره به رحمت او امیدوار شوم، آموخته ام اگر تاکنون به آنچه خواستم نرسیدم خدا برایم بهترش را در نظر گرفته، آموخته ام که زندگی دشوار است ولی من از آن سختترم!
سلام دوستان پیام های قبلی رو نخوندم انشااله خبرای خوبی باشه من این ماه رفتم تو سیکل ایو،گونال که نیست نصف ایرانو گشتم سینال گرفتم امروز روز ١٠ رفتم سونو فقط دو تا فولی سایز ١٤ داشتم به دکتر زنگ زدم گفت داروهاتو ادامه بده تا شنبه باز برو سونو و زنگ بزن به نظرتون ادامه بدم یا کنسل کنم دکترم اینجا گفت خوبه تا روز ١٤ میشن ١٨،١٨ اما دکتر چ. گفت کوچیکن به نظرتون چکار کنم چرا فولیام کوچیک موندن؟؟ راهی هست واسه بزرگ کردن فولی؟؟یا دیگه همیشه همینقدی میسازه؟؟؟؟
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یاس گل هرماه رحم آدم تویه وضعیته .یه ماه ممکنه تخمک گذاری نکنه ویه ماه ممکنه عالی تخمک گذاری کنه .هرماه فرق میکنه .نگران نباش وباامید ادامه بده . مامیخوایم برات جشن مادر شدنت ربگیریم .الهی آمین

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

میکید صبرکنم منم تا راضی شه....
ولی حیف اون الان چند ساله مشکلشو میدونه
منم فقط میدونستم مشکل داره چی اینکه چی بود بهم نگفته بود

نمیدونم چکارکنم بچه ها یکی راهنمایی کنه
ولی بنده خدا دکترش گفته بود درمان داره انگار وقتی اومدن خواستگاری مادرش گفت بخاطر اینه که خانمش بهش خیانت کرده بود درمان رو رها کرده بود من الان به این حرفا شک دارم... چند سال زندگی بدون فرزند... خب الان که من زنشم ودوسم داره مثلا وقهر کنم مثل دیونه ها میشه چرا به خاطر من کوتاه نمیاد چرا من باید کوتاه بیام چرا چرا چرا
نمیدونم این حرفای من جه فایده داره وقتی کار از کار گذشته انقدر دلش به جنین اهدایی قرصه حتی فکر بجه پرورشگاه رو نمیکنه من هستم دیگه در خدمتش بهش میگم خواهرم برام بجه میاره میکه نه دوست دارم شیر خودتو بخوره الکی هی منو رنگ میکنه با حرفاش
خب من از کجا میدونستم
شنیدم همه چی درمان داره وخودشون هم گفتن درمان داره
ولی وقتی باهاش رفتم دکتر گفتن نه

اون موقع ها خیلی بهم گفت جداشو ولی خب مگه میشه ادم دل سنگ باشه یا خانوادم میگن افرین بیا جداشو
من نمیدونم وقتی کلی زن مطلقه وبیوه تو اشناهاش بوده که بجه داشتن نگرفته فقط میشنن میگن میخواستیم بکیریم خب چرا نگرفتن خیلی دلم میخواد بدونم حداقل اون خانما یک بار مادرشدن