الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
چه جالب بود مطلبی که ثمین جان گذاشتن ما دنبال کارهای درمانمون هستیم که بریم المان ولی تو این مدت که با چند تا مرکز صحبت کردیم در این مورد اصلا چیزی نگفتن بهمون شاید بخاطر سنمون فک کردن دیر میشه واسه ما
سلام بچه ها من دوباره وارد سیکل شدم اما یه مشکلی پیش اومده که باعث شده استرس و نگرانیم بیشتر بشه.من همیشه پریودم ۷ روزه بود یا حتی ۶ روزه اما اینبار پریودم تموم نمیشه یعنی من الان روز ۸ پریودم ولی مقدار کمی خونریزی دارم که به نظرم نمیخواد تموم بشه دیشب یه دونه آمپول زدم امشب و فردا شبم دارم.خیلی نگرانم یعنی ممکنه به خاطر شیافهای دوره قبل باشه؟کسی همچین تجربه ای داشته؟؟
afa niniعزیز آره منم از کسی تو مراکز درمانی نشنیده بودم تازه وقتی از دکتر ابن سینا پرسیدم گفت معلوم نیس!ولی من فکر میکنم 4 یا 5 سالی فاصله داریم...به نظرتون این فاصله رو ما که 25 و 31 ساله هستیم صبر کنیم یا نه؟
قبلا دکتر ارولوژ بهمون گفته بود حداقل تا ده سال دیگه راهی جز اهدا نیس و مدارکوًکه واسه چند تا دکتر تو المان هم فرستادیم اونها هم اصلا اشاره ای نکردن و تاکید کردن بخاطر سن حتما با همین وضعیتی که داریم زودتر اقدام کنیم