2777
2789
عنوان

جوش سرسیاه

104 بازدید | 12 پست

سلام من رو گونه هام کنار بینیم و چانه ام پرررر جوشای سر سیاست

در حدی که وقتی صورتم خیسه و دست میکشم روی صورتم کاملا حسشون میکنم

خیلیی وقته روی صورتمن چیکار کنم؟؟

واقعا خیلی بده جوشای چرکیو درمان کردم ولی اینا درمان نمینش کسی راه حلی داره؟؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دکتر به من گفت ، سر سیاه به علت عدم شستشوی صحیح هست. باید شوینده مناسب و تعداد دفعات شستشو رو رعایت ...

چربیه صورت بر اثر هوا و دمای اطراف اکسید میشه و ب دلیل همین اکسید شدنه چربیا سیاه میشن و تبدیل ب جوش سرسیاه میشن

با میله ی پیلینگ تخلیشون کنین مدام،کم کم میرن

برو پاکسازی یا فیشیال پوست انجام بده و برای پوستت شوینده مناسب انتخاب کن دلیل این جوش های سر سیاه آلودگی پوست و تمیز نشدن عمقی پوست بعد استفاده از لوازم و کرم های آرایشی خودت دست کاری شون نکن چون به مرور باعث ایجاد منافذ بزرگ و باز روی پوستت میشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چربیه صورت بر اثر هوا و دمای اطراف اکسید میشه و ب دلیل همین اکسید شدنه چربیا سیاه میشن و تبدیل ب جو ...

عزیزم تخلیه با میله پیلینگ به مرور باعث ایجاد منافذ باز روی پوست نمیشه؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عزیزم تخلیه با میله پیلینگ به مرور باعث ایجاد منافذ باز روی پوست نمیشه؟

ن اصلا

تو فیشیالم هم تنها کاری ک میکنن برا سرسیاها همین میله پیلینگه

ولی وقتی تخلیه شد الکی دیگه فشار ندین هاااا

ن اصلاتو فیشیالم هم تنها کاری ک میکنن برا سرسیاها همین میله پیلینگهولی وقتی تخلیه شد الکی دیگه فشار ...

مرسی از توضیحت عزیزم icon