2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156109 بازدید | 10472 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اهان بخاطر اون خیلی برام عجیبه چرا بعضی از اقایون جنین رو راحت تر میپذیرن به قول همسرم با گرفتن اس لااقل پنجاه درصد بچه از خود ادمه و هم این احتمال هست که بچه شبیه مادر بشه و از این لحاظم نگرانی کمتر باشه
من جای شما بودم و مخصوصا هم سن شما خودمو کاملا خونسرد نسبت بچه دار شدن نشون میدادم و اصلا حساسیت نشون نمیدادم و زمان میدادم تا شاید راضی بشه هستن خانمهایی که خودشون موافق جنین بود اون فرق داره اونا خودشون انتخاب کردن ولی شما که دوست داری از خودت بچه داشته باشی هم خواستت هم قابل احترامه هم منطقی
بله سخته واقعا به دکترم گفت که از لحاظ شرعی مشکل نداره گفت شخصیتم نمیپذیره در مورد iuiهم کلی حرفای ناجور زد ولی من که قصدمivfهست میگه نطفه میره تو بدنت درصورتیکه جنین اهدایی هم اقایی توش دخالت داره نمیفهمم واقعا چرا
یلدا جون ببین عزیزم این یه حقیقته که ماها که شوهرامون یه همچین مشکلی دارن و خم به ایرو نمیاریم که ناراحت نشن خیلی از خودگذشتگی کردیم بخاطر عشقمونو حفظ زندگیمون پس باید طرف مقابلمون هم در مقابل کاری برامون انجام بده الانم همسر شماس که سنش میره بالا و فاصله سنیش با بچش زیاد میشه شما اگه یه مدت صبوری کنی غیرمستقیم متوجه میشه که شما که ایندر بچه دوست داری بخاطر مخالفت با جنینه که حرفی ازش نمیزنی و شاید راضی بشه