2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156109 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه جالب بود مطلبی که ثمین جان گذاشتن ما دنبال کارهای درمانمون هستیم که بریم المان ولی تو این مدت که با چند تا مرکز صحبت کردیم در این مورد اصلا چیزی نگفتن بهمون شاید بخاطر سنمون فک کردن دیر میشه واسه ما
سلام بچه ها من دوباره وارد سیکل شدم اما یه مشکلی پیش اومده که باعث شده استرس و نگرانیم بیشتر بشه.من همیشه پریودم ۷ روزه بود یا حتی ۶ روزه اما اینبار پریودم تموم نمیشه یعنی من الان روز ۸ پریودم ولی مقدار کمی خونریزی دارم که به نظرم نمیخواد تموم بشه دیشب یه دونه آمپول زدم امشب و فردا شبم دارم.خیلی نگرانم یعنی ممکنه به خاطر شیافهای دوره قبل باشه؟کسی همچین تجربه ای داشته؟؟
afa niniعزیز آره منم از کسی تو مراکز درمانی نشنیده بودم تازه وقتی از دکتر ابن سینا پرسیدم گفت معلوم نیس!ولی من فکر میکنم 4 یا 5 سالی فاصله داریم...به نظرتون این فاصله رو ما که 25 و 31 ساله هستیم صبر کنیم یا نه؟
قبلا دکتر ارولوژ بهمون گفته بود حداقل تا ده سال دیگه راهی جز اهدا نیس و مدارکوًکه واسه چند تا دکتر تو المان هم فرستادیم اونها هم اصلا اشاره ای نکردن و تاکید کردن بخاطر سن حتما با همین وضعیتی که داریم زودتر اقدام کنیم