2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10475 پست
سلام دوستان گلم دلم واسه همتون تنگ شده ما دیروز برگشتیم خیلی دلگیره و دست تنها شدم خیلی سخته دخملم ریزه و نگهداریش سخته. انرژی هاتونو ذخیره کنید و بدنهاتونو قوی که به تمید خدا روزهای سخت بچه داری و شب نخوابی براتون در راهه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رشد نکردن بتا رو اعصابم بود!!!!
سینه هام درد میکرد که اونم دیگه دردنمیکنه
هیچ علامتی ندارم
اصلا بهش دل نبستم وبهش امیدی ندارم که بمونه الی جوووون بد بد ازون بدتر شوهرم ومادرش...
لکه بینی دارم نفس جون ماما دکتر چرا هیچی نمیگن پس فقط دکتر سونو گفت اکه بتا رشد منظم داشت امیدمون خیلی بیشتر بود مادرشوهرم هیچی بهم زنگ زده که پسرمو حالا سکته میدی چرا انقد سفرشو زهرمیکنی اخه ده روزه رفته مسافرت منم خیلی گلگی کردم
سلام دوستای گلم سال نوتون مبارررررررررررک امیدوارم توی سال جدید همه تون به آرزوهای قشنگتون برسید وسال مادر شدن برای همه باشه یلدا جون نگرا نباش منم اولش ساک بارداری دیده شد ولی جنینی نبود بعداز دوهفته جنین هم اومد نفس جون چه میکنی باروزهای نی نی داری؟ از بیخوابی گفتی، وای که من از همین الان شبا خوابم نمیره از بس که تنگی نفس دارم وعضله های پام میگیره.... گفتم توی ایام عید یه خواب راحت میکنم ولی افسوس که در کل شبانه روز فقط سه تا چهرساعت میتونستم بخوابم!!!!!!!!!!!!! الانم که سرکارم همش اینطوریم:
خدایا! امروز زندگیم را دردستان توانمندت قرارمیدهم وبه تو توکل میکنم که چراغ هدایتگر راهم باشی....
سلام دوستای گلم سال نوتون مبارررررررررررک امیدوارم توی سال جدید همه تون به آرزوهای قشنگتون برسید وسال مادر شدن برای همه باشه یلدا جون نگرا نباش منم اولش ساک بارداری دیده شد ولی جنینی نبود بعداز دوهفته جنین هم اومد نفس جون چه میکنی باروزهای نی نی داری؟ از بیخوابی گفتی، وای که من از همین الان شبا خوابم نمیره از بس که تنگی نفس دارم وعضله های پام میگیره.... گفتم توی ایام عید یه خواب راحت میکنم ولی افسوس که در کل شبانه روز فقط سه تا چهرساعت میتونستم بخوابم!!!!!!!!!!!!! الانم که سرکارم همش اینطوریم:
خدایا! امروز زندگیم را دردستان توانمندت قرارمیدهم وبه تو توکل میکنم که چراغ هدایتگر راهم باشی....
ممنون پارا جون. وای نگو خیلی سخته شب بیداری. خصوصا همش یک جاییشون درد میکنه و دل آدم کباب میشه. این شب بیداری ها ایشالا نصیب همه دوستان بشه. تو حاملگی فقط واسه خودت سخته اما با بچه دلت واسه اونم میسوزه.
تفاوت سن حاملگی با سونو دوهفته طبیعیه؟5هفته تمام بدون کیسه زرده؟؟؟؟ طبق حساب دکتر من الان 7 هفته و2 روز هستم دوستان دعاکنید اگه جنین سالمی برام از اب درنیاد زودتر خلاص شم که دیگه طاقتم تموم شده