2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10474 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام یلدا انشا.. که جنین دیده میشه و یه بچه سالمم هست نفس اسمه دخملتو چی گذاشتی؟
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
منم اعصاب ندارم چرا اینقدر دیر دکترا نوبت میدن یکیش برا آخر خردا یکی هم تیر یکی هم همین فروردین که نسبتا زودتراز بقیش نوبت داده بیمارستان مادر و کودک که بهش امیدی ندارم که اونچیزی که ما میخوایم رو انجام بده و ما باید تا خرداد صبر کنیم میگم دوستان اطلاعاتی که در مورد بیمارستان مادر و کودک گذاشته شده مال چه سالیه؟ کسی میدونه؟
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
منظورم صفحه اول تاپیکه
میتونی تو همون بیمارستان یا جای دیگه بگی یک دکتر برات بنویسه سونو وضعیت جنین را. دکتر خودم اون زمان که لک دیدم گفت آز بتا بدم و 48 ساعت بعد تکرار کنم. کاش دکتر بی خیالت میگفت این کارو انجام بدی. خوبه له خارج رحمی شک کرده و گفته وایسا تا بیام. خدا را شکر خارج رحم نبود
بعد از مدتی بتا روند افزایشش خیلی کندتر میشه اما خوب زیر 1000 تعجبه. باز هم نمیشه چیزی گفت چون بعضی ها کلا بتاشون پایینه و این ژنتیکی هست. اما باید بعد از 48 ساعت تکرار میکردی که ببینی افزایش داشته یا کاهش.
از رو لک هم نمیشه اظهار نظر کرد. من خودم از هفته 5 لک داشتم بعدش شد خونریزی و لخته که معلوم شد هماتوم بوده و تاااا ماه 4 هم همچنان ادامه داشت. یعنی انگار عادت کرده بودم دیگه به خونریزی. دکار باید از رو آزمایشا تشخیص بده. ضمنا بعید میدونم سونو با این بتا کم جنین را پیدا کنه