2777
2789
عنوان

ازدواااااج

132 بازدید | 24 پست

سلام. من دهه شصتیم وتاحالا ازدواج نکردم. خودم شاغلم ودستم توی جیبمه.خیلی ساله اصلا تو مود تاهل نیستم و ازرندگیم راضی ام. اخیرا یه اقای مجرد ۵۲ساله ک اونم سابقه ازدواج نداره توی مسیر زندگیم قرار گرفته وبهم پیشنهاد ازدواج داده .هم تحصبلکرده هست هم ثبات مالی و شخصیتی داره. ظاهرشم خیلی خوب و ب روز و ورزیده نگه داشته. برخورداشم خیلی جوون پسند و به روزه.

ولی همش توصحبتاش میگه من حوصله رفت وامد ندارم.جز خونه مادرم دراینده باکسی مراوده نکنیم' میگه من نه دل ودماغ دارم نه کشش برای مراوده با مردم. عوضش سفر های خوب میریم .'ازطرفی شغلش طوریه ک دورکاره وهمیشه ازخونه یکسری شرکتها رو پشتیبانی میکنه .یعنی اگه ازدواج کنم تقریبا کل شبانه روز تو خونه ور دل همیم. بچه هم نمیخواییم.

ب نظرتون این ازدواج عقلانیه یا چه ایرادایی داره؟؟ با حدود ۱۰سال اختلاف میشه به این زندگی امیدی داشت؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب از همون اول زندگی مثل سالمندا زندگی میکنین نه تفریحی نه چیزی نه رفت آمدی

بابا اینجور ادما مریضی میکنن هنوز جوونی بعد این سبک زندگی فک کنم برا 65 به بالا جذاب باشه

*** این کاربری واگذار شده و تاپیک ها مال بنده نیست.

اگر ته دلت بد اومده جواب منفی بهش بده حتما چون استخاره ازدواج اول به دلت میاد

متلسفانه تاحالا همین کیس اوکی ای نداشتم .همشون چپرچلاق بودن🤣🤣. اینم ک سنش بالاست و ازالان میگه جایی نمیریم جز خونه مامانم'

خودت چی؟

دوس داری رفت و آمد داشته باشی یا نه؟

و اگه اون نخواد بیاد تو می تونی بدون اون مهمونیای فامیلاتو شرکت کنی؟ یا نه؟

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

خودت چی؟ دوس داری رفت و آمد داشته باشی یا نه؟و اگه اون نخواد بیاد تو می تونی بدون اون مهمونیای فامیل ...

نه خودمم بجز خواهر برادرام اهل هیچ ارتباطی با دوست وفامیل نیستم .حتی یک دوست

من خودم از رفت وامد با فامیل متنفرم عوضش عاشق مسافرتم اگه قبول کنه مرتب ببرتت سفر واخلاقشم هوب باسه ...

اره کلی هم تجهیزات سفر داره. ون تشک خوابهای خفن .چادرای کمپینگ حرفه ای وتجهیزات