الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام دوستان گلم دلم واسه همتون تنگ شده ما دیروز برگشتیم خیلی دلگیره و دست تنها شدم خیلی سخته دخملم ریزه و نگهداریش سخته. انرژی هاتونو ذخیره کنید و بدنهاتونو قوی که به تمید خدا روزهای سخت بچه داری و شب نخوابی براتون در راهه
نفس جون به سلامتی عزیزدلم میدونی این چند وقت چقدر جات خالی بود نظرت راجب وضعیتم چیه من تا دوشنبه باید صبرکنم ببینم دکترم چی میگه اگه بدونی تو این دو هفته چی کشیدم نفس..
یلدا جان متاسفم که نظرم اینه که پوچ بوده. خیلی پیش میاد متاسفانه. اما خدا را شکر که خارج رحمی نبود. عزیرم شوهر و مادر شوهر چرا؟ یلدا جون لک بینی نداری؟
لکه بینی دارم نفس جون ماما دکتر چرا هیچی نمیگن پس فقط دکتر سونو گفت اکه بتا رشد منظم داشت امیدمون خیلی بیشتر بود مادرشوهرم هیچی بهم زنگ زده که پسرمو حالا سکته میدی چرا انقد سفرشو زهرمیکنی اخه ده روزه رفته مسافرت منم خیلی گلگی کردم
سلام دوستای گلم سال نوتون مبارررررررررررک امیدوارم توی سال جدید همه تون به آرزوهای قشنگتون برسید وسال مادر شدن برای همه باشه یلدا جون نگرا نباش منم اولش ساک بارداری دیده شد ولی جنینی نبود بعداز دوهفته جنین هم اومد نفس جون چه میکنی باروزهای نی نی داری؟ از بیخوابی گفتی، وای که من از همین الان شبا خوابم نمیره از بس که تنگی نفس دارم وعضله های پام میگیره.... گفتم توی ایام عید یه خواب راحت میکنم ولی افسوس که در کل شبانه روز فقط سه تا چهرساعت میتونستم بخوابم!!!!!!!!!!!!! الانم که سرکارم همش اینطوریم:
خدایا!
امروز زندگیم را دردستان توانمندت قرارمیدهم وبه تو توکل میکنم که چراغ هدایتگر راهم باشی....
سلام دوستای گلم سال نوتون مبارررررررررررک امیدوارم توی سال جدید همه تون به آرزوهای قشنگتون برسید وسال مادر شدن برای همه باشه یلدا جون نگرا نباش منم اولش ساک بارداری دیده شد ولی جنینی نبود بعداز دوهفته جنین هم اومد نفس جون چه میکنی باروزهای نی نی داری؟ از بیخوابی گفتی، وای که من از همین الان شبا خوابم نمیره از بس که تنگی نفس دارم وعضله های پام میگیره.... گفتم توی ایام عید یه خواب راحت میکنم ولی افسوس که در کل شبانه روز فقط سه تا چهرساعت میتونستم بخوابم!!!!!!!!!!!!! الانم که سرکارم همش اینطوریم:
خدایا!
امروز زندگیم را دردستان توانمندت قرارمیدهم وبه تو توکل میکنم که چراغ هدایتگر راهم باشی....
ممنون پارا جون. وای نگو خیلی سخته شب بیداری. خصوصا همش یک جاییشون درد میکنه و دل آدم کباب میشه. این شب بیداری ها ایشالا نصیب همه دوستان بشه. تو حاملگی فقط واسه خودت سخته اما با بچه دلت واسه اونم میسوزه.
تفاوت سن حاملگی با سونو دوهفته طبیعیه؟5هفته تمام بدون کیسه زرده؟؟؟؟ طبق حساب دکتر من الان 7 هفته و2 روز هستم دوستان دعاکنید اگه جنین سالمی برام از اب درنیاد زودتر خلاص شم که دیگه طاقتم تموم شده