الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام دوستهای خوبم دکتر ایز اصلا گروه خونی را مطابقت نمیده.اصلا گروه خونی خودمون را سوال نمیکنه فقط یه چند تا ویژگی ظاهری مثل قد و رنگ پوست و چشم را مطابقت میده.به نظر منم آدم اگه نبینه اهدا کننده را خیییلی بهتره.من وقتی جواب آزمایشم مثبت شد و به دکتر ایز زنگ زدم که خبر بدم بهم گفت الان مطب نیستم فردا زنگ بزن که خصوصیات اهدا کننده را بهت بگم.منم خیلی فکر کردم دیدم اگه ندونم راحتترم.به همین خاطر اصلا دیگه زنگ نزدم.در این مورد به همسرم چیزی نگفتم. روز آیو دکتر گفت قد اهدا کننده 180 سانته.فقط همین.ولی همسرم یه وقتهایی اینو میگه و میگه بچمون قدش بلند میشه.اینجوری که میگه من اصلا خوشم نمیاد و به خاطر همین خوشحالم که چیز دیگه ای از اهدا کننده نمیدونیم
رز جون اره امار خوبی داره اما به نظر من همش بستگی به بدن خودت و ارامشت داره،واسه من زیاد نمی ارزه اخه ١٢ ساعت راهه که باید با اتوبوس بریم اونم دو تیکه و مسیر هوایی از استان ما نداره اما اگه از خودت مطمئنی حتما برو،دکتر خوبیه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
سلام به همه دوستای خوبم و هزاران بار تبریک به مامانهای جدید و قدیم خیلی براتون خوشحالم دوستای گلم از ته دلم آرزو میکنم همگی تا سال جدید مامان شده باشید الهی آمین راستی مامانا بیاید بگید موقعی که آی یو آی کردید چند تا فولیکول چه سایزی داشتید ؟ چند ساعت از زدن آمپول هاش سی جی گذشته بود من مدتی آنفلوانزا گرفتم و حالم خوب نبود و همینکه خاله همسرم که جوون و زیبا هم هست با نفت سوخته موقع کباب با منقل و بیش از هفتاد درصد سوختگی داره که داره با مرگ دست و پنجه نرم میکنه از شانسم تمام این اتفاقات همزمان با گرفتن داروهای من بود و آخرین سونو شش تا فولی14تا16داشتم خواهرای خوبم راهنمایی کنید که منم ان شالله اینماه نتیجه بگیرم و بعد چهارده سال انتظارم سر بیاد خیلی خستممممم
در مورد دکتر ایز داشتم راجب اس اهدا میخوندم دیدم سایت دکتر چه حرفای خوبی زده حتی نظرمراجع هم نوشته؛شوهرم دیروز بهم گفت من انقدر بی رحم نیستم برو انجام بده ولی من از ته دل راضی نیستم؛منم گفتم صبرمیکنم تا شاید نظرت عوض شه اونم گفت منتظرنباش
ثمین جان من وقتی مطب بودم همون موقع سه تا خانم رفتند برای انتقال من همیشه از دکتر مرد خجالت میکشیدم همون موقع به شدت استرس گرفتم و بدنم یخ کرد وقتی فکر میکنم اگه قراره همون روز دوباره انقد استرس داشته باشم نتیجه چی میشه به غیر این مسئله نگران شباهتو گروه خونیو این چیزام هستم
نمیدونم یلدا جون من فکر میکردم دکتر رو شباهت خیلی تاکید داره ولی فقط قد و رنگ چشم و رنگ پوست به نظرتون کافیه؟؟البته تاکید کرد که اهدا کننده هامون هیچکدوم زشت نیستن