2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156109 بازدید | 10472 پست
یاسی جان قرار شده هر کس که رفت واسه انتقال از شب قبلش تا روز ازمایش واسش ختم بگیریم انشااله که همه مامان بشن از جمله یاسی جونم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستهای خوبم دکتر ایز اصلا گروه خونی را مطابقت نمیده.اصلا گروه خونی خودمون را سوال نمیکنه فقط یه چند تا ویژگی ظاهری مثل قد و رنگ پوست و چشم را مطابقت میده.به نظر منم آدم اگه نبینه اهدا کننده را خیییلی بهتره.من وقتی جواب آزمایشم مثبت شد و به دکتر ایز زنگ زدم که خبر بدم بهم گفت الان مطب نیستم فردا زنگ بزن که خصوصیات اهدا کننده را بهت بگم.منم خیلی فکر کردم دیدم اگه ندونم راحتترم.به همین خاطر اصلا دیگه زنگ نزدم.در این مورد به همسرم چیزی نگفتم. روز آیو دکتر گفت قد اهدا کننده 180 سانته.فقط همین.ولی همسرم یه وقتهایی اینو میگه و میگه بچمون قدش بلند میشه.اینجوری که میگه من اصلا خوشم نمیاد و به خاطر همین خوشحالم که چیز دیگه ای از اهدا کننده نمیدونیم
رز جون اره امار خوبی داره اما به نظر من همش بستگی به بدن خودت و ارامشت داره،واسه من زیاد نمی ارزه اخه ١٢ ساعت راهه که باید با اتوبوس بریم اونم دو تیکه و مسیر هوایی از استان ما نداره اما اگه از خودت مطمئنی حتما برو،دکتر خوبیه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
سلام به همه دوستای خوبم و هزاران بار تبریک به مامانهای جدید و قدیم خیلی براتون خوشحالم دوستای گلم از ته دلم آرزو میکنم همگی تا سال جدید مامان شده باشید الهی آمین راستی مامانا بیاید بگید موقعی که آی یو آی کردید چند تا فولیکول چه سایزی داشتید ؟ چند ساعت از زدن آمپول هاش سی جی گذشته بود من مدتی آنفلوانزا گرفتم و حالم خوب نبود و همینکه خاله همسرم که جوون و زیبا هم هست با نفت سوخته موقع کباب با منقل و بیش از هفتاد درصد سوختگی داره که داره با مرگ دست و پنجه نرم میکنه از شانسم تمام این اتفاقات همزمان با گرفتن داروهای من بود و آخرین سونو شش تا فولی14تا16داشتم خواهرای خوبم راهنمایی کنید که منم ان شالله اینماه نتیجه بگیرم و بعد چهارده سال انتظارم سر بیاد خیلی خستممممم
الهی شکر...
در مورد دکتر ایز داشتم راجب اس اهدا میخوندم دیدم سایت دکتر چه حرفای خوبی زده حتی نظرمراجع هم نوشته؛شوهرم دیروز بهم گفت من انقدر بی رحم نیستم برو انجام بده ولی من از ته دل راضی نیستم؛منم گفتم صبرمیکنم تا شاید نظرت عوض شه اونم گفت منتظرنباش
ثمین جان من وقتی مطب بودم همون موقع سه تا خانم رفتند برای انتقال من همیشه از دکتر مرد خجالت میکشیدم همون موقع به شدت استرس گرفتم و بدنم یخ کرد وقتی فکر میکنم اگه قراره همون روز دوباره انقد استرس داشته باشم نتیجه چی میشه به غیر این مسئله نگران شباهتو گروه خونیو این چیزام هستم