2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156109 بازدید | 10472 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قوربون دل شکستت یاسی جونم انشااله تو هم مامان میشی عزیزم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
مینو جونم من به داروهایه هورمونی حساسیت دارم اما چاره ای نیست ،البته اینو بگم همه چی بستگی به شرایط بدنی و رحم شما داره اگه هر ماه تخمک خوب داری و وضعیت رحمت خوب باشه زیاد نیازی به دارو نیست دکتر چ واسه همه ٥ تا گونال دو تا ازاد سازی مینویسه اما دکتر ایز اگه وضعیت تخمکا خوب باشه میگه بدون دارو بیا که البته بدون دارو رفتن شانسو خیلی میاره پایین و مثل طبیعی میشه ،ایو ای تخمک کشی نداره شما امپولا رو میزنی اندازه تخمک که خوب شد ازادسازی رو میزنی و با توجه به روزی که دکتر میگه میری واسه ایو ای واسه جنین هم باید یه سری دارو استفاده کرد اما داروهای تحریک تخمدان نیستن حالا دیگه تصمیم با خودتونه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
١-یاس گل ٢-نفس جون ٣-یاسی جون ٤-مینو جون ٥-عسل کوچولو جون انشااله همه دوستای گلم حاجت روا بشن
عسل جون من بودم ترجیح میدادم ببینم،واسه گروه خونی من شنیده بودم تطبیق میده سعی کن زیاد ذهنتو درگیر مساله گروه خونی نکنی انشااله که گروه خونیش بهتون میخوره،میتونم بپرسم گروه خونی خودتون چیه؟؟
دوستای گلم انگاری خیلی اقدامی داریم واسه اینکه کسی جا نمونه هر کس تو اقدامه خودش بیاد بگه که انشااله از روز انتقال تا روز ازمایش واسش بخونیم ذکر را رو انشااله که همه دوستایه گلمون مامان بشن و نی نی های نازشون رو بغل بگیرن امین
حالا که قرار نیست ببینی کلا از ذهنت بکن بیرون فکرشو شما از دو گروه b و o میتونین اهدا بگیرین مثبت و منفیش هم مهم نیست ،زیاد بهش فکر نکن یکی از فراوانترین گروه های خونی b+ هست انشااله که همه چی درست میشه
سلام ممنون یاس گل جونم راستی ختم چطوری و از کی شروع میشه به من بگین ..حواسم سر حاش نیس یه وقت یادم میره
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
رز جان دکتر چ خانومه،دکتر ایز اقا هستن و مطبشون اصفهانه متخصص اورولوژی هستن