2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156109 بازدید | 10472 پست
ببخشید بالا اسمتو اشتباه نوشتم یاس گل جون. ایشالا که با اولین اقدام مامانی عزیزم. ضمنا خانمی باعث زحمتت میشه. من نظرم اینه که از ابتدای شروع سیکل اولین نفر تا جواب مثبت آخرین نفر سیکلو ادامه بدیم که چون طولانی میشه بهتره یک ختم راحت باشه. مثلا روزی نعدادی صلوات و یک آیت الکرسی. حالا تظر دران چیه؟ ممنون میشم همه نظر بدن. البته دقیق بدونیم کیا دارن اقدام میکنن وگرنه که نمبشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مینو جونم دکتر خودش اهدا کننده داره هزینه ایو ای و اس اهدا روی هم ٨٠٠ هزار میشه تا جایی که من میدونم از اس بیمارا که استفاده نمیکنه اخه اونا ممکنه مشکل داشته باشن خودشون همه اهدا کننده ها برگه سلامت دارن واسه شما اگه میخوای بری ایو پیش هر دکتر متخصص زنان که بری و بگی یک ساله از اقدامم میگذره اما باردار نشدم همه ازمایشا رو واست مینویسه و همه چی رو بررسی میکنه از جمله قند و چربی و تیرویید و پرولاکتین واز همه مهمتر عکس رنگی واسه اطمینان که البته اگه نداشته باشی هم انجام میدن ولی واسه اطمینان خودت بهتره داشته باشی و البته یه سونو از وضعیت رحم و تخمدان واسه سایزو و .... فکر کنم همه چی رو نوشتم اما اگه چیزی یادم اومد یا سوالی داشتی بازم در خدمتتم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
مینو جون درخواست دوستیمو قبول کن تا واست بفرستم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
رز خارجی جون مسلما دکترای زیادی تو تهران ایو میکنن با اهدایی اما بچه های اینجا اکثرا پیش همین چند دکتر میرن واسطه که من باهاش حرف زدم گفت دکتری میشناسه ایو میکنه و اگه بخوام منو میبره اما من قبول نکردم چون گفت واسه هر بار اهدا ٧٥٠ پول اس میگیره منم دیدم خیلی پام می افته با هزینه رفتو امد
مرسی نفس جون نه بابا این چه حرفیه خودم دوست دارم من نظرم روی هفت تا حمد یه ایت الکرسی و چهارده تا صلوات واسه هر روز از روز اول تا ازمایش واسه هر نفره تعدادش خوبه فقط الی جون داره نزدیک میشه زود تصمیم بگیرین
١-یاس گل بچه ها اسمتون رو اضافه کنین به لیست تا ختمو شرو کنیم انشااله که همتون حاجت روا بشین و البته مامان زود باشین ببینم
1یاس گل 2نفس 3یاسی دعا کنید منم مامان بشم حالم خیلی خرابه
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
سلام سلام سلام مرسی یاس گلی جون ممنونم از راهنماییهات،من همسرم با خوردن داروهای شیمیایی و هورمونی خیلی مشکل داره خصوصا اینکه پرس و جو کرده فهمیده واسه ی گرفتن اس اهدایی باید من امپول هورمونی بزنم و خیلی این موضوع ناراحتش میکنه واسه ی همین تاکید زیاد رو دریافت جنین داره ،حالا سوال من اینه که واسه ی ای یو ای نیز باید مثل ای وی اف داروی هورمونی تزریق کرد؟به همون اندازه؟ایا تخمک کشی هم داره؟لطفا اسم من رو هم تو لیست اضافه کنید
ممنون نفس جونم الهی خدا نی تی گلت رو واست نگه داره
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
سلام دوست جونا من و همسری رفتیم مطب دکتر ایز و برای من دارو نوشت که تا دو سه روز آینده که پری میاد وارد سیکل بشم.دکتر همه توضیحاتو برامون گفت ولی گف گروه خونیو تطبیق نمیدن و این یکم منو نگران کرده یه جورایی خیلی استرسم بالاس ولی من شنیده بودم تطبیق میده