2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156109 بازدید | 10472 پست
نفس جون چند تا گونال و چند تا سترویید زدی؟؟
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
میخوام بگم واسم بیارن،میخوام حداقلا رو داشته باشم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با اجازتون من انجام میدم کارایه ختمو،فقط بگین چه ختمی بزاریم
یاس گل جونم من از روز 3 تا روز 7 روزی دوتا گونال و روز 8 و 9 و 10 روزی سه تا گونال زدم یعنی جمعا 19 گونال یا شاید اگه اشتباه گفته باشم 18 گونال. و ستروتاید دو یا سه تا زدم و دوتا هم اویترل که همون ازاد کننده تخمکه و به بازو زدم. عزیزم درسته من خودم شرایط آی یو را نداستم و نمیتونستم ریسک کنم هی هر ماه منتظر حاملگی باشم و بعد مرخصی بگیرم اما آی یو اصلا دردسرای آی وی افو نداره و مثل حاملگی طبیعی هست
هدیه جوون مبارکت باشه خدا رو شکر که باردار شدی بالاخره جنگ جنگ تا پیروزی انجام شد قربونت یادته چقدر نگران ذخیره تخمدانت بودی شکر خدا همه چیز رو به راه و اون نگرانی هم تموم شد حالا پبش به سوی مادرانگی
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
ساقی جان خیلی ممنون که بهمون سر زدی قدم نو رسیده مبارک باشه الهی کیفشو ببرید من یکی که هر وقت نا امید میشم یاد شما و زندگی تون میافتم امیدم جون میگیره مواظب خودت و بچه هاتون و همسر مهربونت باشزندگی تون پر از عشق
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
رز جان یعنی برایرشما نمونه مخصوص نیاره یا از همون ازمایشگاه با بقیه نمونه ها؟ ای بابا وقتی میشناست که باید حواسش بیشتر بهت باشه و به سیکلت
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
مرسی نفس جون،تو از روز ٣ گونال زدی؟؟ پس چرا به من گفت از روز دو نفس جون من واقعا دوست داشتم برم ایو اما واقعا نمیشه همین که هر بار میخوام برم یه مساله ای پیش میاد از طرفی با کرمانشاه ١٢ ساعت فاصله داریم از شهر خودمون مستقیم اتوبوس و تاکسی به کرمانشاه نمیره از استانمون پرواز به کرمانشاه نداریم مسیرشم یکمی خطرناکه و نمیتونیم با ماشین خودمون بریم ،خانواده ها هم به کنار و خیلی چیزایه دیگه واسه همین تصمیم گرفتم برم ای وی اف با اینکه میدونم چقدر سخته اما دیگه خسته شدم سنم هم داره میره بالا ترجیح میدم زودتر یه فکری واسه خودم بکنم
رز خارجی جونم،شما و همسرتون باید برای ویزیت اولیه همراه همه مدارک پزشکیتون برین مطب دکتر اول زنگ بزن و نوبت بگیر معمولا واسه یک تا سه ماه بعد بهت نوبت میده البته تو کرمانشاه اگه میتونی واسه ویزیت اولیه بری تهران زودتر نوبتت میشه واسه اینکه مطب تهران تقریبا خلوته وقتی رفتی پیش دکتر بهش بگو که همسرت ازو خست و میخوای اهدایی بگیری ایشونم میپرسه همسرت راضی هست الان اومده،بعد با همسرت حرف میزنه و گاهی ازش تعهد میگیره واسه شما هم دارو مینویسه و شماره تماسشو میده میگه روز اول پری تماس بگیر تا بگه داروهاتو شروع کنی یا نه اخه ممکنه نباشن خلاصه داروهاتو شروع میکنی و همون روزی که بهت میگن میری سونو بعد زنگ میزنی و بهت میگن کی امپول ازاد سازی رو بزن و کی اونجا باش چهار شنبه و پنج شنبه تهران هست ولی تهران ایو نمیکنه،از شنبه تا سه شنبه هم کرمانشاه هست و همونجا ایو میکنه اگه سوالی داشتی در خدمتم
سلام سلام سلام یاس گل جان خود این دکتره اس اهدایی داره؟چه ازمایشاتی باید انجام بده که معلوم بشه یه خانم میتونم ای یو کنه یا نه؟لطفا شماره ی تهران و کرمانشاه و ادرس مطب رو برام ارسال کن مرسی عزیزم