الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
رز خارجی جون من ادرس دکتر چ تو کرمانشاهو دارم اگه بخوای دکتر چ توی تهران ایو نمیکنه عزیزم فقط برای ویزیت اول و تعهد میتونی بری تهران اما واسه ایو فقط کرمانشاه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
سلام دوستان من الان صفحات قبلو خوندم متوجه شدم یاسی جون دختراشو از دست داده یاسی جون بمیرم الهی خیلی حالم گرفته شد آدم هفت ماه زحمت بکشه به چه سختی بعدشم اینجوری بشه..... خدایا انصافتو شکررررررررررررررررررررر
خدایا!
امروز زندگیم را دردستان توانمندت قرارمیدهم وبه تو توکل میکنم که چراغ هدایتگر راهم باشی....
ممنونم یاس گل عزیز Rose جان من 6 روزه ای یو ای کردم پیش دکتر چ ، فقط روز انتقال باید بری کرمانشاه بقیه کار هارو یا ویزیت رو تهران مطبش میتونی بری، روز انتقال هم میتونی صبح بری شبش هم برگردی انتقال و هم عصر انجام میده آدرسش هم خواستی اینجا مینویسم برات
دستهایم به آرزوهایم نرسید، آنها بسیار دورند
اما درخت سبز صبرم میگوید
امیدی هست
دعایی هست
خدایی هست...
سلام نی نی جون پارا جون اره عزیزم بعد7ماااااه خیلی سخته ولی چه میشه کرد خواست خداس نمیشه باهاش جنگبد
روزگارا:
تو اگر سخت به من میگیری،
با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،
… گرچه دلگیرتر از دیروزم،
گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند،
لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست
زندگی باید کرد….