2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

110 بازدید | 17 پست

سلام خانما من قصد دارم ادامه تحصیل بدم .دیپلم تجربی دارم سال ۸۶دیپلم گرفتم.همون سال ازدواج کردم و نشد ادامه بدم.حسرت درس خوندن تو دلم مونده دلم میخواد ادامه بدم از کجا باید شروع کنم ؟کنکور باید بدم ؟دانشگاهی هست که بشه بدون کنکور وارد شد یا رشته ای هست ؟لطفا اگر کسی سر رشته داره راهنماییم کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم چه تصمیم خوبی گرفتی.دانشگاه های علمی کاربردی بدون کنکور پذیرش میکنن.چه رشته ای میخوای بخو ...

واقعاااا ؟مدرکشون معتبر هست ؟

نمیدونم اما یک چیزی که به دردم بخوره

آره یه عالمه دانشگاه هست میتونید با نمره دیپلمتون برید

خیلی خیلی از زمان شما عوض شده میتونید از این مشاور های انتخاب رشته کمک بگیرید

من مامانم سال ۸۱ دیپلم گرفته ، سال پیش انتخاب رشته کرد و میتونست بره روانشناسی ایران فکر کنم ترمی ده تومن هم بود

متعهد به عشق

من اگر میتونستم همین الانشم برم میرفتم عاشق تحصیلات تو رشته پزشکی هستم چندبارم ۲۰ سالم بود رفتم ادامه بدم جهشی نشد الان دارم میسوزم ای کاش یه شرایط مالی برام فراهم میشد میشستم میخوندم میرفتم دانشگاه

خیلیم عالی خوشحالم که به این نتیجه رسیدید...اول رشته ای که مد نظرتون هست رو بگید تا راهنمایی بکنم

مرسی عزیزم بابت انرژی مثبتت

حقیقتش همون رشته تجربی و خیلی دوست دارم .اما زیر شاخه هاش و نمیدونم مثلا دلم میخواد یه رشته ای باشه که بشه تو آزمایشگاه یا بیمارستان کار کنم .

آره یه عالمه دانشگاه هست میتونید با نمره دیپلمتون بریدخیلی خیلی از زمان شما عوض شده میتونید از این م ...

هزینه ش برام مهم نیست .

کجا برم که بهم بگم چه رشته ای میتونم برم ؟معدل دیپلمم فک کنم ۱۷باشه

مرسی عزیزم بابت انرژی مثبتت حقیقتش همون رشته تجربی و خیلی دوست دارم .اما زیر شاخه هاش و نمیدونم مثلا ...

خواهش میکنمicon

خب پس حتما باید کنکور بدید این رشته ها ثبت نامی نیستند

شما میتونید کم کم خودتون رو آماده کنید برای کنکور ۴۰۷ چون چندین سال هم دور بودید از درس بهترین گزینه همینه

میتونید دوره های ماز رو تهیه بکنید و با استاداش پیش برید خیلی کمکتون میکنه چون خودخوان بودن سخته یکم

هر سوالی داشتید پاسخ میدم

آه چقدر امید، دریا دریا امید، ولی نه برای ما...